Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 840
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вайбър може да се ползва и през компютъра.

# 511
Дааа, но и компютъра ще е "изключен". В зависимиост от гафа...

# 512
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята наборка няма никакъв интерес към компютъра, отваря го рядко и то само, ако трябва да свърши нещо учебно. Виж, с телевизията и телефона е друга работа.

# 513
  • София
Аз съм гърмян заек, вече трети седмокласник имам.
Не е като да не съм ходила на работа с кабелите на плейстейшъна.

Сега работя от нас и осъществявам як контрол.

# 514
  • София
Сега работя от нас и осъществявам як контрол.
Ох! Баща ѝ работи от вкъщи в повечето време. Няма да ти казвам как успява да се изплъзне. Благо, благо, без конфронтация...Той не може да ѝ виси на главата. Само аз съм плашилото.

# 515
# 516
  • София

Добре, че е майтап, иначе ще ни трябва цяла изба с бело Blush
Вашите деца, очакват ли с нетърпение новата учебна година? Моята иска вече да почва, но заради приятелките си  и със сигурност не е заради ученето Joy

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:01 от maidi

# 517
Моята изобщо не иска да почва!

# 518
  • Бургас
И дума не иска да чуе за училище!
С приятелите си от класа се виждат и си пишат.

# 519
Моят получава криза, като се заговори за тръгване на училище. Със съученици и приятели не е спрял да излиза, не мога да го прибера от улиците, от реката (от Пловдив сме), и на басейн вече ходят сами. Страшни ваканции кара, откакто щъка сам, синьо лято на квадрат Animal Whale

# 520
  • София
Да ви кажа и аз не искам училището да започва, така че ги разбирам.

# 521
  • Варна
Като кажа нещо за училище си запушва ушите и почва да ме гледа страшно. А ако е по телефона казва айде чао и ми затваря.
И аз не го искам това училище, ама то си приближава.

# 522
  • София
И при нас е същото, онзи ден като му казах, че почва оттук нататък всеки ден да чете произведенията, защото цяло лято не е пипнал нищо, изпадна в шок, за малко да се откажа да го карам ама в следващия момент явно се сети,че няма избор и започна да  чете. Няма да е лесно изобщо, но ...нямаме избор.

# 523
  • Пловдив
Наборката вчера заяви, че вече иска на училище. Flushed

Аз уроци и домашни не съм проверявала. Нито на голямата, нито на малката. Изцяло тяхна отговорност си е.

По математика госпожата каза, че няма време да проверява домашни всеки път и то на няколко класа.
Започвали часовете с решаване на задачи от домашната, които децата казват, че неразбират. В часа пита, ако някой не е разбрал нещо да го обясни отново. Има и часове за консултации. Споделя обаче, че често децата със затруднения не посещават консултациите и не казват в часа, че неразбират нещо.
  На тях няма как да им помогне.

# 524
  • София
Леле, колко сте изписали за няколко дни, не мога да смогна.
Добре дошли на новите мами.

Имам един такъв въпрос, който може и вече да е задаван: Има ли някъде изложени правилата за писане на преразказ? Кратко и ясно.
В момента дъщеря ми прави преразказ от името на неутрален разказвач на глави от "До Чикаго и назад" и изпитва затруднения в предаването на мнението и чувствата на разказвача, тъй като пътеписът е от първо лице. Не била правила точно такъв. Аз нямам идея и се замислих дали някъде можем да прочетем обобщено.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт