Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 234
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Стейси,прекрасна новина! Браво! Много успехи й желая! 🍀

# 511
  • София
Изпратихме сръбските гости. Сега сме в очакване на следващите в петък. Relaxed
Познати ни поканиха на барбекю за уикенда около Самоков. Ще пропуснем. Така ме е яд значи. Много красиво и спокойно е там.
Туморните маркери на свекървата са добре. Отдъхваме засега до следващите прегледи декември.
Аз ютия съм почиствала внимателно загрята с хлебна сода и оцет.

# 512
  • на Мелмак
Благодаря момичета за ютията, бях я започнала с паста за зъби и стана. Бавно и парещо, с малко изгорени пръсти, но стана. Доволен съм Simple Smile

# 513
Седя се на патиото...и страхотна луна с лунна пътека

# 514
  • Бургас
А,аз се опитвам да чета тук,но очите ми са на друго мнение....
Трябва да си лягам..

# 515
  • София
Аз се бях настроила да си лягам тази вечер рано, но уви… Приятел на ММ дошъл си от Полша се обади да се видим и допреди малко. Добре, че от заведението културно ни помолиха да се оттеглим. Grinning

# 516
  • Бургас
Добро утро,банда!🌊

# 517
Добро утро!

Аз на казер ходя в G point, доволна съм.  По време на цикъл си боли. Като приключа с плажовете мисля да започна и крака. Рай е.

Снощи се видяхме с момичетата,  много хубаво беше. Бяхме туристи и отидохме в един ресторант на Гурко, доволна съм. 

Чудя се дали да запрашвам утре към морето, ама май ще.

# 518
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Али, отпрашвай, разбира се Grinning
Аз ходя в Дермал лейз,александритни са им. Доволна съм.
Хубав да е денят ви!

# 519
Да изкодоша ситуацията аз 😁

ЕлиТ, честита да си! Да си жива и здрава и да посетиш още много красиви места! Весел празник!

# 520
Аз имам правен лазер преди близо 20 години. Ами от тогава не съм и ходила на космомахане ( имам правен на цяло тяло, вкл и на корем, че след бръснене на корем за коремна операция беше     О, майко)
Добро утро, ние отпрашваме към плажа

# 521
  • София
Добро утро!
ЕлиТ, честит рожден ден! Здрава, щастлива и успешна!
Али, отпрашвай! Simple Smile
Роди, кефя ви се какви сте купонджии!

# 522
  • София
Добро утро!
Елит, здрава и обичана бъди до дълбоки старини! Heart

# 523
  • при моите деца .....
Добро утро!
Изпих второто кафе, пуснах втора перална (нямам сили за нищо, но поне перални въртя)
ЕлиТ, честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива, обичана, ценена!
Хубав ден!

# 524
  • Бургас
Добро утро!

Ели, честита да си! Здрава, щастлива, обичана бъди! Още много пътешествия ти пожелавам!

Боби, и аз така, само за пералня имам сили и желание най вече. Ама тя и новата с една мелодийка изчуруликва накрая, с мерак да простреш после Joy Трети ден ходя при ММ да позабърсвам прах, иначе у нас няма кой, но и не ми пука особено. Ей сега от кумова срама прибърсах тук-там.

Тит, приятен плаж! Другата седмица мисля да се позавъртим някой ден и да прибирам вече плажната чанта. Това лято слаба работа, дали имаме и 10 бани.

Общи условия

Активация на акаунт