◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 286
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 705
  • Наблизо
Новият Пфелпс е Леон Маршан!

Стискам силно палци на гимнастичките ,и аз смятам че ще има медали.Златен!

# 706
  • София
Какво ли друго е забранено в гимнастиката?
https://www.facebook.com/reel/3901675356722290?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 707
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гледам от близо два часа надпреварата при дамите в спортната гимнастика.
Най-доброто от най-доброто, тези момичета не се шегуват, извънземни са направо.
Италия за момента се движи на второ място, стискам им палци момичетата да удържат, заслужават.
Китайките изненадващо направиха грешки и са чак на пето място, борбата ще е между британки и италианки
не мисля, че има кой да бие Щатите водени от невероятната Симон Байлс.
В залата са Надя Команечи, Серина Уилямс, Майкъл Фелпс с жена и детенце, голям сладур му е бебешора.

# 708
  • Germany
Предвидимо в спортната гимнастика злато за САЩ, но браво на Италия. Сребро за тях.
Французойчето има още доста хляб да изяде, че да стане новият Фелпс 😉

# 709
  • Далечният изток
Страхотно състезание, извънземна Симон...
Все пак успях да видя и победата на Алкарас/Надал.

# 710
Много бяха сладки италианките как се разплакаха докато чакаха последния резултат!

Браво на американския отбор!

При мен текат мултистримове...

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 21:45 от Agent Provocateur

# 711
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Някой гледа ли нашето момиче на бокс, какво стана?

# 712
  • София
Победи, още преди няколко часа беше. Simple Smile

# 713
  • Berlin
Бразилия трети при гимнастичките. С много малко изпреварват Великобритания.

# 714
Победи, още преди няколко часа беше. Simple Smile

Гледах ей сега, треперих, то се оказа на запис Joy

Днес много победи на нашите, а който има работа, изтърва всичко Joy Нищо, нека да мачкат!

# 715
Предвидимо в спортната гимнастика злато за САЩ, но браво на Италия. Сребро за тях.
Французойчето има още доста хляб да изяде, че да стане новият Фелпс 😉

Да, то дори Мартенс не е дал такава заявка, а злато взе. Когато някой има 5-10 златни медала в плуването ще говорим за нов Извънземен.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:53 от Лорд Сняг

# 716
  • Germany
Нашият коментатор по немската тв каза, че Фелпс му бил ментор на французойчето. Добър е, но тепърва има да се доказва.

# 717
Зарадвах се на победата на ирландеца, въпреки че беше за сметка на ам. злато. Но много добро лице има Wiffen, абс. лишен от арогантността на елитен спортист.

# 718
След малко (23:07 българско време) е втория полуфинал на 200м бруст, в който ще плува Епитропов.

# 719
Нашият коментатор по немската тв каза, че Фелпс му бил ментор на французойчето. Добър е, но тепърва има да се доказва.

Че му е бил ментор - добре, но това не значи че французойчето ще стане Фелпс. Поживьом, увидим.
Лично за мен би било по-добре да няма нов Фелпс, той правеше сътезанията безинтересни, защото всички знаехме кой ще е пръв. Надявам се сага да стане "разчупване не ледовете" и да има различни шампиони в плуването

Общи условия

Активация на акаунт