Модни консултации - 77

• 28 256
  • 317
  •   3
Отговори

КАКВО ОБСЪЖДАМЕ ТУК
Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда някой да ви каже откровено дали дадена дреха ви стои добре?

Колко пъти сте си купували импулсивно дреха или аксесоар (ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението...), които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите, чакайки реда си да бъдат съчетани и разходени подобаващо?

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно. Само с примерно описание "имам една лилава блузка..." става сложно, предвид нюансите на лилаво, които съществуват.  newsm47 Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди кое би стояло най-добре на вашето тяло или да знае кои цветове харесвате...
НАКРАТКО - колкото повече информация има в запитването, толкова по-подробни ще са и отговорите.

ПОЛЕЗНИ БЛОГОВЕ

2024-2025 Fall/Winter TEXTURE TREND

2024-2025 Fall/Winter Long-Line Chic Coats TREND

2024-2025 Fall/Winter RETRO Coats TREND

2024-2025 Fall/Winter LEATHER LUXE TREND

2024-2025 Fall/Winter Tailoring Elegance TREND

2024-2025 Fall/Winter Fabulous FRINGE TREND

2024-2025 Fall/Winter SHEER Sensation TREND

2024-2025 Fall/Winter Ravishing RUFFLES TREND

2024-2025 Fall/Winter SEQUINS and Metal Details TREND

2024-2025 Fall/Winter FEATHER Flourish TREND

2024-2025 Fall/Winter KNITS TREND

2024-2025 Fall/Winter CHECK Patterns TREND

2024-2025 Fall/Winter FLORAL Fantasy TREND

2024-2025 Fall/Winter ANIMAL Instinct TREND

2024-2025 Fall/Winter SKIRTS TREND

2024-2025 Fall/Winter VELVET TREND

2024-2025 Fall/Winter Black & White TREND

2024-2025 Fall/Winter KEY COLOR TRENDS

Въпрос на Темата
Кои от предложените за есен/зима'24/25 трендове бихте носили с удоволствие?

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 18:42 от Agent Provocateur

# 1
  • София/Севлиево
Пу първа.Благодаря за новата тема.Доста неща бих носила-животински принт, флорални мотиви,кадифе,нещо с метални детайли/оттенъци,черно-бяло.Само дето не знам дали ще ми се носят поли и рокли или ще заложа повече на панталони(последните 3-4 зими все в къщи си седях и излизах за кратко та повече с поли/рокли ходех,но като се знам каква съм зиморничава като нищо ще се преориентирам към панталоните отново).

# 2
Всичко показано бих носила без животинските принтове. Кадифе също ще пропусна.
Обожавам черно белите комбинации , дългите палта, оувърсайз блейзъри и кожени миди поли

# 3
И аз благодаря за новата тема!

Също напоследък съм запалена по комбинации черно и бяло както и бижута в златно.
Постоянно ми илиза явно новия тренд old money стил, който е страшно симпатичен 🥰

Ще залагам и на плетено тази есен, поръчах някои неща от НМ, дано не са разочароващи

# 4
Животински принтове бих носила, както и други неща. Кадифе не бих.
Благодаря за темата!

# 5
Благодаря за новата тема, Агент. Разгледах с интерес трендовете за предстоящия сезон. Бих носила животинските принтове, дори вече имам пола и рокля. Grinning
Ще опитам да намаля черното за предстоящите есен/зима.

ПС. На видеоклипа, при мен пише, че не е на лице.

# 6
  • Berlin
Аз се заинтригувах от коментара за кашмира и шампоана. С всякакъв ли шампоан може да се пере?😊 Че така от глупост имам изпрани и погубени няколко пуловера, хем гледам да стават и за пране в пералня като купуваме, т.е. не са 100% кашмир/вълна, но все пак имам жертви.

# 7
  • София
Агент, прекрасно оформена нова тема. Скок в нея да следя тенденциите.
От показаните трендове ще пропусна палтата с дълъг косъм, пера-та, животинските шарки, прозрачните материи, асиметрични и дълги до земята поли. Последните ще заменя с широки панталони.
Заредила съм доволно от зимните и летни намаления кожени дрехи, дълги палта, поли над глезена, широки панталони. Като цвят най- преобладаващи цветове, които съм накупила са кафяво, тъмно  синьо и сиво.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 21:41 от asa

# 8
  • Deutschland/HE
Abs, аз купувам шампоан за коса от DM/Rossman (техните марки) и с него пера всичко, в което има вълна.

# 9
  • Berlin
Благодаря! Ще го пробвам и аз.

Тази пролет си купих първото палто в живота, вълнено, карамелено на цвят, не знам каква кройка се води и тази зима него ще си нося, хаха.

# 10
Със сигурност ще нося класическата комбинация черно и бяло. Сташен фен съм на тези цветове за всички сезони. В повечето случаи добавям трети цвят като акцент, но гледам да се огранича само до един елемент- обувки, чанта, шал, риза... Най-много да повторя цвета в камък  на пръстен или обеци.

# 11
Впечатлена съм от Ruffles вълната, няма да я нося обаче. Допадат ми карето, флоралните мотиви и комбинацията черно & бяло.
За мен- животински принт, кожа и велурени боти и чанти вместо кадифе.

# 12
С удоволствие ще нося животински принт,бях си харесала в зара и тигрови кецове,но имаше само  41-ви номер.Кадифето на мен ми е ретро.

# 13
Почти всичко бих носила с изключение на животинските принтове и плетените неща, в които жените приличат на емута.
Имам кадифена рокля с един ръкав, черна, официална, страшно е красива, семпла и в същото време много елегантна. Заглеждам и още една, разкошен зелен цвят, много ефектна. Аз обичам кадифе, но само на определени артикули. Гледам да е копринено кадифе, а не изкуственяк. Стои по съвсем друг начин.

# 14
  • София
Благодаря за новата и прекрасно оформена тема! Flowers Hibiscus

Много неща от модните тенденции бих носила, ако имах фигурата на дамите, които са ги илюстрирали. Извън класическото облекло, най-много ми допадат и обожавам дрехи на волани. За мен те са преходната връзка между лятото и циганското лято в по-хладните дни. Не харесвам животински принтове.

Общи условия

Активация на акаунт