◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 282
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 335
  • MJF
Е благодарение на ретранслациите във vk  "като бял човек" на спокойствие и когато аз искам изгледах скоковете във вода мъже дуети и от 3 м и от кула. Satisfied

Скокове във вода 3м дуети мъже
Скрит текст:
Тук двойна радост за мен се е получила като класиране.
Като ниво бяха каквото и очаквах, доста грешки вкл. и груби. Въобще нивото на трамплина към момента не е високо та така и тук. Причини много. Разбира се от коментара ми са освободени китайските скачачи.
Уан си спечели второ злато  тази дисциплина след Токио , да му е честито. На колегата му Лон Дао И това е първо олизлато да му е честито.
Ернандес и  Ибара като поведоха дори в резултата се вдигна адреналина в публиката Wink  но най-важното е че устискаха до края и ей затова допълнително браво. Първи олимедали и за двамата. Осмар е от младите дарования които последявам.
Ветерана Ло се посъбрал за този старт, добре скачаше с колегата си.
Марсалия и Точи се представиха добре за себе си.   
Платформа мъже дуети
Скрит текст:
Жалко за много слабото съдийство. Още в първите 4 кръга си повдигнах веждите 2-3 пъти но на 5 -тите скокове съдийте лъснаха по бели гащи. Мнооого грозна гледка. Отдавна не се бяха "изявявали" толкоз силно. Expressionless
Джун и Хао ясни. Имаха 2 скока "по учебник" във волната. По техните стандарти дорбе им се получи състезанието.
Да похваля специално Уинс и Зомбор-Мъри - добре им се получава за пореден път, съвпадат антропометрично, усещат се , млади са , ..... Въобще имат бъдеще . Да дерзаят. Честити им първи олимедали в кариерите.
Середа скачаше добре сам по себе си, няколко обирания на водата се получиха в негов стил . Предвид вся и сьо съм доволна от него на този старт. Палци на индивидуалното. Не мога да се ориентирам до къде стигна с менталния пубертет, другия е под контрол.
Тимо Бартел също за себе си добре. Да ги похваля с Айкерман че добре и явно доста са поработили над синхрона относно разликата в ръста.  В това отношение това е най-добия им старт до сега на моя екран.
Специално проверих какви са тез двама странни "французи"  дето скачаха. Хем единия нещо и смътно познат. Сега се смея. Хънт съм го гледала назад във времето , разбира се като британец. А този Шимчак го виждам за първи път.

# 1 336
Това какви външни полови органи има някой всъщност е най-малко меродавно в случая, защото боксьорите не се бият с половите си органи, а с мускули, рефлекси, бързина, ловкост... И последните зависят от това дали имат ХХ или ХУ, пък онова между краката е само украса. Някога не са имали възможност да определят по друг начин, но днес науката може. И е прекалено лицемерно да се пуска физиологичен мъж да бие жени, понеже било унизително за него да бъде тестван.
А аргументът с паспорта е направо смешен. в Африка имаше големи скандали и не помня вече какви последици, понеже било масова практика младите футболисти да се "подмладяват" с фалшиви паспорти. Ми щом може вместо на 20 да те изкарат на 17, защо да не може и вместо мъж да те пишат жена?

# 1 337
  • Germany
Днес ли ще са всички финали на спортната гимнастика

Не. В три последователни дни са. При жените днес е само прескок.

# 1 338
Днес ли ще са всички финали на спортната гимнастика
Не, утре и вдругиден също

# 1 339
Започнали ли са финалите жени с Валя? Нямам Евроспорт 2 по ТВ, само БНТ-тата и отделно пуснах MAX. Та в MAX  дават гимнастиката жени от 17:15 че предстои, затова питам? Сега вървят на живо само мъжете.
Благодаря!

# 1 340
Май ще се редуват - женски финал, мъжки финал, роднина, милиционер...

# 1 341
  • София

Ей това "нещо" в ляво, днес ще се бие на боксовия ринг, срещу унгарката Ана Лука Хамори (вдясно).
Аз нямам думи, не знам за вас.

Вече не знам и аз какво да мисля. Хванах се и аз първоначално, че става въпрос за мъж. Доста тъпо от страна на медиите и организацията, защото пореден ден се чудим сега кой е мъж, кой е жена. Обаче след ровене в интернет, то излиза, че по всичко алжирката е жена от бебе. Състезавала се е и преди като жена, побеждавана е, печелила е. Мисля, че трябва да спрем по темата, защото след време ще изпратим и ние някоя наша спортистка като Севда Асенова и светът пак ще ревне за нещо.
Да излезат от организацията, да проведат необходимите тестове и да се спира вече тая дискусия. Аман..

Черна Станция едно е да ти издадат женски паспорт, когато станеш спортист, друго е да ти издадат женски документи още като дете. И излиза, че в Централна Африка изчисляват годините си по някакви техни традиции и повечето хора смятат, че са на по 200-250 години, без шега. Joy

# 1 342
Нашето момиче днес ще се състезава на прескок 17,20
В бокса Рами е от 17ч;

# 1 343
Черна Станция едно е да ти издадат женски паспорт, когато станеш спортист, друго е да ти издадат женски документи още като дете. И излиза, че в Централна Африка изчисляват годините си по някакви техни традиции и повечето хора смятат, че са на по 200-250 години, без шега. Joy

Ама то при бебетата разликата е само една единствена. И може да има грешки. Нека си живеят хората с грешката после (освен ако такава жена не се зачуди защо няма деца), но това касае само нея, евентуално мъжа и. Но когато отива да се състезава нещата стават други.

# 1 344

Пожелавам й да си направи и двата прескока по възможно най-добрия начин. 🤞🍀 Другото остава в ръцете и на съдбата.

# 1 345
  • Варна

Ето  ТОВА ми се гледа Mr. Green

От 5.08 започвало синхронното..
В крайна сметка, мъже не попаднаха в отборите за тази Олимпиада. Първо Giorgio Minisini от Италия не беше включен в състава, а след това и Bill May за САЩ. И двамата са страхотни, но просто нямаше как ...
Когато започнат състезанията по артистично плуване, ако за някой представлява интерес, мога да разкажа накратко повече относно новите правила, които се въведоха през 2022-ра.

# 1 346
  • София
А, не може ли просто да се вкара някаква друга категория в женския бокс? В мъжкия има до килограми и ръст. В женския като гледам унгарката, то когото и да изпратиш срещу нея, все ще е нечестно.

# 1 347
по кой канал ще е боксовата среща на алжирката срещу унгарката? само знам, че ще е от 18,20.

# 1 348
  • София
Снимка на деня: 140-килограмов джудист се бие с 60 кг по-лек кореец
Двубоят е приключил за 34 сек. Не се съмнявате в чия полза, нали...
Скрит текст:

# 1 349
  • София
Снимка на деня: 140-килограмов джудист се бие с 60 кг по-лек кореец
Двубоят е приключил за 34 сек. Не се съмнявате в чия полза, нали...
Скрит текст:

Ако бе в женската категория веднага щяха да ни лъжат за трансджендъризъм по нашите национални медии. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт