Новите седмокласници 2024/2025 връзките затягат, за новата година трябва да се стягат - Тема 1

• 33 759
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
Ние се отдадохме на почивка от началото на септември, уж щеше да обърне внимание на литературата моята девойка.
От утре се започва, днес предстартово може да направи някой тест по БЕЛ.
По математика започна с уроците, добре се е представила на “входния тест”.

# 751
  • Отвъд алеята зад шкафа
Наборката днес имаше тържество в у-ще, голяма радост беше да види съучениците и учителите, въпреки че иначе липсва всякакъв ентусиазъм за предстоящата учебна година.

# 752
Днес ли беше откриването? Странно ми е, за първи път чувам за откриване на учебната година в неделя...

# 753
На мен ще ми липсва компанията на децата. Последните седмици комбинирахме отпуски, работа с тях и като цялото лятото ни беше много хубаво ❤

В София рязко се смени сезона - още преди 2 седмици.  Усещането за есен вече е на макс.

Да са здрави децата и да минат успешно през предизвикателството “7 клас” ! Успех и на другите ни дечица 🍀 Аз ще пусна сълзите утре - освен от напрежение, че почва този нелек път за каката, но и малката ни дъщеричка почва училище 🥹

# 754
  • Бургас
Днес цял ден вали при нас! Нали е 15.09 все пак! И е студено. Вчера беше 32° днес е 15°
Дано утре да е хубаво времето!
Странно е това с откриването на учебната година в неделя!

# 755
  • София
При синът ми ще се събира подписка за премахване на преподавателя по мат. Положението е чудно.
Дъщеря ми ще е 1 кл.
Трябва да мина сама по този път за съжаление. Нямам никакво настроение за жалост.

# 756
  • София
По математика учителите са кът. Съмнявам се да успее. Много ли е зле положението?

# 757
  • София
Доста.
Аз също се съмнявам.

# 758
При синът ми ще се събира подписка за премахване на преподавателя по мат. Положението е чудно.
Дъщеря ми ще е 1 кл.
Трябва да мина сама по този път за съжаление. Нямам никакво настроение за жалост.

Кураж 🤗❤

# 759
Дъщеря ми ще е 1 кл.
Кураж!

# 760
На моята девойка вчера ѝ беше първото занятие по БЕЛ в школата. Като приключиха и възклина: "Мамо, за първи път разбирах какво ми обясняват по литература!" Joy
Малко се обнадеждих! Grinning

# 761
На моята девойка вчера ѝ беше първото занятие по БЕЛ в школата. Като приключиха и възклина: "Мамо, за първи път разбирах какво ми обясняват по литература!" Joy
Малко се обнадеждих! Grinning
Браво, коя е школата?

# 762
Дано намерите решение на проблема. Но внимавайте какво си пожелавате и да не стане от трън, та на глог. На племенницата преди няколко години така в пети клас родителите надигнаха вой срещу учителката по мат. Смениха я, обаче после реваха за нея. Новата се оказа хем гестапо, хем неспособна да обяснява добре, вгорчи им живота в шести и седми клас.

# 763
Какъв е проблемът с него? Ако е отношение или нещо от сорта, пробвайте с разговор.

# 764
Дано се намери решение в полза на децата!
Иначе пожелавам много сили за справяне с две така различни неща като 1 и 7 клас!

При нас положението е още шапка на тояга, хич не се усеща някакво очакване, трепет и надежди за добра година, но каквото-такова..

Общи условия

Активация на акаунт