◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 287
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 720
  • Германия
4ти!!!!

# 721
И първа резерва за съжаление

# 722
  • Наблизо
Еее много хубаво плуване.Маршан гениален,а нашето момче 4рти в плуване с титани световни шампиони!
Еее за малко! За секунди не стана

# 723
  • Далечният изток
Eххх за малко на финал... Жалко...

# 724
Ееееее, жалко, мал шанс.....
4 ри стотни не му достигат

# 725
Лелееее, Любчо, какво направи?? Великан си, момче! Оправдаха се очакванията към теб, 4 стотни, мамка му, сегя всички да се молим някой да не е на кеф и да се откаже! 🤣
Много силни финални метри направи! Браво! Движеше се 7ми и накрая финишира 4ти! Страхотен!

# 726
  • Германия
Въпреки всичко, супер постижение! Бъдещето е пред него.

# 727
Първа резерва, а в първия полуфинал малко по-рано плуваше първата резерва от 1/4 финал. Може пък да се случи чудо, но и така да остане - пак огромно Браво на Епитропов!

# 728
Невероятен Епитропов! Адмирации за това момче!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 00:14 от teddy0306

# 729
  • София
Записвам се в темата най-вече като голям почитател на художествената гимнастика, но стискам палци на всички наши спортисти. За художествената си има цял друг форум и групи във ФБ, но и тук ще ми е приятно да обсъждаме. За съжаление някои надежди не се оправдаха, но поздравления за всички спортисти, които се трудят и постигат успехи за нашата родина, на която спортът не е първи приоритет.
Художествената гимнастика много губи с отсъствието на гимнастичките на Русия и Беларус, но това е положението. Белорускинята Алина Харнаско, моя голяма любимка, беше съгласна да се състезава под неутрален флаг, но не я допуснаха на Европейското първенство, където със сигурност щеше да вземе квота.
Но дори и без Русия и Беларус, олимпиадата ще е много интересна и оспорвана. Стили и ансамбъла са топ претенденти за златото, Боряна Калейн също има своите шансове при игра без грешки. За съжаление едно от момичетата на ансамбъла има индикации за контузия, дано, дано всичко е наред и са здрави.

# 730
Браво на Любчо, представи се страхотно. Жалко, че съвсем малко не му достигна за финал.
Успешен ден за българското участие. Сутринта сестри Стоеви ни зарадваха в бадминтона, Десислава също с добро представяне, победа и за Станимира Петрова. Нищо не отбирам от бокс, ама не ми допадна преждевременното празнуване в края на мача. Може би е било тактика за разсейване на противника, но ми изглеждаше малко самонадеяно.

Художествената гимнастика и на мен ми е слабост, но битката ще е жестока и в индивидуалното, и при ансамблите. От федерацията още нищо не са казали, ала на снимките от заминаването се вижда, че Камелия от ансамбъла е с шина на стъпалото. Ако не се лъжа, тя беше със счупен крак миналата година, дано да е само превантивна мярка. Нямаме резерва, която да я замени в случай на сериозна контузия.
Харнаско май ще се откаже след края на сезона. Днес в канала на Лена Крупина мернах пост, че ще си вземе почивка.

# 731
  • София
Дидичка, за ансамбъла не ми става съвсем ясно - нали нямат право на резерва, веднъж като са подадени имената на участничките, не могат да се сменят, а с тях все пак е пътувало друго момиче. Дано не се налага и дано е наистина защитна мярка тази шина и по-лекия режим.
А за Харнаско, и аз да съм, и аз ще се откажа. Тя си е постигнала своя огромен успех още в Токио, пък нека им тежи на съвестта на тези от FIG.

# 732
Другото момиче е резерва в Индивидуалното. Ансамбъла няма резерви. Днес са си тренирали по план и на снимките Камелия е превързана, но не изглежда да има проблем. Ще се овладеят нещата. А и няма как да сме на ОИ без нечий крак да е с проблем. Така ни почна от Рио, после в Токио. 😆

# 733
Да, резерва има само в индивидуалното. Там е заявена Елвира Краснобаева.
В ансамбъла май няма много смисъл от резерва - не знам дали има гимнастичка, която може да усвои за дни елементите на композиция с трудност 20+.

# 734
  • София
Нямам предвид Елвира, а Вики Георгиева, не я познавам честно казано. Но, да, дано са на късмет препятствията и с добър финал накрая. Нямам търпение и за Валентина в спортната гимнастика, а художествената и леката атлетика са за десерт. Стискам палци на Десислава Ангелова в гребането, не разбрах кога са нейните и на сестри Стоеви следващи фази.

Общи условия

Активация на акаунт