Седмокласна 01.08-08.08 - четвърто класиране и най-накрая - ВАКАНЦИЯ!

• 44 600
  • 649
  •   1
Отговори
# 90
ilik123, подкрепям + ако може да администрират и нова тема за школите, че тя отече и никой не искаше да пуска нова.

# 91
  • Пловдив
ilik123, подкрепям + ако може да администрират и нова тема за школите, че тя отече и никой не искаше да пуска нова.
Добре, ще им я предложа и нея. Обаче не знам коя е и къде е Simple Smile Пропуснала съм я нещо... Дайте име или линк и ще им я подарим Wink

# 92
https://www.bg-mamma.com/?topic=905187.840 
Тази. Имаше няколко призива от модератор за пускане на нова тема. Simple Smile

# 93
  • София
За София няма още като гледам

# 94
  • София
ilik123, действай. Добре си се сетила. Simple Smile

# 95
# 96
  • Пловдив
ilik123, действай. Добре си се сетила. Simple Smile
Готова съм вече Wink
Поща предадена/поща приета!
Обаче, да вземем да си променим вече името на Осмокласници, че те се канят да се преименуват на Седмокласници.

# 97
# 98
  • София
За София очаквах да има повечко места за4-то класиране.

# 99
  • София
Ще изчакат още малко. Ние имаме още класирания.

# 100
  • Sofia

Обаче, да вземем да си променим вече името на Осмокласници, че те се канят да се преименуват на Седмокласници.

Това май го правеше модератор някъде през септември.

И да се допълня - липсата на свободни места в СМГ още на трето класиране предопредели развоя на последващите класирания в "ТОП 10"  - запълват се местата постепенно и на директорското може и нищо да няма в тях.

# 101
Ще изчакат още малко. Ние имаме още класирания.
Това не го разбрах Flushed

# 102
  • Sofia
Момичета, може ли да се прави някакво сравнение на баловете от 3 и евентуално местата за 4то класиране.
Дали имат такива фрапиращи разлики като между 2 и 3то?
Има 2 свободни места в 133 с първи РЕ и се чудя дали ще ни стиска да го проиграем 🤔
Но пък и в нашето училище сега има само 2свободни за всички 4паралелки  и си е голям риск. Уфффф голямото мислене ме подхваща , младежът предполагам няма да ми се върже на акъла 🤣

# 103
aDream, все още не е минало 4 класиране, после 5. Затова е още рано за пременуване на Осмокласници.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 16:32 от laurentin

# 104
  • София
Тази година местата във високобаловите гимназии за четвърто класиране са значително по-малко от миналата. Мисля, че това ще разколебае по-високобаловите играчи. Това също говори, че играчите на трето класиране с висок бал, също са били по-малко от миналата.

Общи условия

Активация на акаунт