Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 633
  • 649
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, не мога да редя желания? Да не би още да не е отворен портала? Нали днес на 2.08 трябва или от утре?
Мисля, че беше от 5.08

# 121
Изненадва ме, че туес не са си запълнили местата на трето. Това беше едно от най-високо баловите, къде ли са отишли децата приети там, то буквално няма за къде по нагоре на този етап.
Късмет на участващите в 4то, голяма игра на нерви е това.

# 122
Има резон в това. От друга страна, обстоятелството, че във всички високобалови гимназии баловете паднаха на трето класиране, може да даде кураж за участие на четвърто на деца, които не са посмели да участват на трето.

Е, да, но програмирането си е по-специфично нещо. Все пак, далеч не всички желаят да се занимават с програмиране и това доста ограничава броя на евентуалните кандидати.
Миналата година в Джон Атанасов на четвърто класиране балът за програматорските паралелки е паднал с 15-20 точки. И то при по-малко свободни места. Тази година очаквам да падне с повече.
За компютърните мрежи е паднал с 65 точки, където е имало 5 свободни места.

# 123
То компютърните мрежи нямат нищо общо с програмиране. Там и едва ли има изобщо момичета освен някое случайно.

# 124
  • София
Има резон в това. От друга страна, обстоятелството, че във всички високобалови гимназии баловете паднаха на трето класиране, може да даде кураж за участие на четвърто на деца, които не са посмели да участват на трето.

Е, да, но програмирането си е по-специфично нещо. Все пак, далеч не всички желаят да се занимават с програмиране и това доста ограничава броя на евентуалните кандидати.
Миналата година в Джон Атанасов на четвърто класиране балът за програматорските паралелки е паднал с 15-20 точки. И то при по-малко свободни места. Тази година очаквам да падне с повече.
За компютърните мрежи е паднал с 65 точки, където е имало 5 свободни места.
Не говоря за програмирането. Деца, на които малко не им е достигнало за НЕГ или Испанската, но не са посмели да играят на трето класиране, като са видяли, че на същото баловете доста паднаха, може да решат да играят сега. И неприетите от тях ще тръгнат надолу по веригата за много малкото останали места. Това може да вдигне бала. Разбира се, малкото места сега може да разколебаят повечето хора и баловете отново да паднат. И двете посоки на разсъждения са резонни. Предстои да видим кое ще се реализира.

# 125
  • София
Здравейте, не мога да редя желания? Да не би още да не е отворен портала? Нали днес на 2.08 трябва или от утре?
На 5 и 6ти ще можеш да решиш, така видях в инфоприем

# 126
Ще загубим ли достъп до пощата при предаването на шестокласиците?

Пожелавам успех на всички в 4тото класиране.

# 127
  • София
Да, ще загубим. Те ще сменят паролата.

# 128
  • София
Еее, ние не сме не-човеци 😁, ако ви трябва нещо винаги ще услужим!

# 129
Какво има в тази поща?
За шестокласниците има ли такова нещо?

# 130
Какво има в тази поща?
За шестокласниците има ли такова нещо?
Материали за подготовка за НВО.

# 131
За каква поща става въпрос? Извинявам се, ако ми е тъп въпросът.
Едит: Разбрах!

# 132
  • София
Видях, че желанието на детето е 2 АЕГ, но като те чета и твоето трето не е от хипер амбициозните деца. Не се ли притесняваш, че влизайки в АЕГ с ниво B2, това дете цяла година ще спи в часовете? И следващата година изобщо няма да има желание да учи?
Аз много харесах 2 АЕГ , но тези ми притеснения я сложиха на второ място. Та сега бори немският Simple Smile
Малкият ми син, също с високо ниво на АЕ, никак не скуча тази година в 8клас във 2АЕГ. Още от самото начало им се изливаше лексика на кило, която не знаеха. Отделно, още от началото на годината всяка седмица се правеха учебни дебати - това трудно би било успешно при сравнително ниско ниво на АЕ. Да, караха си по учебници стартиращи от А1, но имаше сериозно надграждане извън тях, както и потапяне в различни аспекти на езика, в които досега не го бяха правили.

# 133
  • при моите любими
И моята дъщеря уж имаше високо ниво на английски и е прочела повече английски отколко български книги, но каза че доста неща е научила точно в 8ми клас. После като минат и на терминология по другите предмети, а по история четеше и разказваше всички уроци на английски в 9ти клас. И въпреки всичко, старо и ново което научи, а знам че не е малко, голям зор видя на олимпиадата тази година. Та някой като каже, те децата на много добро ниво го знаят английския, се оказва, че има много още какво да научат.

# 134
И около мен има хора, които твърдят, че те децата си го знаели от ютюб и филмчета, и нямало нужда. Даже и не споря. Едно е да си поръчаш кафе и кроасан, друго е да водиш например дебат на английски.
Дори и да не среща затруднения първата година, убедена съм, че всяко дете има странични интереси и може много лесно да му се "уплътни" времето смислено.

Общи условия

Активация на акаунт