Термин Август 2024 ♥ - тема 9

• 43 584
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честито за всички бебоци !
Да са здрави, да носят радост и гордост на мама и тате Heart !
Момичета, да се възстаносявате бързо!

Аз днес започнах прането и гладенето с пълна сила, утре продължавам.

# 346
Марипоса, честит да ви е малкия Христо! Да расте здрав и щастлив! Бързо възстановяване на теб!

# 347
  • София
Mariposa, честито! Да ти е жив и здрав юнакът! People Baby

И аз се отчитам с бебче Юлия - 3870гр., 53см чисто щастие! Sparkling Heart

Ще разкажа накратко какво се случи, защото така и така не мога да заспя. Heart Eyes
Както вече писах последните няколко дни бях на тонове всеки ден, всичко беше ок и на 04.08 (на термин) ме приеха за секцио на следващия ден, с уговорка, ако тръгне нормално да пробваме. Да, но два записа през няколко часа не бяха ок - леки и малко на брой непродуктивни контракции, скъсена шийка без разкритие, главата високо разположена, а тоновете на бебка бяха лоши. След вторият запис много бързо ме подготвиха и вкараха за секцио. Всичко мина като миг и нямам търпение за момента, когато ще ми я доведат и остане при мен. Heart
Искам да кажа и че съм страшно щастлива, че ме приеха днес и се установи проблемът в тоновете на бебка, защото аз се чувствах съвсем добре през цялото време и ако си бях вкъщи не бих и помислила за тръгваме към болницата, а не ми се мисли какво би станало..
Вече нямам търпение да ме раздвижат и да я гушна. Heart Eyes
На всички, на които предстои раждане пожелавам успех и нека всичко се случи по най-добрия начин. Flowers Four Leaf Clover

П.П. някой беше предложил да сравняваме дали последните мерки по ехограф са били верни. Моята госпожица я измериха 3650гр в 38+5г.с., а в 40+0г.с. се роди 3870гр., което ми се струва доста точно. Blush

# 348
Здравейте, от една седмица се разхождам , изкачвам стълби, но това явно не действа. Остават ми малко дни до термин. Дайте идеи какво друго да пробвам?

# 349
Честито Kuklichka и Mariposa за рожбите, страхотни имена сте избрали. На малчовците пожелавам да са здрави и пухкави, а на вас бързо стъпване на крак!

#Kuklichka, благодаря за информацията, аз съм в почти същата ситуация като теб, Слава Богу, че са реагирали толкова бързо.

# 350
Честити бебенца ! Да са ви живи и здрави! Heart

# 351
Здравейте и от мен,

Честито за бебчетата на всички мами и успех на тези, които все още чакат! На всички сега ни трябва много сила и позитивизъм и ви го желая от все сърце!

При нас нещата се случиха точно в 38г.с - на 02.08 се роди бебе Виктория, 3.400гр ❤️
Бях на регулярен преглед при АГ, на който се отчете 3-4см разкритие. Насочи ме към болницата, където до 6-7 см разкритие контракциите бяха доста поносими. После ми сложиха епидурална упойка и всичко вървеше добре, но бебчето не се смъкна достатъчно и напъните ми не бяха ефективни. В крайна сметка се наложи да я извадим със секцио. Раздвижването е тегаво, но се надявам със всеки ден да става все по-добре. Надявам се и днес да ми дадат бебчето и да мога да започна да стимулирам гърдите, че усещам как почват да се втърдяват и затоплят..

# 352
И тази сутрин започва прекрасно!😇

Честити рожби! Прекрасни имена, браво!💙🦄😇
Здрави да са и вие покрай тях!
Имам чувството, че повечето родихте вече😁 Аз след малко отивам на преговори в Шейново, че искам да изчакам, а не секцио, но и се надявам да се е обърнала.
Тук някоя мама освен мен беше с двурога матка? Дали роди? Ще ми е полезно да разбера как е минало. 🌻

# 353
  • София
Здравейте, мами! Днес се роди бебе Виктор, 3300, 51 см. 🥰 Любовта на нашия живот. Направиха му снимки. Още като го извадиха плака, плака. Направил е опит да пъхне юмрук в уста. По-късно ще ми го дадат, сега са ми сложили торба с нещо върху стомаха.

Да са ни живи и здрави дечицата. 🥰

# 354
  • София
Поздравления на всички! Да растат здрави и силни малките човечета, на мамите-бързо и лесно възстановяване! Flowers Hibiscus
Прекрасни имена и прекрасни мерки на всички бебоци прочетох.
Аз все още чакам, 39+1 и днес на тоновете се надявам да видим нещо, че вече абсолютно не ме свърта. Омръзна ми да съм бременна, не се спирам, и домакинска работа върша, и на разходки излизам, дъщеря ми я вдигам от време на време - не ще и не ще. Само леки болки и много силни стягания имам.

# 355
Честито на всички родили мами 💐❤ Да са ви живи и здрави бебенцата, а на вас желая бързо възстановяване.
Аз също все още чакам и нямаме търпение да срещнем и нашето момиченце.

# 356
Ех,че хубаво! Честити бебоци на всички, да са здрави и палави,а на майките-бързо възстановяване! Simple Smile

# 357
Честито, момичета! Бъдете много здрави, вие и бебчетата ви!  Heart Бързо възстановяване и само прекрасни моменти.
Когато съберете сили ще се радвам да разкажете как е минало раждането за всички, които чакаме момента  Grinning

# 358
Честити да са Христо, Юлия, Виктор и Виктория! Да растат здрави и щастливи! Heart

# 359
Честито на всички родили, бързо възстановяване и лесна адаптация ви пожелавам!

Моля тези, които родиха в Майчин дом да споделят, наистина ли вече позволяват първите 2 часа таткото да влезе и види бебето и съответно това значи ли, че бебето остава при майката непосредствено след раждането? Много ми се ще да я сложа на гърда веднага, но не мислех, че е възможно преди да си я взема в стаята..

Общи условия

Активация на акаунт