Модни консултации - 77

• 57 119
  • 666
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Бих сложила тъмномалинови обувки точно за да избегна ефекта на булка, както някой вече е посочил.

# 331
Материята, не съм я пипнала вчера поръчах роклята от Lynne. Иска ми се да изглеждам добре, сестра на булката съм 😍
Благодаря Ви, че давате идеи! Цял ден гледам обувки и чанти.
Обувките на Steve Maden са хубави но за лятото, боса ако тръгна антибиотика не ми мърда.

# 332
  • София
Оставете белия цвят на сестра си тогава. Вие си спрете на някои друг.

# 333
Поводът е сватба, сестра сте на булката и избрахте бяла рокля! 🙈🙈
Гаф голям е това, освен ако булката няма изискване да сте с бели рокли

# 334
О, шаферка Heartpulse
Шаферките са също в бяло. Супер да си изкарате.
Аз за подобни събития гледам да си обуя обувки (ако са затворени) поне с отворена пета, за да може кракът ако се надуе да има накъде да се движи.

# 335
  • София
Дано сестра ти не ти се разсърди

# 336
Само на мен ли ме се струва, че роклята не е бяла?

Определено обаче е лятна. Не си я представям с чорапогащник и затворени обувки. Също така ми се струва, че ще прозира. Не мога да разбера каква е материята. Не пише ли състава в сайта, от който си поръчвала?

# 337
  • Бургас/Пз
Роклята не е бяла, а сребриста. Имаше преди време и златиста такъв модел. Дъщеря ми беше кума със златистата.
На тази сребристата обаче според мен едни тюркоазени или сини обувки ще стоя добре

# 338
И аз това виждам, че е сива. Реших, че ме лъжат очите.

# 339
Роклята е сребриста  с лурекс. Няма да се сърди срестра ми 😁 Питах я видя роклята  , все пак нейната е дълга булчинска рокля няма общо с моята.

# 340
В такъв случай- ярки обувки и чанта, не металик.

# 341
  • Пловдив
Роклята отблизо може и да е сива или сребриста, но от далеч или на снимки изглежда бяла.Мисля,че не е подходящо за сватбата.

# 342
  • Street of Dreams

# 343
  • Бургас
OnDiNe, имам същите обувки и въпреки че са /Мохито?! или Резървд?/ са много сладки и неочаквано удобни за стилето

# 344
Е, ако сестра ми беше избрала да е с бяла рокля на сватбата ми, определено щеше да е по-поносимо. В моя случай беше сестрата на младоженеца 😂! Освен, че отнесе поздравления нищо страшно не се случи!

Общи условия

Активация на акаунт