Невроза

• 901
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,извинете ме ако не е за тук,но не съм запозната със сайта!
Обръщам се тук с надежда,наистина да ми се помогне имам сериозен проблем с нервите незнам към какъв специалист да се обърна,психолог не ми помага(може би невролог?)Копувала съм си билкови успокоителни нищо не ми помага.Нещо като неврозо постоянно съм нервна,че чак вече не нормално поведение и немога да се справя!С малко дете съм по цял ден сме сами с него и това ме побързва,ужасно ми е стресово, нямам време за себе си всичко ме побързва.Вече нз какво да правя и най-лошото от както е детето с мъжа ми започнахме постоянно да се караме и всичко е един кръговрат...

# 1
Не сте за билкови средства. Това е задълбочена депресия която се лекува с медицина от психиатър! И не смятайте, че сте луда за да потърсите такъв специалист. Вие сте в депресия и тя пробива в гняв, в безсилие и мнооого нерви... Много джи-пи-та също могат да помогнат чрез терапия. Ако това е крайна мярка за вас има също така много литература която помага чрез силата на мисълта. Иска много воля и любознателност и най-вече време. Успех каквото и да предприеме!

# 2
Доколкото разбирам, бебенцето ти под 1 годинка.
Натрупана умора, липса на адекватна помощ и всички онези промени през първите години на бебето,  които слагат майката и нуждите й на заден план са те пленили.
Чувстваш се в капан, но ти обещавам, че колкото повече расте детенцето и става по-самостоятелно ден след ден ще имаш време за себе си, приятелки с малки деца ще ти споделят техните драми и ще видиш, че проблема е бил просто временен.Родителството никак не е лека задача и хората с по-слаби нерви и психика стигат до момент, в който си мислят че сигурно полудяват.
На теб ти трябва режим, структура на деня, пълноценен сън доколкото е възможно и всичко, което би ти направило живота по-лек било то и да връчиш таблет на детето за да наготвиш без паника.
Пускай музика, тя определено помага в повечето ситуации.
И не се притеснявай да повикаш помощ! Дори
приятелка/ съседка за 1 час с бебето ще ти е от полза да си проветриш главата
Всичко, което казвам е от личен опит.Аз бях доста паникьосана, стресирана, истерична майка през първите години на детето ми, но после през призмата на времето разбрах, че е било трудно, направила съм най-доброто на което съм била способна тогава.Минава и заминава.
Радвай се на детенцето докато е малко,  че после ще ти липсват тези невинни първи годинки.
За неврозата препоръчвам чаша вино вечер.Ще отмине като с магическа пръчка.

# 3
Вземете мерки на време, ако се чувствате наистина много зле с нервите и имате истерични кризи. Ако не действате нещата само ще се влошават. Казвам го от личен опит със същите чувства като Вас преди 3 години. От година се боря с 4 психически разстройства. Потърсете се! Чаша вино няма да Ви реши проблемите.

# 4
Много ви благодаря за полесните съвети .Особено @Roshelle много точно казано ,точно това като вас ми казват и близките ми.Точно сте го описала .❤️❤️❤️❤️🍀Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт