Отговори
# 135
  • тук и там
Я кажете,какъв е тоя Аперол шприц и как се приготвя.Май съм виждала да продават в бутилка,добавя ли се нещо и какъв вкус има,на какво докарва?Да взема да пробвам или да си продължавам с винцето вечер?Аз до колкото разбрах,хромозомният тест го изкарва мъж,иначе си има всичко като на жена,роден е като жена,и по паспорт е жена .Потърсете случаят "Мария Хосе Мартинес Патиньо и Кастер Семеня" и ще ви се изясни за какво става въпрос .

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 09:07 от Кайсия

# 136
  • София
Мисте, ужас. Депата за битови отпадъци често тлеят, сега явно е и пламнало.

Марулче, съжалявам за кучето. Много мъчно ми стана. Душичка.

Тая/тоя боксьора вярно не бил трансджендър, бил интерсекс, роден е така. И май отказва да пие лекарства за снижаване на нивата на тестостерона, че се чувствал зле. Което всъщност е голямо нещастие за самия него, но пак остава въпросът, че не е честно и за другите участнички с нормални хромозоми.

Аперолът не е ли сладък? Ако е, и аз оставям на винцето.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 09:04 от бъръльо-бъръльо

# 137
Аперолът е горчив по-скоро, но има и сладка нишка.

Сиси, това не е мъж, който е решил да бие жена.
Това е човек, роден с половите белези на жена, който обаче има и У хромозом.
Да не говорим, че е родена в Алжир. Дали може да си смени пола там и изобщо дали ще я пишат жена при раждането й ако е с полови белези на мъж? Риторичен ми е въпроса.

Допълвам се, смятам, че е ужасно непрекъснато да се говори,  как видиш транссексуалните жени единствена им цел е насилие над жени и всъщност са прикрити мъже, само за да упражняват насилие над жени.
Както виждаме ежедневно мъжете нямат нужда да се правят на нещо друго, за да упражняват насилие.

# 138
Ули, каква е разликата между мъжете и жените на генетично ниво? Не ми е риторичен въпросът?

# 139
  • София
Предлагам да обсъдим и нещо друго спортно. 52 годишният турчин, който без екипировка, с нормални очила, без антифони и с ръка в джоба грабна среброто при стрелбата. Мен ме изкефи.

# 140
Това беше супер, да 😂

# 141
Сиси, той хубаво не ти е риторичен въпроса, ама преди да се впуснем в него, ще имам нужда да ми кажеш, защо го задаваш.

# 142
Ули, честно , досадно ми стана!

# 143
Сиси, очакваш да ти дам решение или да ти вляза в тона?

За първото бих могла да опитам,  макар да нямам желание.
Второто няма да го направя.

# 144
  • София
Марулче, съжалявам за кучето! Знам колко боли да загубиш любимец, те са си членове на семейството. Гуш!

Донси,  бързо да оздравявате и ти, и куч!

ДобрЕ, аз не съм в София сега, иначе бих скокнала до Пиротска да се видим!

Мисте, дано потушат огъня по-бързо и да се разнесе миризмата. Не искам да си го представя дори! 🤮

Хубав ден на всички!

# 145
Мисте, кое сметище - цалапишкото ли?

Добрутру.
Едва отлепих очи тази сутрин.

# 146
Зададох обикновен въпрос, на който всеки човек над 5 клас може да отговори с едно просто изречение. Отговорът явно не е в полза на твоята кауза.
Ули, какво точно защитаваш с такава страст? Правото на мъжете да бият жени или ? Алжирецът не е издържал тест за пол и Боксовата Федерация го е отхвърлила на Световно ниво. Правилата на Олимпиадата са други, да, но я виж как светът реагира! Не съм само аз, хората масово протестират срещу тези правила и понеже става въпрос за много пари е много вероятно да дисквалифицират хромозомните мъже. Ако ли пък не, то не вярвам никой да признае титлата им. Жалбата от БОК е вече факт!

И да, нищо му няма на момчето

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 09:55 от Princess Sissy

# 147
  • sf
Ауу, па и мадридист,пфу! 😆
Ние сме добре, аз пих кафе и носа ми се отпуши. А него май корем го боля, че яде трева сутринта 🥴 После се разходихме, беше в кондиция. Обаче добре, че имам мобилен нет, че инак щях да изтрещя.
И да ви кажа, нещо не ме кефи да живея в къща. Да, дворът е готин, ама все нещо шумка в тая къща, скърца, гони ме шубето. 😆

# 148
Нищо не защитавам, Сиси, ако четеше, какво съм написала, можеше и ти да го видиш.

Но понеже и на мен ми е досадно вече, просто няма да ти отговарям повече. Това е моето решение в такива случаи.

Ти, разбира се, си свободна да се възмущаваш и от мен и от когото пожелаеш, колкото и с каквито изразни средства желаеш.

# 149
  • Наблизо
Добро утро!

Събрах багажа аз,ама имам още 10 неща за правене,които изкачат точно когато нямаш време.
Оф и аз чух за това сметище,ужас.

И ще оставя ММ сам за месец,ама има много малко отпуска,ние ще ходим на море и няма как да дойде.Ще седи тук с добитъка и ще ходи да види свекървището.И по-добре,защото аз не искам да я виждам,ама ич.

Общи условия

Активация на акаунт