Модни консултации - 77

• 58 283
  • 671
  •   1
Отговори
# 450
  • в пералнята
Момичета, иска ми се да си купя хубав стягащ чорапогащник, който е тънък, прозрачен и лъскав.  Има ли такова животно?

# 451
  • София/Севлиево
Имам боти на 3 години от US Polo Assn.Тази есен като ги извадих забелязах,че на едната кожата се е напукала леко отстрани при пръстите,но не се вижда и ще си ги нося.Удобни са,но поне на мен не ми топлят много (но аз съм зиморничава и даже лятото почти няма ден,в който да съм без чорапи, изключение е само като съм с официални сандали).

# 452
Под съсипване искаш да кажеш, че цвета се захабява, или нещо друго се е амортизирало по тях? Имам бели кецове на друга марка и си иска често почистване.

Кожата се деформира бързо и се нацепи на дребни люспички там, където ходилото се сгъва при ходене в основата на пръстите. Почистването им беше като на всички други бели кецове, там нямаше изненади.

# 453
От отзивите които чета за тази марка US Polo Assn, излиза че обуквите им са от синтетична кожа... напуквания, лющене... аз бих се въздържала. На пазара има достатъчно богат избор на кецове от естествена кожа, които няма да се скапят за един сезон. Последните ми бели кецове изкраха 3 сезона интензивно носене без никакви забележки по кожата, само подметката вече сдаде багажа.

# 454
То си им личи. Изглеждат дървени още на снимка.

# 455
Не стават тези обувки, пробвах едни сникърси преди години. Изкуствени, неудобни, цепят се.

# 456
Момичета, иска ми се да си купя хубав стягащ чорапогащник, който е тънък, прозрачен и лъскав.  Има ли такова животно?
Да, Penti, Pompea са нелош избор. Пенти имат и мат.

# 457
Благодаря за споделеното момичета! Отказах се от тях и си поръчах ето тези сладури.

# 458
  • в пералнята
Ей, супер са, класика!

# 459
Благодаря! Само се моля да ми станат. За пръв път ще имам обувки на марката и се притеснявам за номера, макар ходилото ми да пасва идеално като сантиметри, на поръчания от мен размер. Ще дойдат след седмица + , заради лудницата покрай чп.
( Аз така и не си харесах нищо от " чп" , поръчах ги редовни, срамота :д )

# 460
Здравейтe,моля за предложения за топло яке или палто, с вталена кройка заради широкия ханш и да бъде не до коляно ,защото съм ниска и много дълги не ми седят добре.По скоро дължината да е 2,3 педи над коляното пак дълго, но не чак толкова 🤔искам да ми пази кръста и надолу 😁д- то бюджет 200 ,250 лв.

# 461
Mura.
И много издръжливи има и от 20den.

# 462
  • Бургас
Здравейтe,моля за предложения за топло яке или палто, с вталена кройка заради широкия ханш и да бъде не до коляно ,защото съм ниска и много дълги не ми седят добре.По скоро дължината да е 2,3 педи над коляното пак дълго, но не чак толкова 🤔искам да ми пази кръста и надолу 😁д- то бюджет 200 ,250 лв.
2-3 педи над коляното на мен ми е малко под бюста. Не можах да се ориентирам в дължината

# 463
2-3 педи над коляното на мен ми е малко под бюста. Не можах да се ориентирам в дължината
Малко под д -то 😃😃😃

# 464
Предполагам за такава дължина иде реч?

Намирам доста на прилична цена, стига да
не търсиш точно определена марка, там вече плюс 100 лв., но сега в седмицата на промоциите пак се  намират.

Общи условия

Активация на акаунт