Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 585
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Честито на всички мами и да са им живи и здрави бебенцата! Hug
Кукличка, моя е след 4 дена и вече започвам да се чудя това бебе няма ли да тръгва Grinning
Ти имаш ли разкритие, контракции.. на какъв етап си?

# 331
  • София
Кукличка, моя е след 4 дена и вече започвам да се чудя това бебе няма ли да тръгва Grinning

Всеки ден ходя на тонове и за 30мин запис, я има, я няма някоя слаба подготвителна. Главичката на бебка не слиза в таза все още. Днес ще ме приемат в болницата. Confused

# 332
Ако някоя ще я приемат в Надежда , пишете ми , аз съм си тук.😂

# 333

Всеки ден ходя на тонове и за 30мин запис, я има, я няма някоя слаба подготвителна. Главичката на бебка не слиза в таза все още. Днес ще ме приемат в болницата. Confused
Успеех! Всичко ще е наред! Любов, спокойствие и търпение!
Чакаме с нетърпение!😇😇🦄

# 334

И аз съм тук 😀

# 335
Да изпиете едно кафе и за нас Grinning
Стискам палци всичко да е наред! Heart Eyes

# 336

И аз съм тук 😀

Писах ти на лично.За секцио ли те приеха?

# 337
Lallzz, честит Калоян! Бързо възстановяване! До колкото си спомням ние се следим при един и същ АГ, ето защо вчера беше на линия в болницата!

Ние вчера се прибрахме вкъщи, следобяд ходихме на разходка в парка, днес също.

Имахме доста спокойна първа нощ вкъщи, дано така да остане и за напред и да не разберем що са колики!

# 338
Честито на всички нови мами!
Ние още не сме излизали, напасваме се вкъщи. За мен е огромна промяна и мисля, че ще и трябват 2-3 седмици да се напасна и влезна в ритъм. Но и много неща не ни бяха подготвени, защото бебо подрани 10 дни. Малко по-спокойно ще ми е като наредим всичко, например количката е в гаража, столчето за кола е неразопаковано - прибрахме се пеша от болницата, много ни е близо. Освен това съм вързана за помпата за кърма, цедя 4-5 пъти на денонощие , общо 1 час за двете гърди … за 20 мл на цедене, но пак вдигнах нивото от 10те мл отпреди 2 дни 🤪
Бебчо иначе е спокоен, спинка си по 3-3,5 ч

Кукличка, стискам палци бебчо да тръгне естествено!

# 339
  • Пловдив
Възползвайте се от минутите навън, че зимата ще ги търсите.
Аз ежедневно, целогодишно съм го разхождала, но едно е цял ден да се шляеш, друго е за час.

# 340
Честито на всички нови мами и да са им благословени рожбите!
Аз също съм с термин днес като kuklicka_…Утре съм на преглед и ще видим какво следва. От четвъртък имам късно вечер някакви контракции по-остри, но нямат нужната честота и периодичност.

Честно казано, искам вече да раждам, но последните дни заради жегите никъде не ходя, а ме е обзела една летаргия - постоянно ми се спи, чак ми е странно. А иначе си знам, че ако направя на този етап няколко стабилни и продължителни разходки - бебето ще тръгне.

Искрено се надявам утре на прегледа докторът да ми каже, че ще ме приема. Дано да имам разкритие.

GerKa99, аз също мисля, че скоро ще можете да излизате - бебенцата обичат чистия възсух и да спинкат на открито, така че по хладното ще можете да се разхождате. Иначе и аз го виждам, че първите 10-14 дни са си адаптационен период за самите родители най-вече и е важно първо те да осмислят какво им се случва, така че всичко звучи нормално.

А за коликите - доколкото съм се интересувала, това е нормален период - имат недостатъчно ензими и изобщо им се стартира храносмилането, всяко човече минава през това - зависи вече колко е чувствително самото то, но уж не изпитват болка, просто се стряскат от движението на стомашно-чревния тракт.

# 341
Lallzz, честит Калоян! Бързо възстановяване! До колкото си спомням ние се следим при един и същ АГ, ето защо вчера беше на линия в болницата!

Ние вчера се прибрахме вкъщи, следобяд ходихме на разходка в парка, днес също.

Имахме доста спокойна първа нощ вкъщи, дано така да остане и за напред и да не разберем що са колики!

При Илиева ли беше ти? Цял ден стоя с мен жената, направо няма човек с такова сърце и душа.

# 342
И аз не мисля, че за самото бебе има някаква специална нужда от адаптация за излизане в този месец. Седим денонощно на отворен прозорец в болницата, него го държа по боди с къс ръкав,само вечер му обувам ританки и го завивам с чаршафче, когато спи. Мисля още на следващия ден да го изведа,когато се приберем. Да, няма да е за цял ден,а за 30мин-час, ще гледам да не го пече директно слънце и т.н., но в това хубаво време,ще е грехота,после в дъждовете и без това ще се седи вкъщи. Ако вие самите си имате нужда от адаптация се напаснете първо, не става нищо на сила Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 19:39 от Gamora

# 343
Lallzz, да при нея съм. Страхотна е, наистина! И при мен стоя през цялото време, всички дни идва по няколко пъти да ни види как сме. Такова мило и човечно и грижовно отношение е рядко срещано. Наистина те кара да се чувстваш спокоен и в добри ръце.

# 344
Аз малко закъснях с новината, но на 29.07 се роди бебе Христо, 2940гр и 50см. 😊

Общи условия

Активация на акаунт