Модни консултации - 77

• 58 225
  • 671
  •   1
Отговори
# 45
Да Grinning
А ако го беше видяла преди, индианско  Joy
Едни дъъълги ресни, по една педя, от-до по цялата долна част.

# 46
Сакото има потенциал ако се махне брошката и се носи свободно. Бих разшила и защипаното на ръкава, и бих го скъсила до синият бордюр, като оставя не повече от половин сантиметър бяла част. Ще има завършен вид, дължината ще дойде точно до средата на ханша и няма така да захлупва.

# 47
За мен с колан на талията и пола до под коляното ще стои със страхотен силует, тип Диор.
Скрит текст:

А ето идея с пола с по-малко обем.
Скрит текст:

# 48
AryaSt,
Благодаря за онагледяването. Ще опитам, ако имам подходящи.

Sisly, много са широки ръкавите, затова ги прищипах. Не разбрах кое да скъся до синьото - ръкавите или цялото сако?

# 49
На тези бордюри колан би им дошъл в повече според мен. Виждам го само като лека наметка с потниче и широки - панталон, пола или къси панталонки. Материята е мека и би паснала само на подобни материи от лен, памук или дънки с широки крачоли.
Имах предвид да скъси дължината на сакото, не на ръкавите. Не виждам проблем в това че са широки, това е летна свободна дрешка, нека си се ветреят, по -добре е отколкото така защипани.

# 50
На мен пък талията ми е много важна в едно облекло, не ми стои красиво нагоре прав силует без талия.

# 51
  • в Кошера
Рошличката, на мен ми носи бохо вайб.
Бих махнала брошката, както и прищипаното на ръкавите.
С деним, с бяло, лежерно. Обувки/чанта в коняк. Колан върху него не бих добавила.

И с ресните е ставало това ZARA кимоно Peace
Скрит текст:

# 52
Tyra,
Не се възприех с ресните.
Имам чувството, че ръцете ми изглеждат като стърчащи клечици от тези широки ръкави, затова ги щипнах. Но щом мнозинството е да ги махна, ще помисля отново.

# 53
  • София
Според мен преправянията не са успешни.

# 54
Рошличката, на мен ми носи бохо вайб.
Бих махнала брошката, както и прищипаното на ръкавите.
С деним, с бяло, лежерно. Обувки/чанта в коняк. Колан върху него не бих добавила.

И с ресните е ставало това ZARA кимоно Peace
Скрит текст:

Точно това имах предвид! Идеално го онагледи. Hands Thumbsup
За скъсяването идеята ми беше, дължината без ресните да стои като на манекена - по средата на ханша, на Рошличка идва по-дълго.

# 55
Съгласна съм с ~Étoile~
Толкова много аеробика и самоделни изпълнения за нещо, което изначално не се харесва и възприема, са излишни.

Сама по себе си, одеждата прилича на гръцка покривка особено с тоя груб подгъв отдолу, да не кажа, че на нищо не прилича. Актуална не е със сигурност, но на теб нали си ти харесва…

# 56
Най-лесното е човек да се издокара по последна мода с прадлаганото от масовата конфекция. Но няма нищо по-хубаво от индивидуалност в стила и умелото съчетаване на нещо старо с нещо ново. Не всеки го умее. Wink

# 57
На мен в първия момент ми заприлича на лекарск престилка.
Не ми допада, според мен е голямо като размер, а и не съм фен на широките ръкави.

# 58
  • Пловдив
Ужас.Така разкостихте сакото, че сигурно убихте желанието за носене на жената.Според мен да се носи както е снимката на потребителката, в крайна сметка да не сме еднакви по шаблон, всеки може да изяви някаква индивидуалност.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 15:08 от SINEOCKA_D

# 59
Вариант с колан за това сако според мен няма да се получи както е показано на снимките, защото не е достатъчно широко, дълго и с ревер, че да се получи същия ефект. То се вижда на снимките, че като го защипе с брошката, едва я покрива, та камо ли да се загърне с него. А Диор визия с тези фолклорни шарки...не знам.  Аз го виждам във съвсем лежерен стил, дето се вика по джапанки и къси гащи на плажа да се носи.

Общи условия

Активация на акаунт