Модни консултации - 77

• 57 107
  • 666
  •   3
Отговори
# 300
Много красив цвят.
Бих носила и с черен костюм

# 301
По изрязох малко сенките от ръката и дръжка , за да хвана място с точния цвят или поне почти. виждам че цвета се променя като кача снимката .
Скрит текст:
С всички цветове може да се съчетае, дори и с по-наситени, стига да са леко приглушени/пастелни.
Скрит текст:

А най-красиво и комплиментарно според мен са аналоговите съчетания. Поне на мен ми изглеждат много хармонични и радващи окото.
Скрит текст:
Природата е най-великият художник умеещ да съчетава цветове. Като го закъсам от към идеи, винаги се вдъхновявам от нея.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 15:15 от Sysly

# 302
  • Berlin
Чантата дали ще е ок с палтото? Поръчах я вече, де.🤭Ще видя на живо след няколко дни.
Скрит текст:

# 303
Купих си чанта в цвят tan .
Домашните вкъщи реагираха с: какъв бил този цвят? С какво ще я нося? Не бил актуален.
С какво бихте я съчетали? Цветово.
За мен е един чудесен есенен цвят, но бих я носила и целогодишно честно казано и то с почти всичко .
Да не казвам, че дадох сериозна сума и не ме кефи тяхната реакция 😂

Toва е цвят Toffee на Loewe, нали?
Абсолютно със всичко го комбинират, най-вече защото като цвят е много близък до кожата, та със всичко!

# 304
Agent, Loewe е да, но си е tan. форума нещо ги прави по-различни цветовете.

В момента съм със сини дънки, крем блуза, чантата и същия колан .

# 305
Мъ ъ,😉 чантата е хубава незнам какъв ви е проблемът ,съчетава се с всичко.И цвета е модеренр

# 306
Супер си е чантето.

# 307
Че е tan, tan е, но Loewe са го кръстили Toffee, aз погледнах сайта им за да видя максимално точна интерепретация на цвета на чантата.
PS Гледала съм твоят модел, но в различен размер!

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 04:00 от Agent Provocateur

# 308
Предлагам да обявиш на домашните вкъщи, че цениш тяхното мнение и затова да ти купят от същия модел още една, но в друг цвят.

# 309
Че е tan, tan е, но Loewe са го кръстили Toffee, aз погледнах сайта им за да видя максимално точна интерепретация на цвета на чантата.

Toffee е друг цвят . https://www.loewe.com/eur/en/women/bags/puzzle/mini-puzzle-bag-i … X16-5542.html?p=1

Моята е https://www.loewe.com/eur/en/women/bags/puzzle/mini-puzzle-bag-i … 0P88X26-2530.html

# 310
Ако цветът е същият като в сайта, това е на-благодатният цвят за съчетание. Практически с всичко.
Много е симпатична чантичката, със здраве да си я носиш!

# 311
  • Berlin
Определено, това си е класика. Аз такъв цвят исках, но не намерих модел. На “реалната” качена снимка изглежда много по-различно.

# 312
Чудна чанта. С всичко бих я носила.

# 313
  • в пералнята
С всичко си се носи този цвят.
Честита да ти е и да си я изтъркаш с кеф Simple Smile

На мен ми дойде синьото палто. Мисля да си го запазя. Вие какво ще кажете?
Слагам една снимка, моля не ме цитирайте, ще я изтрия после.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 18:38 от Arhinora

# 314
Палтото е прелест ❤️

Общи условия

Активация на акаунт