Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 310
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Днес имам още една приятна изненада – намалиха ми един смарт часовник от 40+ лв. на 15. И аз не устоях... Flushed Ще го видим колко е читав, когато пристигне.
Много се чудя и аз на един часовник, но ме спря мнението, че не се синхронизира със Самсунг хелтс. Аз го искам предимно за крачки, за да не нося постоянно телефона с мен. Гледах и оригиналните на Самсунг, но отзивите бяха, че точно крачките са им слабо място (не ги отчитат коректно). Та... още съм в дилема, но сякаш всички от Тему ползват тази система (da fit ако помня правилно), която не се синхронизира. Ако някой има различно откритие, моля да сподели Simple Smile
А тези, които вече ползват часовници, батерията издържа ли прилично време (2 дни примерно)?

# 301
  • Асеновград
Не всички часовници в Тему ползват Da Fit. Сега последните са с това приложение. Предния на малкия е с FitCloudPro  ima i s GlobyFit а вероятно и с други приложения. Четете упътването в PDF има го при артикула.
Не съм със самсунг и нямам проблеми с приложенията ,работят си коректно. Не очаквам д ами мери кръвно чак като апарат, но за следене стават.
Днес ми дойде и пратката с Бокса, всичко е ок. Малката помпа за плажни принадлежности е оса.

# 302
Току що получих това от чата с Тему, добре че случайно го открих:

# 303
  • Асеновград
Току що получих това от чата с Тему, добре че случайно го открих:

Леми, моята изведнъж снощи се появи в директно в хъб областен град, и тази сутрин дойде съобщение че е в бокс. Явно Боксноу не актуализират навреме. Следи си вайбъра за съобщение.

# 304
  • Бургас
Малката помпа за плажни принадлежности е оса.
Може ли линк...Бях поръчала една крачна, скапа се след третото ползване.

# 305
  • София
За часовниците моят опит в скрит текст, да не досаждам на всички.
Скрит текст:
Не са всички с da Fit, има и с други приложения. Ето този например е с Co-Fit  https://share.temu.com/nKZHhhUDGRA, но идея нямам дали се синхронизират със Самсунг. И едва ли в PDF файла пише, по-скоро в описанието на приложението и в коментарите на хората. Нито знам дали co-fit  е безплатно приложение. Da fit e безплатно.
Аз свалих google fit, което би следвало да се синхронизира и със самсунг хелт и с да фит, но си точи данните само от да фит, седи иконката на самсунг хелт и никаква връзка с него ни в едната, ни в другата посока.
Като ходя с часовник и с телефон, мерят крачки доста синхронно (в изразходваните калории имат по-голямо отклонение). Но проблем е когато се циркулира на закрито. От една страна, самсунг хелт ако е на телефон в джоба ти, не отчита крачки когато правиш в помещение 2-3 крачки напред, после 2-3 назад и така безброй пъти. Ако ходиш по ходеща пътечка и го клатиш в ръката си отчита. От друга страна, da Fit пита колко си висок и колко е дължината на крачката ти и ако си по-нисък часовникът отчита за крачка всяко малко движение на ръката ти, съпоставимо с дължината на крачката ти. Имаше едно старо меме, което гласеше: "Ако ядеш достатъчно бързо, смарт часовникът ти, ще отчете, че тичаш".
Батерията на 60 левовият ми издържа по 5-7 дни. Тази на 20 левовоият издържа 2-3 дни. Засега!

