''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 218
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Е как с анцузи, клинове са модерни сега сред 20 годишните Grinning Докато не се оказах с екип от такива, дори не знаех че произвеждат клинове в чак такива размери...
Скрит текст:
Не ми се навлиза в подробности как изглежда клин, често и в телесен цвят, на трътка с обиколка метър и 20 (мерих ги с метър във връзка с работно облекло).
Но май има нещо вярно в това, от 5 такива моми в този екип едната все заглеждаше по някой младеж или все разправяше на другите къде с кого какво. А пък останалите се чудеха как може толкова и толкова често да й се занимава... А аз се чудех на тях, съответно. Че то сега им е времето да правят като нея, кога иначе? Grinning Аз мога да съм им майка, а те в това отношение все едно гледам леля ми... макар че последно и тя май имаше гадже, там не питам подробности.

# 586
Не е лъжица за всяка уста приятелството с привилегии.

Имах в ранните 20 такива отношения в продължение на 4 години - беше забавно в първата половина, накрая много се счупиха нещата.

Даже не знам дали е било редно да го броя човека за бъди, то това си беше някаква дисфункционална on/off връзчица.

# 587
Добро утро! Какво измислихте докато ме нямаше? Имаме ли консенсус относно това колко по-хубав е сексът с жена родена преди перестройката?

# 588
Няма как да имаме. Все пак повечето от нас не правят секс със 45-годишни жени, освен в случаите, когато го закъсаме и пускаме ръчното пране. Много е вълнуващо иначе, да Satisfied

Ха, честито РД на патерица! Иии, голям да порастеш!

# 589
Офтопик малко, но да – работих миналата година по проект с една жена, която беше купила мандра тук, именно да произвежда млечни продукти единствено за износ в Канада и САЩ.
БаБри, мен наричанията не са ми проблем. Който както прецени и според възпитанието. Не ми допада отпускането на духа. Като че повечето хора се счупват душевно след определена възраст и духът им се предава на апатията и руслото.

# 590
Консенсуса се кове

Образование, възпитание, възможности - колкото са по-качествени, толкова по-рано настъпва екзистенциалната криза. Тези ги избягвай, BigCityNights и има шанс за експонат от преди перестройката

# 591
Виждам, че младите мъже покрай мен предпочитат доста жени около 40-45 и те дори не са 1/10 поддържани, колкото мен или с нещо особено в характер или излъчване.
Не е мами ишу, не е майчински инстинкт. Не.
Нарича се женственост.

Да се похвалиш, че на теб ти се лепят млади готини мъже, е ОК - може и да е вярно. Никой не те познава тук, та макар и слабо вероятно, може да е истина.
Обаче да твърдиш, че масово младите мъже предпочитат жени след менопаузата, си е чисто и просто лъжа.
Всеки, който се е разхождал по улицата и е наблюдавал минувачите, може да го потвърди.

# 592
Жените на 40-45 не са след менопаузата по принцип.

# 593
Аз не знам дали едно муНче, дето е 20-години по-младо от мен, би имало мами ишшшууусс със мен, но аз определено бих имала с него вероятно сон ишшшуус. Да го нахраня, да го накърмя, завия, подмия. А ако не слушка, айде да не казвам, че да не дойдат социалните.

# 594
Не знам, аз като изляза по улицата много рядко срещам двойки, където мъжът е видимо по млад, да не говорим за такива дето млад мъж е с леля си. Такава масовост може в нечии фантазии, но не и в реалността. Мъжете се привличат от младостта, не от улегналост опитност и материално положение. Така си е заложено от природата, младостта означава фертилност, това е положението

# 595
Ние имаме едни такива съседи. Новият е малко по-възрастен от дъщеря ѝ и мамата вече има бебе от него. Но на мен тази жена, нито ми изглежда особено поддържана, нито на център. Бъдито, превърнало се в деди инак изглежда добре. Най-често ходи гол до кръста и тъй като гледам, има няколко бани по рождение.

# 596
  • София
И аз имам такава съседка. Малкото дете е леко боядисано. А тя ревнува бясно съпруга си.

Но, за съжаление, РФ е прав. Младежите се закачат като за секс бъди, но много рядко биха се показали с жена 40+ по улиците.
А аз искам цялата приказка, пък!

# 597
Не знам, аз като изляза по улицата много рядко срещам двойки, където мъжът е видимо по млад, да не говорим за такива дето млад мъж е с леля си. Такава масовост може в нечии фантазии, но не и в реалността.
Е, отдавна установихме, че форума е другата реалност Simple Smile Що още има изненадани?!
Защо от секс бъдита се премина на самореклама? Да се върнем на темата, поне беше любопитна. Пък за по-по-най 'младежите' и по-по-най 'девойките' има лични съобщения. Ползвайте ги.

# 598
Жените на 40-45 не са след менопаузата по принцип.
Абе те може да не са, ама ако млад мъж се хване с жена на 45 колко ще е докато й дойде менопаузата?
Тя ще му се радва няколко месеца, докато не му даде някоя по-млада, и след това ще трябва да си търси поредния. Щом се чувства добре да е утешителка на поредица неориентирани младежи, всеки от които я ползва и зарязва когато излезе нещо по-младо - ОК. Аз ако бях жена на тази възраст, бих си хванал някой улегнал набор, поне ще изградим някакви отношения и ще се чувствам ценена като човешко същество, а не вагина за временна употреба. Ако и да не му е толкоз вирната пишката вече.
Лошото е, ако и наборите вече почнат да не обръщат внимание...

# 599
  • Beyond the stars
Мисля, че уточнихме още в началото на темата, че ценността като човешко същество, себеуважението и т.н. са все категории, които идват отвътре навън и не се предават по полов път.
Та съвсем възможно е 45+ годишната да се чувства ок от отношенията си с младото гадже и да не иска да се занимава с емоционалния багаж на наборите, това какво chris78 би направил и как би се чувствал като 45 годишна не е предмет на темата мисля.

Общи условия

Активация на акаунт