Отговори
# 1 980
  • тук и там
Да де,Ули-тя ми е къса поначало,ама отида за връхчета и се върна подстригана като момченце.Отидох за боя главно,подстригването между другото,ма тя взе че се увлече.Последните пъти ме подстригва на сухо-без никакво мокрене.Аз съм с чуплива коса..Ми явно техниката със сухото подстригване не е за мен.Иначе в Белгия редовно сама се обезобразявам,ама поне пари не давам и няма на кой да се сърдя освен на себе си...Blush

# 1 981
Тъй де, аз все сама се подстигвам в последните години, знаеш ли колко по-спокойно го приемам като не се получи Joy
Ни пари съм дала ни съм стояла час в салон, ни съм слушала разговори.

Последно на зъболекар като бях ми надуха главата, направо на камбана. Викам вместо да си почина на тишина, то какво стана.

# 1 982
Днес се подстригах при случайна фризьорка на морето. Хем ме подстрига добре, хем и цената е прилична, доволна съм. Преди 3 седмици в родния ми град една прехвалена фризьорка остана в ступор от рехавата ми косица, заяви че късо не ми отива, резна 2 мм тук-там и ме издуха със сешоар на сухо. Каквато влязох, такави си излязох. Не знам защо и платих изобщо. А нищо сложно не искам, просто каре и това е.

# 1 983
Ох, бе, Мисте Joy
Моята е най-обикновена, квартална, нито очаквания имам особени, нито разочарования. Избягвам разни известни салони, в които часове се записват месец напред. Не е моето това. Момичето не ми досажда с разни продукти за продажба, имаме си приказка, бързо работи, гъвкава е с часовете, доволна съм.
И аз съм за подстригване, но не знам кога ще стигна до салона. Довечера или утре една боя трябва да намажа, да не оплаша софиянци в събота. Искам и аз да мога сама да се подстригвам - не за друго, а от чист мързел Joy Но с тия две леви ръце абсурд да ми се получи.

Какво ще готвим - потът сготви пиле с ориз. Одеве купих една зелка и малко зелен фасул, така че за утре и петък е измислено.

# 1 984
И моя завъртя пиле с ориз, снощи ви споменах запеканката, а за утре имам чушки, само кайма трябва да си взема и да ги напълня.
На др. Йоткер има някакви нови кремчета, взех някакво със солен карамел за проба, ще спретна една тортичка с кори медовик довечера.
Искам и аз да мога сама да се стрижа, моята коса е супер гъста и чуплива и е сложно подстригването. Тетка ми е фризьорка в София и само при нея ходя цял живот. Един или два пъти си правих експерименти на местна почва и после й отне година-две да ме оправи. Ама аз ходя 1, макс 2 пъти в годината и режа от кръст до рамене без да ми мигне очото.
Иначе от козметичните процедури си правя нокти, косми и тн.. ако се науча и да се подстригвам ще съм съвсем автономна, хехе 😂

# 1 985
Март месец подстригвам безплатно!
От Септември е записването за часове. Mr. Green

# 1 986
Омлети и микс салатки с чери и бурата.
   Едно съседче черпи за РД и съответно поднесе кутията и на Кати.Тя си взе бонбон и я изяде, докато успея да реагирам. Моля се да няма реакция, а и майката и таткото да не ми мрънкат много.Шоколад не даваме.
   При нас захладня, супер е под лозата на двора.Докато деди и внучката спяха, аз си обелих чушките.Свекър ми купува по 5 кила, буши и пече, аз беля и прибирам в камерата.

# 1 987
Няма да готвя днес!
ММ е в командировка, децата ще вечерят навън с приятели.
Имам останал грах с наденица за дояждане.
Моят фризьор не го заменям за нищо вече… и аз не зная колко години. Със сигурност са над 10. С една дума ме разбира за новата ми приумица, не се опитва да ме откаже от поредния експеримент с косата, напротив- влага всичко от себе си. 🤪  Но и ако прецени, че няма да ми отива,  не ми го спестява- в тези случаи започваме да мислим варианти.

# 1 988
  • Пловдив
Тъкмо турих гювечета, ала сирене чпошопски и звънна една другарка Simple Smile Спешно на по бира...та оставих на мЪха и ся бързам.

# 1 989
  • София
Аз вчера правих пълнени патладжани. На вид ги докарах. На вкус не е съвсем моето, но следвах стриктно рецептата. Другият път бих увеличила доматите, може би и кайма ще сложа. Имаме да дояждаме днес от тях. За после - нямам идея.

# 1 990
  • София
Панде, дай сините домати, аз ти пращам ребра в замяна.

Боли ме главата,  от известно време имам проблем с корема и носоглътката ми е пак възпалена. Не знам какъв вирус олепих или е нещо друго, ама съм дроб. Дала съм си време да лежундря до утре. После ставам и почвам по задачи. Не, че днес не олизах къщата. Да ме пита човек защо.

# 1 991
Панде, много апетитно изглежда.
Аз такова чудо правя веднъж на високосна година. Сега на морето ядох на едно заведение за готова храна, много вкусно беше.

# 1 992
Пиле с картофи, млечна салата. За повече нямам ни желание, ни сили. Май лепнах на детето вируса.
Мид, здрав и щастлив да ти е Павката, все така отговорен! Много е пораснал.
У нас минорно, лазарет. Един брой с хрема и температура, един с ужасни болки (женски), и моя милост с хрема и главобол. Посред лято е отврат. А имам работа за целия китайски народ.

# 1 993
Да не правите някакви алергии към влага ? В това променливо време е често срещано явление.

# 1 994
Детската стая чистих, все едно влязох в черна дупка за бележки, тефтерчета, вещички, вещи и вещища. Dizzy Face
Наспорт съм сега и няма да готвя, мъхът ще черпи пак паста.

Общи условия

Активация на акаунт