Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Още един проблем при момченцата

  • 1 156
  • 9
  •   1
Отговори
  • в мъжки прегръдки
  • Мнения: 3 574
Знае ли някой как се нарича липсата на препуциум ( май така се наричаше кожичката, която покрива главичката на пениса) и дали това може да създаде здравословен проблем в бъдеще?
Въобще трябва ли да се прави нещо по въпроса?
Да поясня - пениса е като обрязан.

# 1
Нима мислиш, че обрязаните имат проблеми?Та те не са никак малко!... newsm03

# 2
Не би трябвало да бъде проблем, та нали много мъже ги обрязват било заради религия , било по здравословни причини. За всеки случай с консултирай с детски уролог. Аз моя малкия ще го водя утре при д-р Момчилов в детската урология на "Пирогов". Много е добър и разчитам да ми реши проблема с т. нар. асансьорни тестиси.

# 3
  • в мъжки прегръдки
  • Мнения: 3 574
При този лекар с направление ли отивате или платено? Понеже нашата лекарка нещо се стиска с направлнеията.

# 4
Аз рядко ползвам направления, защото не ми се занимава. Ходя на свободен прием. Когато оправя пишката на малкия ми взе 20 лв. Можеш да го намериш всеки ден в кабинета на детска урологична клиника на "Пирогов" / в двора на болницата" към 12 часа.

# 5
В урологията в Пирогов се ходи без направление.Това с плащането е голяма грешка!!!!Този Момчилов недай си боже да се наложи да те оперира 400лв. не ти мърдат.Моето момче го оперираха преди 2г. в това кошмарно отделение-оперира го д-р Такова и не е взела нито стотинка -гарантирам че никога не би взела.

# 6
  • Мнения: 265
Мила, за твоя случай съм сигурна че няма проблем ама за твое успокоение заведи го на уролог. А може ли някой да ми каже до каква възраст трябва тази кожичка да се отдръпне напълно от главичката на пишлето?

# 7
За д-р момчилов съвсем не сте прави. Току що серъщам от него. Длава богу, на моя малкия нищо му няма, става въпрос за т. нар. асансьорни тестиси,у както каза педиатърката. И Момчилов ми взе само 10 лв. аз досега съм много доволна от него.

# 8
  • в мъжки прегръдки
  • Мнения: 3 574
На големия ми син дръпнаха кожичката на 6 месеца. А знам че е по-добре преди годинка, за да не разбира още какво става и да не се травмира. В Канада обаче знам че ги дърпат след като децата навършат 2 години и операцията не влиза в здравните им осигуровки.

# 9
Нашата лекарка каза, че кожичката трябва да се дръпне да навършване на 2г.

Общи условия

Активация на акаунт