Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Това с размерите им е един от номерата. Трябва внимателно да се гледа и избира какво точно се добавя в количката. То за това вече има мемета за стоките от Тему.
А, не са само те, аз от Тему се отказах но си оставих SheIn, същите маскари са и те Grinning
Или редовният номер - артикул се предлага в различна бройка - една или пък няколко в комплект. На името на артикула пише примерно 3 броя. Цената е най-ниската възможна, т.е. за един брой, с опция да смениш на 3 или колкото са там, обаче вече не струва толкова.
Различни размери от нещо, нямам предвид дрехи - същата работа и там. На снимката като търсиш по категории най-голямото или комплекта, цената като за най-малкото.
Най-фрапиращото беше някакво сгъваемо чадърче, излезе ми като предложение и дай да го видя - мисля че и тук са се коментирали. Цената смешна, казвам си че сигурно е в разпродажба. Отварям го и се оказва че смешната цена е ако си купя само калъф за чадърчето, че имаше опция само него отделно Grinning
Свикнах им вече и не ме изненадват, но наистина в тези платформи очите трябва да са ти на 4. Не пазарувам от Алиекспрес и там още какви бяха пак подобни, но при търсения на нещо съм попадала - и там съм виждала същите номера. Ако мине Grinning

# 286
То и трите платформи са един дол. Като продавачите са едни и същи, и номерата са им такива.

# 287
Няма как да са различни, те едно и също вършат. Аз затова и реших че не ми трябва повече от една такава. И то ако SheIn почнат и те да ползват всякакви странни куриери, може и тях да зарежа, то не си струва нервите за тия дребни болкучки дето купувам от такива търговци. Поне засега печелят с това че са само със Спиди, че от това което чета тук, нещата все по-зле стават в това отношение. Ако беше обратната ситуация, щях да си оставя Тему сигурно, а да махна другото.
Иначе те и една голяма част от нещата които се предлагат са едни и същи, един дол дренки са наистина.

# 288
  • Асеновград
Три поръчки пуснати и платени в един ден. Разделени заради намаления с купони.
Две със Спиди, пристигнаха в два поредни дни, за около 12 и 13 дни.
Третата с Бокса още е в небитието, от 8 ми чака освободена някой да я вземе.
Та така с любимите куриерски фирми. Гадното е ,че в третата имам неща които ако не пристигнат навреме, после стават излишни.

# 289
  • София
Последната ми пратка е с Бокснау, взели са я от митницата на 11-и, още не е в кутия. За пръв път се бавят толкова.

# 290
Някой взимал ли е от тази лента?
 https://share.temu.com/03nmhi3tp7A
Отзивите са страхотни

# 291
  • Бургас
Има и кофти отзиви. Алергична реакция към силното лепило и пр. За мен са " мижи да те лАжем" тез ленти. Ако ставало изглаждането на бръчките с лепенки...

# 292
Вяра, филтрирай отзивите първо да се покажат с най-ниска оценка, и ще видиш и не страхотни.

# 293
Пускат ги в Лидъл. Кинезиоленти, не са само за разкрасяване, но си иска знание и опит.

# 294
Много приятно ме изненадват напоследък с доставките. Предпоследната ми поръчка дойде за 9 дни със Спиди, днес ми пристигна последната с Бокснау - пак за 9 дни. Пу, пу, да не ги урочасам! Simple Smile
Днес имам още една приятна изненада – намалиха ми един смарт часовник от 40+ лв. на 15. И аз не устоях... Flushed Ще го видим колко е читав, когато пристигне. Наложи се да допълня до 25 лв. и мушнах в бързината едни танкини за 12 лв. Ще ги видим и тях.
Искаше ми се да поръчам някоя тениска/блузка, но все попадам на изкуственяци, а на мен ми трябва памук.

# 295
  • София
И аз ще получа последната за 9 дни, с Бокснау. И по-бързи са били. Вчера беше първата възможна дата за доставка, досега винаги е било преди нея.

# 296
Здравейте ,момичета.На някоя случвало ли се ее нещо подобно? Дали има вероятност да е изгубена пратката? От 10-ти август (последедно обновление излитане на полета-транзитно) няма никаква и информация за пратката..

# 297
Пишете в чата на Тему да видите какво ще Ви отговорят.

# 298
Благодаря, търсих вариянт за контакт с тях,но не открих…дали бихте ми казали къде е този чат?

# 299
Най- отгоре в дясно има нарисувани едни слушалки, пише поддръжка.Натискате там и започвате чата.

Общи условия

Активация на акаунт