Ако не носиш телефона с теб, da Fit ще отчете крачките в последствие от gps-а, но телефонни повиквания няма как да получаваш и отговаряш на голямо разстояние от телефона. Аз исках поне да не вадя телефона от джоба непрекъснато, а да следя час, докъде съм стигнала с крачките и да контролирам музиката в слушалките от часовника. За това горе-долу става. От плей листата ми в спотифай, мога да сменям парчетата през часовника. Да сменям самата листа - не мога. Само тази, която върви в момента може да се контролира.
За показателите отчитани със сензор: За мен са доста точни (сравнявани с пулсоксиметър и с китков апарат за кръвно). Ако часовникът е с 4 сензора данните са по-точни от тези от часовник с два сензора. Но за мен и двусензорния е приемлив. Пуснала съм си мониторинг на пулс и стрес и машинката се старае, после ми показва при ускоряване на темпото до къде съм вдигнала пулса. Има и звукова сигнализация за много високи стойности, ама аз дотам не стигам.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 14:20 от Gorg0nzola

# 306
  • Асеновград
Малката помпа за плажни принадлежности е оса.
Може ли линк...Бях поръчала една крачна, скапа се след третото ползване.
https://share.temu.com/aJbnIgcZpPA Тази е, не можахме да и светнем функцията прожектор, но няма време да чакам нова. Ще я натоваря на морето, да видим колко е читава. Ако гори ще връщам.
https://share.temu.com/sOpev0wgPgA тази не я препоръчвам. Докато напомпи едната гума на велосипед и започва да мирише на пластмаса.

# 307
Ако търсите читава помпа, тази е чудесна, помпи гуми на кола без проблем.

https://share.temu.com/Y8I7vojvyHA

# 308
  • Асеновград

Имам такава за колата, върши добра работа. Другата беше за малкия велосипедист, но явно е боклук.

# 309

Имам такава за колата, върши добра работа. Другата беше за малкия велосипедист, но явно е боклук.

За велосипеда си ползвам малка ръчна помпа със стойка, по магазините тук са под 10 лева, не си струва да се мъкне електрическа.

# 310
Леми, моята изведнъж снощи се появи в директно в хъб областен град, и тази сутрин дойде съобщение че е в бокс. Явно Боксноу не актуализират навреме. Следи си вайбъра за съобщение.
Де да беше беше с Боксноу, до сега бяха перфектни.
Тази пратка обаче е със Eurodis, които в България работят Еxpressone(бившите МВМ).
Няма такива умреляци, честно.
Вчера сутринта им писах отново, отговор не получих.
Днес явно китайците си ги подгонили, и получих някакъв отговор, че ще проверят и ще се свържа с мен.
Между другото, докато търсих фирмата в google, ми излезе в някакъв форум оплакването на човек, че не си е получил пратката от тях:
https://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=70282

Да видим.

# 311
  • София
Ох, на имейли отговарят, че ще проверят и ще дадат обратна връзка, но после не се обаждат. Само по телефона може да се свърши работа. Като се обадиш на ЕкспресУан по телефона, трябва да избереш от менюто дали става въпрос за пратка в чужбина или пратка в страната. Докато избирах пратка в чужбина,  никой не вдигаше телефона. Един ден се сетих да избера от менюто, че се интересувам от пратка в страната и оттук нататък нещата се задвижиха и се оправиха, иначе ми скъсаха нервите. По телефона даже ми връщаха обаждане. Става въпрос за пратка, която чаках от Amazon, но принципът на работа им е един и същи.

# 312
Някой ползвал ли е скоро първоначалната оферта за новорегистриран потребител? При всички ли условието е да се купят 16 продукта, за да бъде единият безплатен?

Подариха ми нов телефон и потривах лапки как ще си направя нов акаунт на него и ще ползвам тази оферта Satisfied Харесах си нещо от предложенията им за нов потребител, свалих си приложението по всички правила на изкуството и ми даде, че трябва да си избера още 15 Rolling Eyes продукта, за да се приключи поръчката. Излишно е да казвам, че цените на всички бяха толкова завишени, че се изгуби напълно смисълът от офертата.

Май вече ще чакам да избухне следващият китайски сайт с изгодни цени, че в този добрите оферти замират Laughing

# 313
Аз не съм поръчвала 16 артикула като нов потребител. Само трябваше да хвана минимална сума от 20 лв. Като избраният артикул беше с 97% намаление.
Но явно са различни офертите.

# 314
Виждали ли сте в сайта пердета, които са за PVC корниз, с кукички? Всички, които намерих, са за тръбен корниз.

Общи условия

Активация на акаунт