Отговори
# 2 040
А, там има от всичко по много, кой каквото го влече. Аз и двата варианта харесвам.

# 2 041
Благодаря за снимките!
Мьос, всичките крака ваши ли са?
   Аз правя "баба пачинки"- палачинките на баба.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:40 от марулета

# 2 042
  • София
Марул, като писа за шоколада и Кати, се сетих за племенника на една приятелка.
Не му даваха шоколад също. И на един рожден ден всички се изправили около масата и пеят поздрав, а дребният направо забил глава в шоколадовата торта. Simple Smile Докато го хванат, беше се омазал целия в шоколад.

# 2 043
  • тук и там
Страхотна снимка,Мьос! Много хубаво море показвате всички .От час и половина  имаме космато дете.Децата още не са видели сестричката,ММ също.Двечките сме само и се опознаваме. Заспа до мен душата,уморена от емоции.А като си дойдат моите хора,още колко я чакат..

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 22:26 от Кайсия

# 2 044
Ойй душичка! 😍❤
Ние сигурно другата седмица ще мачкаме нашата мацка. 🥰
Много хубави снимки днес! Супер сте.
Аз допушвам цигарата, бия ключа и отивам да яхвам косачката. 🤪

# 2 045
Кайс, много е сладка 😍

# 2 046
  • Наблизо
Много хубава котана,Кайс!

Хубаво е да си имаш коте…

# 2 047
Кайси, това Мая ли е?
Много е сладка!
Тук пак се изля дъжд, сега слънце изпече... Поне можах да прибера банските от простора, преди това

# 2 048
  • Пловдив
Кайс, честито!

# 2 049
Аууу, че готина опашка!
  Красавица!
Това с тортата ме разсмя.

# 2 050
  • София
Кайс, чудна е Мая! Тя очевидно си се чувства екстра у вас. Много щастие да имате с нея!

И аз моята щерка я пазех от шоколада. Бях си намислила някаква възраст, на която да я запозная с това удоволствие. Но дойде на гости тогавашното гадже на брат ми и преди да успея да реагирам й набута един шоколад в ръцете. Хем бях сърдита, че не се сеща първо да пита може ли на бебето шоколад да даде, хем не смеех да направя забележка, защото сакън да не я засегна. Опитах дискретно да отнема на детето останалия шоколад, но приятелката видя и попита защо. Тогава отговорих защо, а тя невъзмутимо рече "хм, какво пък толкова - шоколад и бебе". Към днешна дата ми е смешно, но тогава вътрешно кипях заради несъобразителността.

# 2 051
  • София
Да и изям ушите на малкото Майче.

# 2 052
  • тук и там
Стресирана е Майчето.Както си играе и спи,и в следващият момент започва да се крие ,така че да не може да бъде намерена.И да я викам-не излиза от скривалищата си.Не е яла,не е пила вода още,май пишна на дивана(добре че го покрих).Утре ще диря ензимен препарат  и не знам как ще се справяме с хигиенните навици .Има котешка тоалетна,показах и я,има малко пясък донесен от старата,та ще видим..Вероятно е от стрес. Благодаря,вещички!Дано свикнем бързо ,и ние и Майчето да е щастлива с нас!

# 2 053
Кайс, честита ви котана. Голям кеф е.

# 2 054
  • Пловдив
Кайс, не е ли научена?

Общи условия

Активация на акаунт