Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
От тези мъничките имам, според мен няма да си очарована ако вземеш такава, те ще те хванат карастанчовите докато изчистиш цялата кола Grinning. Удобни са, засмукват малко повече отколкото очакваш като видиш нещо с размер на сешоар Grinning Но... това пак не е като от "истинска" прахосмукачка, та зависи и какви са ти очакванията. И контейнерчето е една шепа, буквално.
Аз моята я взех на майтап, излезе ми не помня имаше ли и 10лв, за повече не мисля че щях да се навия да я пробвам. Но за толкова реших че няма да ме е яд и... квот` - тако`а Grinning

# 331
  • Испания
От тези мъничките имам,
Благодаря ти.  Ами те всичките са мънички. Дават ми я на 18,ама май са й много. Confused На 10 и аз ще пусна.

# 332
Ей такава е моята, вече не мога да я линкна точно която съм купила аз но така изглежда

Виж за клавиатурата и за разни такива завряни места или за нещо мало разпиляно ми е супер, ама да хвана и да чистя наред с тая играчка... не, мерси.

# 333
Имам показаната от natka прахосмукачка. Купих я за 10лв, но повече пари не бих дала. Чистя колата с нея,  за това я и купих . Аз съм доволна.

# 334
Писах в чата на тему да питам какво се случва с моите поръчки,на които вчера беше последният ден за доставка и се оказва,че поради някаква причина изобщо няма да ги получа.Дадоха ми 20 лв.и ми пуснаха поръчките отново.А за тези артикули,които не са в наличност ми върнаха парите.Някой имал ли е подобен случай.Явно пратките ми просто са изчезнали някъде, а имаше статус , че са в куриер.

# 335
Ами, явно този куриер е толкова читав, че губи или краде пратки. Дано да го разкарат и да не работят повече с него.

# 336
  • София
Явно пратките ми просто са изчезнали някъде, а имаше статус , че са в куриер.
Кой е куриерът?

# 337
# 338
Аз обещах да споделя за сешоара. Работи и то много добре. Ползвах го над десет пъти. За издухване на коса не става, понеже цепката на човката е много широка, но за сушене е супер.

# 339
Вчера ми пристигна пратка с ей тези неща:

Дрехите ми харесаха и си ги оставям. Много странно всички миришеха на лавандула. Полата е много мекичка и приятна на допир. Черната тениска с цветята в Тему изглеждаше като да са нарисувани, но всъщност са една много мачкаща се като гума, не знам точно какво е. Все пак си я оставям, защото ми харесва.
Цветните етикети са толкова мини, че едва ли може да се напише нещо повече от буква или цифра на тях. Но пък не погледнах размерите, когато поръчвах.
Чехлите и кутиите исках да ги върна, защото бяха изкривени, а чехлите и надрани. Обаче те ми върнаха парите и не си ги пожелаха.
Стават нещата за парите, за които ги поръчах. Повече не струват според мен. Днес ми пристигна следващата поръчка, консумативи за робота. Утре ще мога да я взема и да ги пробвам дали стават.

# 340
На мен ми дадоха само 10 кинта, а актуализацията на пратката ми се смени на:
 На път към транзитната зона. 🙄

# 341
Имам поръчка направена на 6 август и е зациклила на излитане на полета. Приятелка и тя има поръчка от същата дата и нейната е забила така.
А друга поръчка направена 2 дни по-късно на 8 август вече е освободена от митница и чака  box now да я вземе.
Има ли някой със забавени пратки от този злополучен полет.

# 342
Цветните етикети са толкова мини, че едва ли може да се напише нещо повече от буква или цифра на тях. Но пък не погледнах размерите, когато поръчвах.

А, още някой се е излъгал с тях🤣
Една от първите ми поръчки са и нямах опит още.
Но не съм писала, защото им намерих цаката, лепя по 4 или 6 заедно от цвят и си става приличен етикет.

# 343
Моята последна поръчка от датата на излитане на полета беше в безузвестност 6 дни…най-накрая днес има актуализация,че е пристигнала на летището

# 344
И моята беше забила на 9 август, китайците вчера малко я побутнаха:

Общи условия

Активация на акаунт