Та, в крайна сметка, сега, когато има нещо малко положително от цялото ходене по мъките, ами ще му се радвам. Споделила съм си радостта тук, нищо повече, но приключвам сега темата за тела, кг и т.н
Имам няколко снимки, на които си е точно като новородено - сгушено и спинка. Всичко е наред, дано така и продължава, следващия път след 4 седмици.
Та, в крайна сметка, сега, когато има нещо малко положително от цялото ходене по мъките, ами ще му се радвам. Споделила съм си радостта тук, нищо повече, но приключвам сега темата за тела, кг и т.н
Имам няколко снимки, на които си е точно като новородено - сгушено и спинка. Всичко е наред, дано така и продължава, следващия път след 4 седмици.

нормално е матката да е по-разтеглива и по-рано да се отпусне и коремната стена. Разбира се, че има значение и че преди първата бременност бях много по-активна, отколкото сега с бебето. Следи си наддаването на кг и се опитвай да контролираш диетата
при мен първия триместър беше много трудно и чак сега вече успявам да взема контрола и да се старая повече с храната да бъде здравословна и разнообразна. Препоръчани теми