◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 294
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 350
Черна Станция едно е да ти издадат женски паспорт, когато станеш спортист, друго е да ти издадат женски документи още като дете. И излиза, че в Централна Африка изчисляват годините си по някакви техни традиции и повечето хора смятат, че са на по 200-250 години, без шега. Joy

Ама то при бебетата разликата е само една единствена. И може да има грешки. Нека си живеят хората с грешката после (освен ако такава жена не се зачуди защо няма деца), но това касае само нея, евентуално мъжа и. Но когато отива да се състезава нещата стават други.

Не мога да се сетя в момента името, но имаше и друг такъв случай на мъж уж роден като жена, състезава се със жени, но като станало време да се жени, се ожени за жена- истинска жена.
До тук с мистерията.
Даже мистерията приключи, когато нещото си бръкна в шортите и си немести другите неща с ръка, докато италианката плачеше.

Пожелавам й да си направи и двата прескока по възможно най-добрия начин. 🤞🍀 Другото остава в ръцете и на съдбата.

Много е хубаво нашето момиче. Стискаме палци и много късмет да има, за труд и тренировки е ясно, че е вложила всичко от себе си.

# 1 351
Рами не се справя добре.
Желая успех на Валя!

# 1 352
Успех, Вале! 🥇🙏🇧🇬

# 1 353
Няма да има медал и за Рами, жалко.

# 1 354
Аз имам друго питане,освен хромозоми,хормони и т.н полови
На Олимпиада се отива,след преминати състезания за получаване на квота.И най-вече те се получават на Световни,или Европейски първенства.
Как са взели тези момичета/момчета тези квоти?Кога и къде?

# 1 355
  • София
Снимка на деня: 140-килограмов джудист се бие с 60 кг по-лек кореец
Двубоят е приключил за 34 сек. Не се съмнявате в чия полза, нали...
Скрит текст:
Вчера и при жените се случи същото, Беатрис Соуза победи, но бе видимо по-тежка от противничката й и една глава над нея..Затова питах има ли лимит в горната категория, но е ясно, че няма..

Стискаме палци на Валя!

# 1 356
  • София
Много пасивен ми се стори Рами първия рунд. Не знам стратегия ли беше или притеснение, но не беше добре. Жалко, че отпадна, имах големи надежди да стигне до медалите.

# 1 357
Жалко за Рами, не можа да вземе медал. Но да не забравяме, че това за него е дебют. И той, като Деси, направи много. Браво момче!

# 1 358
По коя телевизия ще дават Валя?

# 1 359
Жалко за Рами, не успя. Надявах се на медал за него, но не тръгна добре в мача и не показа кой знае какво.

Стискам палци на Валя да се представи добре. БНТ 3 и Евроспорт 2 предават финала.

# 1 360
  • София
БНТ3 излъчват.

# 1 361
  • София
Като че бяха сменили Рами с друг човек.
А дебютът на ОИ не знам защо се изтъква като оправдание.

# 1 362
  • Варна
Аз имам друго питане,освен хромозоми,хормони и т.н полови
На Олимпиада се отива,след преминати състезания за получаване на квота.И най-вече те се получават на Световни,или Европейски първенства.
Как са взели тези момичета/момчета тези квоти?Кога и къде?
Kвота е взел в Алжир. Явно няма наплив на жени боксьорки там, та не е било трудно.

# 1 363
  • София
И тук са я пуснали да се състезава. Просто да вкарат категория спрямо физически данни да не гледаме и това като в мъжкото джудо от предната страница.

# 1 364
Валя е единствената европейка на финала.

Общи условия

Активация на акаунт