Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 47 477
  • 717
  •   2
Отговори
# 315
Управител на търговски обект обикновено се радва като влизат хора в него...
Изтрещя народът яко.
Като влизат кокошки дето само ровят и говеда дето смучат мусове как да се радва жената.
Влизаш гледаш не ти харесва излизаш, но оставяш на място и то подредено.
Като има говеда ще ги "хранят". Явно истината не се харесва на всички.
В едни други магазини прави неприятно впечатление как влизат и ровят. дори не съм правил опит да им кажа. Няма да има полза. Пропуснали са в първите 7 години да им говорят.
Основно жени, но има и младежи. Хайде сега може да ми изтриете поста щом не му харесва на някого, но няма да промените поведението на такива.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 19:30 от netman71

# 316
Да, точно вчера бях свидетел на нещо такова в ДМ, Пловдив.
Една жена искаше да помирише парфюм, да пробва, но тестера беше празен. Попита консултантката защо е така, а тя първоначално изнервена каза:
“Ами да, как да е другояче, като идват, пръскат се от глава до пети и излизат.”

Жената отсреща подходи с разбиране, кимна и отсече нещо от сорта, че за съжаление масово е така. Консултантката, вече успокоена доста надълго и широко разказа как масово и ежедневно се случва това. Да не говорим с тестерите и от декоративна козметика - как идват момичета с без грим и си правят цялостен такъв с тестерите. Което е безумно.

Но явно е практика. 😏

# 317
  • София
Да се напръскаш "от глава до пети" е абсурдно, но и някак разбираемо. В ДМ съм виждал, обаче, една дето си надигна фустата и се напръска отдолу.

# 318
В нашия DM на абсолютно всички тестери са махнати бутончетата, които се натискат за да пръсне парфюм, така че не само никой не може да се напръска от глава до пети, но не може и да тества парфюмите.

# 319
Знаете ли талона за дм био , който е валиден до 11.09 дали е валиден утре до края на деня или днес до края на деня 🧐

# 320
  • пустинята Гоби
До утре трябва да е.

По принцип тестерите са за да се пръскат хората с тях. Дали ще е от глава до пети или с цел покупка все тая. В ДМ не пращи от тестери, та да им се свидят. Кой е по невъзпитан - клиента, който се държи като прасе или продавач-консултатка със селско-махленски коментари?

В ДМ, който посещавам не съм виждала невъпитани клиенти и съответно служители. Как пък изведнъж това се оказа проблема на проблемите в един доста подреден магазин.

# 321
  • оттам, откъдето започва България
Мое мнение: до 11.09.2024 г. означава и 11.09.2024 г. включително.

П.С. Моля, споделете, ако пазарувате , дали е така, защото моят купон е използван вече и не мога да проверя. Simple Smile

# 322
  • София
Като цяло в България са им голям кът тестерите на всичко! В Бари (Италия), малка квартална аптека, по един пълноразмерен крем Виши отворен да се пробва.

Талонът dm bio би трябвало да важи и утре, аз се глася да го ползвам заедно с новите на Gliss.

# 323
Ох, обърках се, че сме сряда и се чудя защо не пишете какъв е бил лайфа и талоните. Blush
Да не забравя утре.

# 324
Като цяло в България са им голям кът тестерите на всичко! В Бари (Италия), малка квартална аптека, по един пълноразмерен крем Виши отворен да се пробва.

Талонът dm bio би трябвало да важи и утре, аз се глася да го ползвам заедно с новите на Gliss.
По аптеките специално просто им се свидят... И после с шепите на приятелки или самия персонал си ги прибира. Грозна история е. Очакват да си купиш скъп продукт за който имат тестер но си го стискат.

# 325
# 326
  • софия
Знаете ли талона за дм био , който е валиден до 11.09 дали е валиден утре до края на деня или днес до края на деня 🧐
Важи. Сутринта пуснах поръчка с него.

# 327
  • София
И моят още е активен в профила. Simple Smile

Следващият лайв (не този днес) ще е на бебешка тематика.

# 328
Ооо, супер, дано да включва и babylove, че тъкмо се канех да купувам.

# 329
Да, ще бъдат включени марките:
1. Babylove
2. Бебо
3. Canpol babies
4. Fruit funk
5. Bebina
Очаквам с нетърпение! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт