Искам да кажа... (221) през АВГУСТ 2024

• 40 225
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ооо, на нас и в градината ни ги търсеха заветните талони.

# 556
Мога ли да им миналогодишният талон, който отлежава в чекмедже на работа Joy
Последна година ученичка. Юпии. От сега ме препира кога ще ходим за рокля. Мисля, разбрахте кое я вълнува вместо картинките на тетрадките  Joy

Иначе бих ви платила тетрадките, а вие да поемете таксичките за бала. От сега се изприщвам как всеки месец ще искат по 50, по 100 лв, за фотографче, за албумче, за украса на училището, за кувертче и други знайни и незнайни красоти Mr. Green

Ама, трай бабо за хубост. Май месец ще съм свободен човек!

# 557
Ся загледах тетрадките в Лидл, но казват, че не били добри, та другаде ще търся. Имаме още дребни работи да купуваме, днес дойдоха едни маратонки. Хареса ги претенцията. 😁 Какъв е този крак на мойто дете не знам. 🤣 35 номер във втори клас! Аз съм 36-37. 😆 Ще трябва още един чифт да взема, за дъждове и някое и друго клинче.
Талони не носим и ние. Нали сме на село, личната и училището си имат някакви уговорки и си ги носят те.

# 558
Ени, днешните деца имат големи стъпала. И аз по едно време мислех, че няма да спрат да ѝ растат ходилата на Монката, но от 7-8 клас не е сменила номера.
Лошото е, че остана с моя размер и редовно сутрин ми е заела някой чифт, който съм решила да обуя за деня;)
Чакайте да ви разсмея, на плажа това лято, понеже не можеше да влиза във водата заради операцията и имаше много време за оглеждане и ръсене на глупости;), госпожицата реши, че имала твърде хубави стъпала, по нейни думи - едни от най-хубавите;) и било грехота да си ги показва ей така, без никой да ѝ ги оцени.
Съгласихме се семейно, че е най-хубавата, с всичко най най по нея и я скъсахме от шеги по повода.
Доживях да има самочувствие това дете;)

# 559
Хихи, така се прави! Браво на Монката. Ся не че се хваля, ама и аз имам хубави стъпала, глезен и до там. 🤣🤣🤣 Но пак е нещо. Макак до 7-8 клас??!!! 😳🤣🤣🤣 Това сигурно ще е 40 номер до тогава. УжасТ! Аз се надявах да е като мен, 37-8 и да си менкаме обувките. 😁

# 560
  • София
… От сега се изприщвам как всеки месец ще искат по 50, по 100 лв, за фотографче, за албумче, за украса на училището, за кувертче и други знайни и незнайни красоти Mr. Green
От октомври започнаха с парите.Албумче все още нямаме Sunglasses
Ели,честито, здрава, обичана и щастлива да бъдеш!
Днес морето е много чисто. Пълно щастие, ако изключа съседите ни по чадър. Първичната простащина адски ме напряга. Мислех, че са изпълзяли от някоя землянка, а те “видни” софиянци, работещи в Испания. Опитват се да се сместят 5 човека под един чадър и всички пълно плащащи около тях им пречим.

# 561
При нас в училище си ги мерят децата на ръст и височина.
Само това запомних и коментирах.

# 562
Бъни, чакаме снимки на морето.
Ние сме на басейн. Почивам си, прочетох си книгата.
Нищо не съм купувала за училище,  чакам родителската среща, че миналата година всички имаха различни изисквания за тетрадките.
Тути, все така хубава да е цялата, не само стъпалата.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 14:47 от Sunny29

# 563
  • Бургас
Тути, много правилен подход, харесвай се, за да те харесват и останалите.

Бъни, вашият фотограф много бърз, то децата, че и близките им сигурно забравиха вече за бала.
На двете ви със Съни приятна почивка!

Ени, аз съм купувала от лидълските тетрадки, не са толкова тъмни. Миналогодишните бяха от Джъмбо.

Ходихме с майка да ѝ изберем тоалет за сватба, много сме бързи, още в първия магазин бяхме готови. Готвя сега, че цяла седмица минавам между капките, и след 18 ч се позиционирам в парка.

# 564
  • София
Привет!
Аз днес поработвам от вкъщи, че едни майстори ни леят бетон отвън.  Използвам намалението и междувременно да си подготвям едно по едно нещата за гостите довечера.
Аз също днес звънях до болницата да питам какви документи им трябват, за освобождаването на едното дете по физическо. Определено за талоните е добре да се изпревари голямата върволица след 15.09.
Руми, аз много обичам да ходя на балове. Предлагам помоща си в случай на нужда. Kissing Face
На мен ми харесват лидълските тетрадки. Иначе по интернет поръчах нужните за школата 120 листа, шити. По около 10-на лв бройката беше най-ниската цена.

# 565
Ние тетрадки не купуваме. Дават ги от училище + ipad. И т.к. започват на 9 вече получаваме регулярни мейли. Не съм пробвала дали имаме достъп до системата им, имаме още ваканция и и се наслаждавам
Наслаждавам силно казано. Калин нали е с приятел на гости, та приятеля му се поразболях. Разхвърлях ги по другите стаи че в 3 мих и чистих, днес е добре, но отпаднал. Даже няма да се обаждам на майка му, да не я притеснявам

# 566
  • Бургас
Ей тук ще се мъча аз Wink и заради вас
Скрит текст:

# 567
  • Бургас
Направи две дължини в басейна заради мен, ама със скачане от трамплинчето Wink

# 568
Ех, колко мъка има по този свят...Весело да си изкарате, Лин.

# 569
Лина, къде е това място? Много е хубаво. Надявам се ТМ да е с теб и да се мъчите заедно, а да не е на поредната авария.

Общи условия

Активация на акаунт