Отговори
# 2 025
  • София
Стрезимировци.

# 2 026
Попи, отсега съм стиснала палците да не си отвисите с часове по границите!!! Hands Pray
Тези дни познати на сръбско- унгарската си отвисяха... 5 чАса.
Други пък имахА късмет- само три и половина.
Това без въобще да съм питала за Калотина.
Пак ще напомня, че има алтернативни КПП (говоря конкретно за сръбско- унгарската граница), през които преминаването обикновено ни е отнемало 30 минути макс. Но! Те са с малко по- алтернативно работно време и ако се насочите да минавате през тях, проверете и тази малка подробност.

# 2 027
  • София
Алтернативното ГКПП на унгаро-сръбската граница е с работно веме до 7 ли, та до 8 вечерта ли беше, но е много близко до основното. В нета има и реално време за изчакване дадено и там.

Нито Сърбия, нито Румъния ме влекат, но за разходката бих отишла. Само да не ям по ресторанти там, че имам ужасни спомени. Бих си накупила павлак, някоя мръвка за мъХа и толкоз. В румънско пак така.

# 2 028
Алтернативното ГКПП на унгаро-сръбската граница е с работно веме до 7 ли, та до 8 вечерта ли беше, но е много близко до основното. В нета има и реално време за изчакване дадено и там.

Не е само едно, няколко са. Ние поне през три различни сме минавали.
Някои са близо до основното КПП, други- не. На мен любимото ми беше едно, до което се стигаше за около час "заобикаляне", но пък после бързото преминаване, а и самият път в Унгария вече компенсираха уж изгубеното време. Да не говорим, че пътуваш, уж губиш време, но реално не стоиш на едно място, а пътчето беше изключително живописно и красиво.
Освен ако са затворили другите, но не ми се вярва.
Пусто, не им помня имената- тук хардискът да трие всичко вече ненужно е сработил адекватно.

# 2 029

Разкош е плажа днес. Облачно без кюфтета, чисто и спокойно. Хора йок.

# 2 030
Мисте, из гръцко сме, но минаваме през турско за по-кратък воден път.

Ще преценяваме утре, но май ще се пробваме през Лесово.

# 2 031
Приятно облачно и при нас. Дъжд се изсипа за около 20 минути от един облак само, точно по обяд.

# 2 032
  • София

Ние почти не ходим на плаж, децата не горят от желание, басейн и това е.

# 2 033
  • София
Хубави снимки показвате! Благодаря!

И моето диване не иска плаж последните години. Тази година за пръв път бяхме на хотел с басейн именно заради нея. Иска басейн, но в същото време не иска да е на планина този басейн. На морето, но с басейн.

# 2 034
  • София
На моите проблема им е многото хора, викането, от такъв род. И мръсотията по пясъка.

# 2 035
Така е при нас свободната зона:

Ние сме се паркирали под едно голямо дърво на естествена сянка.

# 2 036
Попи, разкош Heart

# 2 037
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Попочистих, варя сармички и гледам филмчета. Кеф!

Неизлъчвани серии на убийство в мидсмър.
След кингдом Брадърс със Стивън Фрай това ми е любимия сериал

https://youtube.com/@midsumermurdersmovie?si=uch9XpnBgRwcZhvD

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:27 от st. Dobri

# 2 038

Ей, затова се ходи в Гърция. Другото са екстри, поне за мен. Иначе почиваме по една седмица в Созопол и една някъде из Гърция.

# 2 039
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ей, затова се ходи в Гърция. Другото са екстри, поне за мен. Иначе почиваме по една седмица в Созопол и една някъде из Гърция.

А де, ама не мога да накарам ММ да ходим на такива места, той си иска чадър, шезлонг, плажен бар, пясък, чисто море... Глезльо...

Общи условия

Активация на акаунт