Отговори
# 240
Търти, бързо и безпроблемно възстановяване на младежа.

# 241
  • София
Ох, Търти, ох. Милото Килешовче. Къде ще се оперира? Ако имаш нужда от инфо за доФторя по колена в София - свиркай.

# 242
Благодаря ви другарки, другарЕ за ' спокоителните думи 🤗 Бър- Бър от клуба му уговарят операцията да я прави някакъв Николай Филипов, Софийски доктор, спортна хирургия..че ще видим. Идвал в Бургас да оперира. Хвалят го, че уж мн добър в тази област. Доста футболисти минали през него.Не знам, имаме време до операция. Трябва месец да мине още, защото има и контузия на костта,отток, който трябва да отмине, за да може да се оперира..Абе ..трудно, но надявам се да мине всичко благополучно..
Азалия, мерси за идейката..ще ровя в продавалниците за тази шина.
Има доста полети, да, но все пак казват, че не е чак толкова силен сезона, както са очаквали. Не знам аз, за първи сезон съм в тази област, нямам база сравнение.
Щерката и тя фръкна за Ирак 😏 Не ми стига брат и, ся и нея да мислА. Седмица ще е там.
Много закъснение на полетите тази година, много нещо..Такова не е било коментират старите кадри..Чудо е. Нито график като график може да се направи, да не коментирам пък..ние, заради закъснение колко висим да чакалим.. Не е било така други години, но в моя чеС 😁 що да не е много зле, баш този сезон 😏🙄

# 243
  • France
Тьорти, съжалявам, но всичко дарихме. 2 чифта патерици, една проходилка, една шина с едно колелце, което задаваше ъгъл на коляното. Съжалявам. Щях се радвам да ти ги пратя.
Ние си пием (по скоро аз) с мама. И на двете ни е тежко по различен начин. Толкова да не бях готова да стана възрастният в нашата двойка. Дано да имам нужните сили. От време на време ми идва в повече.

# 244
Ох, маминия Килешов!
  Тьорти,стискам сички палци!
Слушам класическа музика!!!!!! И историята на Морис Равел.

# 245
Моичките ми дигнаха кръвното за 2 бройки, ама какво да ги правя?!
Донси, потвърди у Северозапад все тъй претенциозни ли сте манджа или мойте не са били гладни?

Сега ми рахатяса главата и си почивам на терасата, слушам летящи миризливки, щурчета и чатпат море.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 08:23 от zlatenceto

# 246
  • sf
Ами аз не съм от Северозапада. Само идвам на гости по стечение на обстоятелствата. Баща ми е женен тук.
Даже нямам идея какви са традиционните ястия тук.

# 247
Значи много претенции ще да имат Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 08:22 от zlatenceto

# 248
Търти, голяма гадост! Да е успешна операцията, пък другото ще се нареди.

# 249
  • София
Търте, Филипов е добър. Смело при него. Той прави плазмата на дъщеря ми и консултира Гаджо.

# 250
Добро утро!

Събрах багажа аз,ама имам още 10 неща за правене,които изкачат точно когато нямаш време.
Оф и аз чух за това сметище,ужас.

И ще оставя ММ сам за месец,ама има много малко отпуска,ние ще ходим на море и няма как да дойде.Ще седи тук с добитъка и ще ходи да види свекървището.И по-добре,защото аз не искам да я виждам,ама ич.
Бюти, извинявай, но когато споменавам в постовете си "добитък", аз визирам пчеличките, не разбрах ти какво имаш предвид. Може ли да поясниш,....

# 251
Добро утро!

# 252
Добрютру!

Търти, милият Келешов. Той как го приема?
На теб не искам да си представям си какво ти е.

Кло, Бютифъл мисля, че има котка.

# 253
  • София
Ще му направят реконструкция на коляното. Горе долу е като стандартно нещо при спортисти. Ако се узапти и почива след операцията, ще може да тренира пак.
Синът ми е с две реконструкции и се състезава в кик бокс професионално, отделно е преподавател по таекуондо.
Ще се оправи момчето на 13.

# 254
  • sf
Добро утро! Голямо спане днес, преди малко станахме. Ама иначе е готино в двор, само отварям вратата и не бързам за разходката.

Общи условия

Активация на акаунт