Отговори
# 150
  • тук и там
В спорта,винаги е имало много...тестостерон.В женският спорт говоря..Едно време,като питали на пресконференция състезателка на ГДР по плуване май ,защо и е такъв гласът(мутирал,мъжки),тя казала"Аз съм дошла тук да печеля медали,не да пея"..Grinning.Тя не е имала допълнителни хромозоми,чиста жена си е била ..Нали ви е ясно,че ги тъпчат със всякакви химии и анаболи,или поне едно време беше така..

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 18:36 от Кайсия

# 151
  • София
Бюти, ти удари Джакпота. На море и пропускаш свеки. Бравос.

# 152
  • Пловдив
Бърд, Цалапица, да...вече нивата на вредни частици били мн.високи  Confused Ужасно е! А в селата около пожара незнам как дишат.

# 153
  • Наблизо
Може и така да се каже,даже два пъти ще ходя на море хахах един път с дружките в Италия,един път с нашите и детето.
А свекището,ММ се готви ментално.То и има нужда.

# 154
Много криво ми стана за италианката, със сигурност е положила доста усилия в женския бокс , за да стигне до олимпиада.

# 155
Бърд, Цалапица, да...вече нивата на вредни частици били мн.високи  Confused Ужасно е! А в селата около пожара незнам как дишат.
Значи това се е виждало вчера от магистралата. Бая ще да гори.

# 156
  • София
Аз за последно, защото наистина ми писна. Не трябва да се бърка интерсекс състояние, което е по рождение, със съзнателно взето решение за промяна на пола. За това говорим някои. Иначе мисля, че всички са обединени около идеята, че не е редно жена (мъж) с тестостерон над определени нива и XY хромозоми да се състезава с жени. Но в нета чета, че и гейбраковете са виновни и вече става много жалко нивото на осмисляне на информацията.

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Преди години дисквалифицираха една спортистка, не помня ни име, ни спорт, за тестостерон (или у хромозома, не помня) и около от година след това тя роди дете.

Има най-различни случаи по света. Включително и грешки в тестовете.
Не мога да взема страна.

Искам като турчина да са всички.
Без плъзгащи се гащи и устройства на Джеймс Бонд и Робокоп наедно.

# 158
  • София
Бър, точно това е проблемът. Бъркат се две различни неща и веднага се захапва джендърството. В случая, вината е изцяло в МОК. Явно трябва да обмислят и подобни случаи и да определят правила.

# 159
Световната Боксова Федерация вече има и официално изявление по случая, което осъжда допускането на  Иман Хелиф и Лин Ютинг в боксови мачове срещу жени!

Аз ги нарекох джендъри също! Моя е грешката, ще се поправя, но не смятах , че това е важното в случая!
Простете невежеството ми и че всеки с неопределен пол моята руса главица определя като джендър. Отивам да си я посипя с пепел!

П.п.
Я ,не съм в грешка 😂

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 10:32 от Princess Sissy

# 160
Аз си признавам, че мимоходом чух транс мъже в женски категории и съм категорично против такива неща. Сега след коментарите на Ули и Бър прочетох повече за конкретния случай - наистина различни неща.
Но, честно казано, изрази от сорта на “мъже бият жени пред камери” не ми допада. Сис, нищо лично, но подобни изказвания правят определени внушения, с които не съм съгласна. На мъжете не им трябват такива поводи или възможности, за да бият жени - правят го постоянно.

Мисте, и аз това си мислих. Щом в Пловдив е толкова зле, какво ли е в селата около сметището. Ужас.

# 161
  • София
Проблемът е, че тя, не по собствено желание, има генетичен проблем. Ако беше си сменила пола, нямаше да бъде допусната вероятно.
Не виждам връзка с трансджендърите изобщо, освен явното желание да се прави поредната конспиративна теория.

# 162
Мернах някакви снимки за този мач, но не гледам олимпиадата и няма да вземам отношение. Не се карайте. 🍀
Мисте, дано овладеят пожарите, че е страшно.
Бюти, сложи си някоя жилетка или сако за вечерите, че поне при нас сутрин и вечер си е хлад. Иначе за 10 дни прогнозата е за 33-34 градуса.
Ние минахме вируса с дребната. Тя още вчера беше ок, аз не много, но днес съм на работа.

# 163
  • Наблизо
Мерси,Ени!Ще си взема дънково яке,а иначе съм си поръчала ленен панталон,който трябва да дойде другата седмица.И един клин взимам,ленена блузас дълъг ръкав,няколко тениски ,няколко рокли,бельо и два чифта чорапи.Пътувам с късите гащи,шапка и съм пушка.От толкова пътувания съм станала про на багажи.

# 164
  • София
Не се караме, бре. Обсъждаме. Даже смятам, че правим услуга на тези, които се възмущават най-шумно , за да могат да идентифицират истинския проблем, а не да хвърлят обвинения ан гро. Иначе олекват и се губи фокусът. Аз съм майката спортистка, знаете. И не искам да се състезава с такива противници, защото няма шансове. Но за да мога да изразя обосновано становище, трябва да си изясня точно какви са нещата. Мисля, че ясно го обясних вече.

Общи условия

Активация на акаунт