''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 206
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ма как се е загрижил за нас, разбираш ли...

# 601
  • София
Аз попринцип рядко виждам двойки с голяма възрастова разлика, независимо в чия полза. Повечето изглеждат на сходни години. Иначе познавам няколко, в които жената води в годините, като при една разликата е фрапантна - над 10 години. Заедно са от много време и двамата вече "дърти" Satisfied Около мен с дърти мъже няма, един познат има една или две такива двойки в обкръжението си.

И за пореден път мъжки размишления за чувствата на жените относно стойността им Laughing Не знам как и защо, ама никога не съм свеждала "цената си" до "котанката" си. Напротив, винаги съм възприемала сексуалността си за ценност и сила, а не за нещо, което да ме свали и обезцени. Съответно, съм се водила от желанията и нуждите си, а не от някакви обществени (или в частност - мъжки) представи за нещата. Даже като малка много се бунтувах срещу глупостите, които баби и майки се опитваха да ми "предадат" Joy

Та в този ред на мисли, проблем има единствено, ако жената се вкара в конфигурация, която не й е приятна. Може да иска семеен уют, съжителство, някой улегнал набор. Може да иска приятно прекарване, излизания и никакви битовизми. Може и да иска млада кръв, потентност, свежест без багаж, да я кара да се чувства млада и желана. Ако има кандидати, които да й отговорят на нуждите, не виждам нищо лошо.

# 602
Даже като малка много се бунтувах срещу глупостите, които баби и майки се опитваха да ми "предадат" Joy

Та в този ред на мисли, проблем има единствено, ако жената се вкара в конфигурация, която не й е приятна. Може да иска семеен уют, съжителство, някой улегнал набор. Може да иска приятно прекарване, излизания и никакви битовизми. Може и да иска млада кръв, потентност, свежест без багаж, да я кара да се чувства млада и желана. Ако има кандидати, които да й отговорят на нуждите, не виждам нищо лошо.
Тези глупости майките и бабите ненапразно опитват да ги предадат на дъщерите си. Така се предава хилядолетният опит от много поколения, но младите мислят, че те повече знаят. И аз едно време баща ми като "четеше лекции" виках какво ли разбира стария, но след това виждам, че почти за всичко е бил прав.

С втория ти параграф съм съгласен, само да не се подведе възрастната жена като я поиска някой набор, че няма какво да се дава на дъртаци, понеже и много млади ще чакат на опашка за нея (защото така е чела в някой форум) та после да остане разочарована. Но - както правилно отбелязвате - не е моя работа да се грижа за благополучието на женския пол. Всеки трябва сам да се погрижи за себе си.

# 603
  • Beyond the stars
Хилядолетният опит в някои сфери се простира до границите на селото с 1000 души население и "какво ще кажат хората".
Предвид, че отдавна не ни касае какво ще кажат хората, пък и хората не им дреме твърде за нас, съжалявам само за неща, които не съм направила, понеже трябваше както казваше баба ми "да се държа на положение" .
Не знам какво казаха хората, ама към днешна дата не знам каква ми е била ползата от това държане на положение.

# 604
  • София
Ами да ти кажа, Крис, доста от нещата, които са се опитвали да ми предадат, се радвам, че не съм възприела. Определено са ми помогнали да живея по-лесно, по-приятно, и с по-голямо удовлетворение, вместо да се водя от "какво ще кажат хората", например. А и съм видяла как те са страдали от глупостите си и от тези на техните родители, та съм не, мерси. Отчитам само, че времената са били други и им се е налагало да живеят в различно общество. Но обществото е динамично, мени се, както и порядките, които са възприемат за нормални и приемливи.

# 605
  • София
Само преди 30 Тина години се смяташе, че жената над 40 да намята чаршафа и да тръгва към гробищата! Ай сиктир!
И да, и погледът на младите към нашата възраст се промени много, и това е добре.

# 606
От написаното дотук правя извода, че мога да се радвам, че мъжкото внимание пренебрегва дамите 45+. По-малко конкуренция за моя милост.

# 607
По-скоро от написаното прозира, че те са пренебрегнати от женско внимание и едно ядно такова назидаване и опити за вкарване в рамки. 😄
Сладурско.

# 608
Аз попринцип рядко виждам двойки с голяма възрастова разлика, независимо в чия полза.

Явно не ходиш често по спа хотелите. Simple Smile Винаги има такива. По-рядко са младите мъже с по-възрастни жени, в сравнение с обратната конфигурация, но ги има.
Сега, дали са двойки, или любовници, не им пише на челата. Макар че при някои си личи, че не са постоянни партньори, да го кажа по-меко.
Също ми прави впечатление при двойките мъж на 40-50+ с младо момиче или жена на около 20-25, че масово са под формата на шкембест и/или плешив чичо с грозновата и/или с наднормено тегло девойка. Т.е. при жените единственото видимо качество е младостта, без допълнителни екстри като хубост и т.н., а при мъжете... Ами, сигурно са финансово красиви, защото като външност също не са нещо, което да привлече погледа.
Та като цяло виждам какви 25-годишни кълват на мъже 40+ – общо взето такива, на които връстниците им не обръщат особено внимание. Единственото качество – младостта, впечатлява и привлича само по-възрастните мъже.
В обратния случай – млад мъж с по-възрастна жена – характерното е, че и двамата изглеждат много по-добре. Младежът е строен и мускулест, жената – определено поддържаща се, със запазено, стегнато тяло, от тези, на които в гръб никой не им дава годините. Ключовата фраза тук е „в гръб“. Колкото и да се поддържа една жена, годините се отразяват. Нямам предвид бръчки и т.н. външни поражения, а самото излъчване, погледа... Зрелостта си е зрелост и си личи и при двата пола. Но пък в леглото кой ти гледа погледи и изражения – щом най-важното е налице... Simple Smile

# 609
Този контраст лице-тяло в стил Маги Сидерова/Желязкова е много стряскащ

Буквално стряскащ

Иначе Маги си се мисли и промотира като младееща и женствена, нали…

# 610
  • София
Маги е с лифтинг, даже знам при кого...

# 611
Тази жена и на 20 и 30 би ми била отблъскваща. Нищо женствено не виждам в нея. А поведението още повече. Почти винаги или открито агресивна, или пасивно агресивна.
Но не е това темата. Вкусове разни.
Темата беше за бъдитата.
И то от женска гледна точка.

# 612
То няма нужда от име, Маги или Дани, няма значение, имам същото наблюдение като К. Сийка за контраста лице-тяло и то в контекста на темата кой с какви “привилегии” се ползва, конкретно от една възраст нататък

# 613
  • София
Тази жена и на 20 и 30 би ми била отблъскваща. Нищо женствено не виждам в нея. А поведението още повече. Почти винаги или открито агресивна, или пасивно агресивна.
Но не е това темата. Вкусове разни.
Темата беше за бъдитата.
И то от женска гледна точка.

Беше, беше... ама не ни дават толкова лесно да имаме гледна точка Laughing

# 614
Сравнението "млада, грозна и дебела, свенлива и неука в леглото, искаща почерпки" и "по-възрастна, лъсната, страхотно тяло, младеещ вид, пари има, угажда си" е меко казано некоректно. Сравняваме най-лошия вариант и рядък диамант съответно от двете възрастови групи.
Колкото до "жените 45+ знаят какво искат в леглото" сигурно няма да ви кажа нещо ново, но достаъчно мъже от всякакви възрастови групи всъщност си падат по нетолкова умеещи жени, които да кокетничат, да се правят на срамежливи, без опит и които да "обучават".

Общи условия

Активация на акаунт