Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 600
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Момичета, родили и все още не, въпрос към вас. В 37 седмица вече .... как се чувствате/хте? От няколко дни нямам никакъв апетит. Единственото, което ми понася са праскови и таратор. Дори спрях да вечерям. Снощи и през нощта се събуждах от болки в корема и кръста, които отшумяват де, но ето, че и през деня пак имам стягания главно при движение на бебето и не само. За енергията .... на 0 е ! Предполагам, че всичко от това е нормално, но дали тези болки и стягания не предвестявам идването на бебето? Как мислите вие и как се чувствате, вече толкова напреднали в бременността?

# 316
Кики Доки , честито и от мен. Да е здрава Йоана и да ви носи много щастие. Много хубав разказ за нормално раждане.
Нас може и утре да ни изпишат, все пак съм се настроила за понеделник, но ще видим. От днес вече бебко суче по-настоятелно и не желае от АМ, аз си бутам по малко да съм сигурна, че е нахранен.
Герка, и според мен ще се нагодят нещата с кърменето. Рано е все още, но пък и като не ти е цел номер едно и не се фиксираш задължително в резултата, ще стане по-леко и спокойно. Те сега са малки бебетата и 10 мл са им нужни, после с дохранването. На гърдите, за да се регулират им е необходимо няколко седмици. Гледай вечерното хранене/цедене, защото там производството е “по-голямо”.

# 317
  • Пловдив
Sunshine0992, вкъщи ли съм нямам грам сила, но навън ми идва пауър. Вече пледпочитам, ако посядам/полягам да е мека мебел, а не просто стол.
Днес тръгнахме към надсвирването в Гела, надявам се да е една идея по-хладно горе.

# 318
Sunshine0992, вкъщи ли съм нямам грам сила, но навън ми идва пауър. Вече пледпочитам, ако посядам/полягам да е мека мебел, а не просто стол.
Днес тръгнахме към надсвирването в Гела, надявам се да е една идея по-хладно горе.
Май май и аз вкъщи се чувствам по-зле, но с детето в тези жеги за съжаление ни е много ограничено излизането.

# 319
Sunshine, нормални симптоми са това за тези седмици. Тези силни нерегулярни болки,които усещаш, обикновено правят някакво разкритие,лека полека тялото се подготвя(т.нар. латентна фаза на раждането). И аз нямах никакъв апетит,то и жегите допринасят и отделно заспивах навсякъде. Просто сядах и се събуждах след 2 часа, беше тегаво,защото през нощта заспивах късно после,а сутринта трябваше да ставам рано с децата. Още малко, радвай се сега на болката и си мисли,че всяка контракция те доближава все повече до бебето Simple Smile

# 320
Sunshine, около седмица преди да родя нямах апетит, два дни преди да родя получих разстройство, последните дни зачестиха и контракциите. Не бяха регулярни и болезнени, но при мен бяха довели да разкритие 4-5 см и глава на бебето ниско в таза (това го установиха при прегледа за разкритие деня преди да родя)…така че, да, това са предвестници на раждането
Нивата на пролактин са най-високи през нощта, така че нощното кърмене/цедене е изключително важно

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 18:39 от Amelin

# 321
Sunshine, нормални симптоми са това за тези седмици. Тези силни нерегулярни болки,които усещаш, обикновено правят някакво разкритие,лека полека тялото се подготвя(т.нар. латентна фаза на раждането). И аз нямах никакъв апетит,то и жегите допринасят и отделно заспивах навсякъде. Просто сядах и се събуждах след 2 часа, беше тегаво,защото през нощта заспивах късно после,а сутринта трябваше да ставам рано с децата. Още малко, радвай се сега на болката и си мисли,че всяка контракция те доближава все повече до бебето Simple Smile
Да, същата работа и при мен. Едва заспивам, ставам през нощта по няколко пъти и сутрин, когато трябва да съм свежа и наспала се  най-много ми се спи и съм адски изморена. Аз също мога да заспя навсякъде и по всяко време Joy И се наспивам буквално за час. Благодаря за отговора и куража  Heart
Amelin, благодаря и на теб за бързия отговор Heart По-спокойна съм сега. Аз съм по същоя начин в последно време с апетита и разтроения стомах. Даже забелязвам, че се смънква надолу корема. Доста по-плосък е под гърдите ми, а и при ходене усещам настиск долу ... сещате се. Благодаря момичета отново Hug

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 15:04 от Sunshine0992

# 322
Аз също съм днес със разтройство, но нямам никакви болки или стягания, дали е някакъв знак за наближаващо раждане? Останаха ми броени дни до термин? Вие разстройство по няколко пъти ли сте имали докато родите или ?

# 323
Аз също съм днес със разтройство, но нямам никакви болки или стягания, дали е някакъв знак за наближаващо раждане? Останаха ми броени дни до термин? Вие разстройство по няколко пъти ли сте имали докато родите или ?
С миналата бременност не си спомням, а сега имам от една седмица вкл. и стяганията и болките в корема, които стават все по-чести през деня, а вече и през нощта.

# 324
Да се отчета - днес се роди Калоян 2900, 50см. Прекрасен. Нормално раждане, но продължило повечко време. Започна с изтичане на води и малко се протакаха нещата докато стигнем до раждане, но всичко мина. Събираме сили сега и утре ще се гушкаме надявам се.

# 325
Честит Калоян, Лалз! Почини си хубаво да имаш сили за малкия юнак! Simple Smile

# 326
Честита радост на родилите мами! Нека дечицата бъдат здрави и спокойни, а на майките бързо възстановяване! ☺

# 327
Lallzz да ви е честит юнака! Да расте здрав и силен, на теб бързо възстановяване!!!

# 328
Lallz, честит да ви е Калоян! Да расте здрав и късметлия! Heart
Ние си чакаме днес изписването

# 329
  • София
Честито на всички родили мами! Flowers Sunflower
Да са ви живи и здрави дечицата и да растат щастливи! Flowers Four Leaf Clover На вас бързо възстановяване! Hug

Нещо много съм се разчувствала, днес ми е терминът. Cry

Общи условия

Активация на акаунт