Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 337
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
За раници взимайте Дакайн, няма такова качество, 6 години зловеща експлоатация и още е здрава ученическата раница на моя син. За мое огромно съжаление прецака 33 литровия модел самия производител, но аз си ровя безутешно във всякакви сайтове, дори и за ВУ, не съм се отказала да намеря от стария.
Аз нямам проблем с качество на раници. Но това седене на учебници цяла седмица в училище, ми налага да има втора, за всеки ден.
Доволна съм от нещата които дойдоха днес.
Очаквах по изкуствени материи на потниците и тениските и ме изненадаха приятно.
Панталоните пак съм взела леко широки, но за летни е супер.

# 241
Няма да ми върнат пропуснатия кредит, поне според този надпис.

# 242
В събота писах на умрелия куриер, да попитам какво се случва с моята пратка, днес получих отговор, че пратката не била доставена, поради грешен адрес.
Три пратки получих с него, но видиш ли, за тия бил грешен.
Писах им кой офис за получаване ми е удобен, дано поне тази седмица я получа.
Вече ме е страх да поръчам нещо, за да не попадна пак на тези.

# 243
  • София
Lemy, сигурно си в малко населено място. В София щяха да ти я доставят до адрес. При пренасочване винаги избирайте офис или каса на Изипей, с която имат договорни отношения.
Ужас са! Но ще си получиш пратката. Simple Smile

# 244
Момичета, за първи път ще връщам артикул (понеже дойде счупен) и исках да съм сигурна, че съм разбрала правилно информацията от първа страница.
Заявих връщане през сайта на Тему, избрах метод на възстановяване, генерира ми се товарителница на BoxNow, както и документ. Сега този документ трябва да го разпечатам и да го залепя отвън на пратката и занасям в кутията, която ще се отвори с номера на товарителницата? Това ли е всичко?
Благодаря! Simple Smile

# 245
Да.
Като отидеш до избрана от теб локация на кутии на Бокс Нау, пишеш на дисплея номера на товарителницата и ти се отваря клетка. Слагаш и затваряш.

# 246
alys, в София съм.
Нямаше как да я пренасоча, защото изобщо не са ми пратили известие, че пратката ми е при тях. Просто им писах че трябва да я получа с партньорската им куриерска компания, виждам че е излязла от митницата, стои в нищото, и какъв е проблема.
Имат ми телефона, имейла.....а никаква индикация.

# 247
  • София
vanesa_georg, и преди да е във финалната опаковка, върху която ще сложиш товарителницата - вътре да си е в плик или кутия на които е баркодът на съответния продукт. Че аз в началото хвърлях опаковки из цялата къща - сега много внимавам кой артикул от кой плик изваждам.

# 248
Да, това е най-важното. Всеки артикул да си е в неговия плик с баркод.

# 249
Аз си държа нещата в пликовете с баркода докато не реша да ги ползвам. Първоначално ми харесва нещо, но после например се разколебавам да го ползвам и решавам да го върна. Сега на последното ми връщане върнах 9 артикула от различни пратки. Удобен е срока от 90 дни за връщане. Само е коварно това връщане с БоксНау, защото е на късмет каква кутия ще ти се отвори. До сега двата пъти, в които връщах кутията беше от средните.

# 250
Аз си държа нещата в пликовете с баркода докато не реша да ги ползвам.

И аз така.

# 251
Еми ТАКА ще е Simple Smile. Ние не се спряхме.

# 252
Ами нека. То си е много труд и организация. Не е за всеки.
И ние сме на сметка, и той се замогнал.

# 253
Е то дали ще е този или друг китаец, или Безос например, много важно, все едно.

# 254
vanesa_georg, и преди да е във финалната опаковка, върху която ще сложиш товарителницата - вътре да си е в плик или кутия на които е баркодът на съответния продукт. Че аз в началото хвърлях опаковки из цялата къща - сега много внимавам кой артикул от кой плик изваждам.
Благодаря ти, но май точно тук оплесках нещата. Кашонче е опаковката и понеже четох, че трябва да се махнат всички стари етикети, разлепих 2 малки, а може би това са били въпросните баркодове... а всичко облепих старателно с тиксо. Тюх, утре ще разопаковам и ще видя на найлончето в кашона има ли баркод, но май съм махнала каквото не трябва. А без тези баркодове не приемат връщането ли?
Благодаря ти, че го спомена Simple Smile

Едит: изрових баркодчето от кофата, лекичко откъснато от едната страна, но самия баркод цял... 🤭

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 23:26 от vanesa_georg

Общи условия

Активация на акаунт