Отговори
# 2 055
Кайс, честита Мая. Чудна е.
Много хубави морски снимки видях.

Аз съм на ръба. Даже не ми се говори.

# 2 056
  • sf
Нещо се опитва да ме тръшне. Парят ми очите и ме сърби носоглътката. А дъщеря ми си идва в събота за 5 дни 🙄

# 2 057
  • София
Бърдче, да знаеш, че гуш! Тук сме.

Мая... да й изям ушаците.

Видях моренцето, крака в моренцето Hug и едни палачинки. Бравос на всички.

# 2 058
  • тук и там
Научена е ,Мисти.Лично съм я виждала да ползва котешка тоалетна ,ама сега в новата къща и с нова котешка тоалетна,не знам .Но аз реално я взех преди 3 часа,та си е голям стрес за животинчето.Може да е от стрес,може и да маркира новата къща..

# 2 059
Бърди, гуш!

# 2 060
  • sf
Кайс, стресирана е, ще се освести скоро.

# 2 061
Много е хубава Мая.
Стресирана е със сигурност, Кайсия. Ако успееш, нека децата да не я гонят и подканяъ да излиза, ако се е скрила. До утре най-вероятно ще се е поуспокоила и тоалетната ще намери (нали я сложи вътре и с лапичка разрови?) и ще хапва. Ден-два и ще е окомуш. После наново като се приберете.

Бърди, прегръдки.

И на който има нужда също.

# 2 062
Кайс, остави й панички с вода и храна и не я закачай. Може и два три дни да се крие. Ще свикне, споко. Не ти трябва е зимен препарат.

# 2 063
  • София
Момичета и момчета, според вас може ли да замразя малки банички , готови за печене. Сама ще си направя плънката, с готови кори от магазина ще са. Идеята е когато бързам , само да ги извадя и изпека, за да сложа в раницата за училище. Не искам готовите замразени от магазините. Но се чудя домашните такива , съдържайки яйца в плънката, дали ще са годни след това. Thinking
Същото ми се върти и за тесто, разточено в размер за мини пици, върху което после само да наредя плънка и да изпека без да размразявам.

# 2 064
Бърди, защо така? Мъхът ли?

# 2 065
Не знам какво да ти кажа Панде, всичко е според зависи. С едни продукти може да се получи, с други не.
Днес това коментирахме с мой приятел -защо хляба мухлясва. Той познаваше ставите майстори на хляб, отделно баба му имаше голям опит. И както каза - всичко е от брашното. Имало пшеница за хляб и пшеница за храна на животните. Та такива работи.
Ако попаднеш на качествени продукти - може да стане, но ако едно от нещата не е наред - всичко ще отиде в коша.

# 2 066
Панди, с блата за пица няма да има никакъв проблем, дори и с доматения сос можеш да замразиш.
За баничките също не би трябвало да има, според мен, но може да пробваш с малко количество сега да видиш. Аз кори за баница замразявам редовно, но само корите.

# 2 067
  • Пловдив
Добро!

Хубу, че е петък...

Бърди, как сте? Кога е концерта?

Панде, и а, мисля, че ше стане. Пробвай.

# 2 068
Дубрутро!
   Мисте, много ми Сресват кафетата,дето слагаш!
  Бърди, как сте?
 Хортенз, вие?
  Пия кафе на прохлада на терасата, гледам валяло е добре.
 Спокоен петък, мацки!

# 2 069
  • Пловдив
Марулко, радвам се, че ти Аресват! Искам да седна на тая маса и да блея в синевата...

Общи условия

Активация на акаунт