Отговори
# 255
  • Наблизо
Добро утро от БГ!

Кло,добитъкът е котка.Ама аз така й викам,в контраст с това,че спи по цял ден.

Спах 4ри часа,ама малкото няма ,,станал е и вика и пуска багерите.

А сега майка ми се оплаква от състоянието на държавата…

Пия кафе и после ще ходим на разходка.

Хубав ден!!!

# 256
  • France
ДобрЮтро. От години не бях спала до почти 8 часа. За мен е късно Simple Smile. Друго си е бг ракията. Само мъничко (ама съвсем мъничко) ме мота главата. Явно нямам вече никакъв тренинг с алкохола.
Хубаво е да е тихо около мен. Ще ми се по-често да ми се случва.

# 257
Добро утро!
Това да си сипеш една малка ракийка със вечерята действа отпускащо и съня е добър. Разбира се не трябва да се прекалява.
Чудя се пролетта или есента ми харесва повече. Харесвам да е зелено, тихо, свежо и да си пия кафето на хладен чист въздух.
Стискам палци на нуждаещите се!
Време е за пазар.

# 258
  • France
Да, определено помогна съня да е добър Joy

# 259
  • Наблизо
Фил,вчера не успях да ти пратя виртуална прегръдка.Не е лесно да станеш възрастния и всички да те чакат ти да кажеш…
Опитвай се да разпускаш както можеш..

Закусвам сиренките на мама Heart

# 260
Лане, напоследък предпочитам есента. Носи от топлината на лятото и е някак уютна, спокойна.

# 261
  • Варна
Привет-мривет. Кло, благодаря за новата тема!

Стискам палци за мъж на Кайс.
За полета на Горинич Добрев.
За Килешов - успешно и бързо възстановяване и шестица от тотото на Трини. Ама Трине, за целта трябва да пускаш фиш.
Гуш на всички, които имат мъка или безпокойство.

У нас утринта беше свежа, лежерна, с елементи на планове за манджи и колебания за плаж.

Всичко беше чудесно до момента, в който ММ рече "Ко й туй?!?" и на два метра от мене нещо дълго и черно се приплъзна по стената. Той скокна да види отблизо - сколопендра. Та взе един чехъл и се засили да я очатка. Обачееее... не улучи, а гадта се смота и се завря под дивана. Е, изпразвахме багажи, изместихме дивана - никаква сколопендра не се види. "Ми ще го вдигам тоз диван," вика ММ, "дръж сега по един чехъл във всяка ръка и я гледай да не избяга". И надигна дивана той, а мойто сърце - дум, дум, дум - ама фиксирах дзвера навреме и - бам, бам, бам!!! Освятках я. За по-сигурно я излумках около 436 пъти.
И, сега да ви замола да ме наритате да купя един Райд като тръгна за магазина.

Ще готвя мусака и боб чорба, тъй реши семейният съвет преди сколопендрата.

# 262
  • тук и там
Ай,Дорчи ,добре че си утрепала дзвера.Един познат го беше ухапало такова нещо,цял месец не можеше да стъпи на крака си ,отекъл и зачервен,каза и боляло много .Търти,да е успешна операцията  на младежа и от там нататък,да няма грижи.Не ми се мисли какво ти е на душичката на теб . Мисля го и моят недовършени днес. В 11.30 Бг време ще му е колоноскопията,даже не пожелал брат му да го вземе от болницата после,да не го ангажирал...Rolling Eyes. Брат му и той,що да настоява,добре дошло да не се ангажира.Та веднага  след като излезе от упойката,ще си хващал трама до вкъщи(тук не се остава в болница,а не разрешават да се шофира след упойка).Надявам се поне новините да са добри и всичко да е наред,за другото ме е страх дори да си помисля..Хем му се ядосвам,хем го мисля.Хубав ден на вас!

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 09:54 от Кайсия

# 263
  • София
Търти, съжалявам за ситуацията с Килеша и Фърчипланката. Представям си какво му е на майчиното ти сърце. Ще премине и това!

Дорчи, ужас! Добре , че си й видяла сметката!

Бюти, да си изкараш спокойно и щастливо в България!

Лайла, ама как ще си тъпа! Не се подценявай!

Кайс, да минава успешно при ТМ!

Ре, нямам казус аз. Любопитство ме гризеше, но тук дружно ми отговорихте на въпросите . Той докторът сам заприказва за професионалните спортове, не тръгна от мен. Аз само за любителско спортуване я натискам, даже и това нямаше да правя, ако не е сколиозата.

# 264
Утро.
Благодаря на Ре, ще ми праща шина 🤗 Тва другарките тук са сила и пОлвин 🥹
Бър-Бър, тъй чух и аз за доктора, тенкс за мнението, важно миЙ 🤗

Мекици на Килешов, за мен един термос кафе и ще ходя да ги посрещам и изпращам самольотите. Още месец и малко и заедно със самолетите ще изпратя и сезона.. Ровя из обявите за работа.. да видим следващото работно място де ще го намеря.. Че и местенето предстои, операцията му и става един бъркоч .. Не обичам тъй да ми е разбъркано, а то все такова 🤣
Панде, щях ти казвам за Пантата. Детето кО имва желаниЙ.. запише го на нещо, което го влече в дадения момент. Ясно, че плуването за сколиозата е номер едно. Обаче, кО не я влече спорта, има много хубави упражнения за сколиоза из нета. В инстаграм гледах аз, но предполагам и на други места ще има. Интересни са, лесни и могат да се правят и в домашна обстановка.
Кайс, добри новини пожелавам!
Дорч, тази гадория, заедно с богомолката са ми най- противните същества на планетата 😏
ДобрЕ, Горинич доде ли си?
Да ставам аз.. че ще се върна утре сутринта.
На вас приятен уикенд!

# 265
  • София
Кайс, всичко ще е наред с ТН!

Лейличка, как ще си тъпа, бре? Уморена, да. Зациклила, може. Ама тъпа...я не се вкарвай в размисли. Нали знаеш, че тъпите  и глупави хора не се съмняват в себе си.

Бюти, какво стана с багерите? Бръмчат ли още? Joy

# 266
Кайс, стискам палци. Всичко ще бъде наред!
Брр, Дорч Scream
Панде, как си прекарвате вие, Пандичката как е?
Бюти, добре дошла.

Ние днес финално на плаж. Утре обратно към къщи да си починем от почивката.

# 267
Вънка е жега и за разкош спряха водата  Mr. Green
Не се знае за какво, къде и до кога но си нямаме вода!

# 268
Хилоу!
   Бюти, добре дошла!
Фил, изтървала съм, ама къде са Монстърчетата?Или теб те нема?
   Излизам след малко на обяд с дружката.Ще ми набива канчето,знам,ама ще е права.Ще мълча и ще слушам, па белким предприема нещо за себе си после. Случиха ни се някви тъпи неща, ама и през това ще минем. Важното е да сме здрави!
    Чудя се рокля или летен панталон?

# 269
Ех, Лане, не ми говори за ВиК и вечните им аварии. Както казваше едно време една циганка в Господари на ефира - скучно е без вода Joy Ние често скучаем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт