''Приятели с привилегии'' от женска гледна точка

• 25 211
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
Тази жена и на 20 и 30 би ми била отблъскваща. Нищо женствено не виждам в нея. А поведението още повече. Почти винаги или открито агресивна, или пасивно агресивна.
Но не е това темата. Вкусове разни.
Темата беше за бъдитата.
И то от женска гледна точка.

Беше, беше... ама не ни дават толкова лесно да имаме гледна точка Laughing
Тя отдавна не е и за това което се пита в началото, независимо от чия гледна точка Grinning

# 616
От написаното дотук правя извода, че мога да се радвам, че мъжкото внимание пренебрегва дамите 45+. По-малко конкуренция за моя милост.
Другата гледна точка е, че за младите мъже ще има по-малко конкуренция за млади жени, ако наборите им си падат по каки.
Така че всичко е точно.
Та като цяло виждам какви 25-годишни кълват на мъже 40+ – общо взето такива, на които връстниците им не обръщат особено внимание.
А за мъжете пък защо да е различно? Кой нормален 25-годишен ще кълве на жени 40+, освен този, дето не може да си хване на 20-25 (или не му се занимава, понеже конкуренцията е повече).

# 617
Сравнението "млада, грозна и дебела, свенлива и неука в леглото, искаща почерпки" и "по-възрастна, лъсната, страхотно тяло, младеещ вид, пари има, угажда си" е меко казано некоректно.

О, аз не сравнявам. Споделих личните си наблюдения на страничен и съвсем обективен свидетел какви са масовите случаи.

# 618
  • София
Сравнението "млада, грозна и дебела, свенлива и неука в леглото, искаща почерпки" и "по-възрастна, лъсната, страхотно тяло, младеещ вид, пари има, угажда си" е меко казано некоректно. Сравняваме най-лошия вариант и рядък диамант съответно от двете възрастови групи.
Колкото до "жените 45+ знаят какво искат в леглото" сигурно няма да ви кажа нещо ново, но достаъчно мъже от всякакви възрастови групи всъщност си падат по нетолкова умеещи жени, които да кокетничат, да се правят на срамежливи, без опит и които да "обучават".

Със сигурност има и много такива, да. Тази динамика е много блага за егото, а и успокояваща специфични мъжки страхове. Мен не ме кефят много такива мъже, особено ако зад тези им стремежи надникват несигурности. Но иначе нямам против да си поиграя на нежна, свенлива дИвойка, която не знае какво прави... и какво й правят, ей така за разнообразие, ако има желание и от другата страна Laughing След определени години обаче, някои мъже яко ги домързява, и вместо да са учители, разчитат, че момето нищо не разбира, и няма осъзнае, че пропуска нещо, когато той не си дава зор Joy Та и такива случаи има.

# 619
А защо се изхожда от кълването само от определена мъжка гледна точка.
Ами защото може да се събереш с някого, за да ви е приятно кято хора, приятели, компаньони, за за забавление. Примитивното първично привличане е много приятно, но ако не е подкрепено от нещо повече, бързичко се изчерпва.

# 620

Със сигурност има и много такива, да. Тази динамика е много блага за егото, а и успокояваща специфични мъжки страхове. Мен не ме кефят много такива мъже, особено ако зад тези им стремежи надникват несигурности. Но иначе нямам против да си поиграя на нежна, свенлива дИвойка, която не знае какво прави... и какво й правят, ей така за разнообразие, ако има желание и от другата страна Laughing След определени години обаче, някои мъже яко ги домързява, и вместо да са учители, разчитат, че момето нищо не разбира, и няма осъзнае, че пропуска нещо, когато той не си дава зор Joy Та и такива случаи има.
Много е различно във всеки отделен случай. Аз съм бил с много отракана наборка, но пък секса с нея не беше нещо кой знае какво, защото не се раздаваше особено много. Е имаше и такива моменти, но като цяло си беше зор да я накарам. От друга страна момичета почти без опит или направо девствена, но с голямо желание и страст лесно се научава. Жена ми също не беше особено опитна, но при много силна страст и привличане между нас секса беше супер още от самото начало.
Колкото до не сигурност и страхове при мъжете, може би е така при някои, но при повечето не е това причината да се търси младо гадже. Както беше казано, колкото и да се старае и да се поддържа една жена на 45, личи и, дори много и не само в лицето.

# 621
  • София
Отнасяше се за "неумеещи", не млади, съгласно поста на Манди Laughing

# 622
  • София
Ами аз бях от неумеещите. Намери се учител.

# 623
На какво те научи?

# 624
  • София
Ми азбуката...от А до Я. 🤣

# 625
  • София
И предполагам е наблегнал на О? Laughing

# 626
Преподал и е урока за птичките и пчеличките нагледно

# 627
И предполагам е наблегнал на О? Laughing