Имам проблемна менструация, тоест болезнена от както се помня и съм свикнала с което,но в последните три , четири месеца положението е станало невъзможно за търпение, стига се при всеки менструален цикъл до ходене до спешното , заради припадъци, които получавам от болката и вече напълно се отчаях. Преди цикъл около седмица болката е нетърпима, съчетана с повръщане и диария. Напуснах работата си заради,това че отсъствам толкова често и съм на ръба на от отчаянието.
На гинеколог за последната една година без да преувеличавам съм ходила минимум 10 пъти и всеки път ми казват да пия противозачатъчни и че нищо не се вижда,само последния лекар ми изписа Дуфастон за два месеца,но имам чувството че от него се чувствах дори по- зле .
Моля дайте ми съвет за добавки, лекарства,инжекции каквото и да е да облекчавам болката понеже така не се живее... А*лин,Пр*фенид ,Ан*лгин, нищо не помага.. Имам чувството че ме боли ,две седмици на месец,а през останалото време се възстановявам психически.. Благодаря Ви че ме изслушахте.