◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 247
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 320
Изчетох сума ти статии пуснати тук в защита на ТУЙ НЕЩО и пак не съм съгласна да се състезава с НОРМАЛНА жена.
Хермафродит си е !!!!
Отклонение от нормата и точка!
Има и пара олимпийски игри и там да се състезава наравно с мъжете да видим тогава кой кого ще защити!

# 1 321
Не ѝ стигнаха силите на Деси. Шесто място. Опита се , но конкуренцията беше твърде голяма.

Според мен не се и опита. Май беше преценила, че няма шанс и просто се повози до финала. Което не значи, че класирането и не е успех. Но се беше предала предварително.

# 1 322
  • Germany
И аз гледах в сериите на 100м едно 18 год. момче, мисля че от Мозамбик, за първи път на Олимпиада. Направи фалстарт, казаха му да си ходи, той направо не можеше да повярва. Разправя се, но това са правилата.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 15:59 от PeaPink

# 1 323
Стрелба с лък при жените индивидуално французойката Бербелен спечели бронз.
Сега две корейки спорят за златото.
Браво на французойката, че разби хегемонията на корейките.

# 1 324
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Големи драми за бронзовия медал на стрелбата с лък при жените. С една точка французойката победи корейката. Сега на финала пак се борят две корейки, едната на 19г., другата на 21г., много съм впечатлена от корейците при лъка, май и китайците не успяват да ги достигнат.
Досега само 9-тки и 10-тки и "Убий тази любов" на Blackpink за подгряване на публиката, много интересно състезание.

# 1 325
Опита Деси на старта , ама по някое време си даде сметка, че няма силите. Смятам , че едва накрая финалните метри спря да се бори. Тя и в интервюто след финала каза нещо подобно. Силите ѝ бяха за толкова, другите бяха невероятни.

# 1 326
  • Sofia
Не знам защо каналите на бнт сякаш нонстоп повтарят и потретват мачовете на Джокович, все едно тая олимпиада за него е правена... Досадно е. Мрън мрън

# 1 327
  • София
Големи драми за бронзовия медал на стрелбата с лък при жените. С една точка французойката победи корейката. Сега на финала пак се борят две корейки, едната на 19г., другата на 21г., много съм впечатлена от корейците при лъка, май и китайците не успяват да ги достигнат.
Досега само 9-тки и 10-тки и "Убий тази любов" на Blackpink за подгряване на публиката, много интересно състезание.
Вчера корейците спечелиха отборното с/у Германия, САЩ са трети, Индия 4ти...Китайците сигурно са изостанали назад ..
Честито на Лим, втори златен взима!

# 1 328
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Коментатора точно казва, че Леон Маршан може да има 4 златни медала, но Лим има вече 3 златни в стрелбата. Интересно откъде и е третия?
Започва спорната гимнастика след малко с нашата Валя.

# 1 329
Лим е със злато. Нам сребро, Барбелен бронз.
Лим е със злато и в отборно жени, и в смесени двойки. Много добре се владее, докато Нам потреперваше на моменти.

# 1 330
  • София
Да, от отборното жени е третия.

Започва спортната гимнастика-Евроспорт2 .

# 1 331
В темата наистина се върти едно и също. Наистина си е неприятно за четене толкова страници само това - алжирката/алжиреца.

Така е. Не съм чела коментари за новия герой на Олимпиадата- турчинът стрелец. Той поне стана любимец на всички и няма спорове око него. Излязоха и доста смешни мемета.

# 1 332
Блу, да имаше доскоро изискване тестостеронни нива и хромозоми, но в тази олимпиада ги премахната и оставиха само критериите какъв си по паспорт... При двамата боксьори и двата критерия  не са в женски норми.

Алжирецът няма генетични отклонения, той има мъжки хромозоми, мъжки нива на тестостерона, заради това многократно е бил дисквалифициран от елитни съзтезания. Евентуално, но не сигурно, би могъл да има полови органи, които на пръв поглед приличат на женски (може, например, да има тестиси, които са вътрешни), но той отделя тестостерон като мъж, има тестиси като мъж, дори да са вътрешни, и е минал пубертет на мъж. Дори това да не му е било известно, когато е бил дете, това отдавна е известно, и щом като има мъжка генетика, мъжки хормони, мъжка визия, всичко на мъж, е редно да ходи да се бие при мъжете.

Категорично няма как да си жена с ХУ хромозома, ти има мъжко развитие по всички съществени за спорта критерии, имаш и тестиси.

Абсолютно подкрепям мнението.
Даже лично за себе си вярвам, че бащата представя сина си за дъщеря, а истинската дъщеря си е вкъщи.
Гледах репортажа някъде из английските сайтове.
Генетично заболяване няма - или си ХХ или си ХУ.
В случая е ХУ, но иска да бъде жена и по паспорт е ( със сигурност вярвам, че е възможна такава измама) .
Ако има генетични отклонения, но хормоните са му на мъж, тялото на мъж, отива при мъжете и там се състезава. Защо всички "отклонения" искат в женския спорт. Или ако иска в женския спорт защо не играе художествена гимнастика например?
Толкова млади момичета, които са се трудили години наред за тази Олимпиада ще бъдат смазани от "новите правила".
Спортът трябва да е мирен, без политика, без уок, без всякаква намеса. Олимпиадата е създадена за честно и спортсменско състезание, за да спечелят най-добрите.
И видяхме много добри до момента. Тези скандали само пречат на спорта и дразнят хората.

# 1 333
  • Бургас
Днес ли ще са всички финали на спортната гимнастика

# 1 334

Ей това "нещо" в ляво, днес ще се бие на боксовия ринг, срещу унгарката Ана Лука Хамори (вдясно).
Аз нямам думи, не знам за вас.
Joy
Всеки си има своята публика.

Общи условия

Активация на акаунт