Модни консултации - 77

• 53 227
  • 606
  •   2
Отговори
# 315
sparkling eyes, чантата на Loewe е прекрасен цвят. Носи си я с всичко.

Abs, палтото и чантата на Ted baker също си пасват. Няма повод за притеснения.

Ех, изтървах снимката на синьото палто...

# 316
  • Berlin
Благодаря!

Относно синьото палто - много ми хареса и на мен. Много ли е пухкаво?
И в този ред на мисли, актуални ли са още teddy bear якетата? Изглеждат ми много топли и и подходящи за преходното време и ми  се иска да си взема нещо такова, може и като някакъв суичър да е, не задължително яке.

# 317
  • в пералнята
Много е мекичко, аз от няколко години ги следя тези палта и си мислех, че ще се откажа от идеята по някое време, но не би. То е от вълна, алпака и коприна, та е топличко със сигурност. Надявам се да се окаже и издръжливо. Аз исках цвят камел или тъмносиво, но пусти промоции... Ще си го нося и синьо.

# 318
Здравейте, моля за съвет за чанта и обувки за тази рокля. Обувките да са елегантни тока, да е среден размер. Благодаря за съветите!

# 319
Нещо като показаните на модела- цвят злато, сребро, перла, сиво, може и да се поиграе с цветовете: марсала, зелено…., съчетано с бижута.Варианти много.

# 320
Здравейте, моля за съвет за чанта и обувки за тази рокля.
Скрит текст:
Обувките да са елегантни тока, да е среден размер. Благодаря за съветите!
Чанта и обувки, които да грабнат и заковат погледа.
Скрит текст:

В композиция:

# 321
Благодаря за предложенията само да не са Диор и Гучи 😵💫 Страхотни са, но такива ще ги гледам само на картинка😂

# 322
Аз имам подобни модели, купувани извън BG, но съм виждала и в Sara Pen (злато или сребро с брокат), към настоящия момент не знам дали имат.

# 323
  • Бургас
Брокат категорично НЕ, закача се за тъканта на дълги дрехи.

# 324
Аз също съм за металик чанта и обувки, но възможно най- изчистен дизайн , без брокати, камъни и подобни украси, които граничат с кича.
Или обувки и чанта от велур, интересно се съчетава със сатен, такава ми се струва материята на роклята, като цветове- нежни пастели- гълъбовосиво, пудра, лилаво, мента.

# 325
Брокат категорично НЕ, закача се за тъканта на дълги дрехи.
Бих казала, с извинение, категорични глупости.
Скрит текст:
Тези мои обувки са естествена кожа светло металиково лилаво с фин сребрист брокат + малки камъчета по линия на вълни инкрустирани в кожата, с по 5 цветчета от същата кожа с брокат, пришити към обувката с по-големи камъчета. Изключително меки и комфортни, не правят никакви поражения нито на крак, нито на дреха (ако се закачи).
Произведение на изкуството под формата на обувка.
И не бъркайте екстравагантността с кича.

# 326
Ами, съжалявам, но екстравагантното за Вас за мен е кич.
Много обичам категорични мнения в темата , в стил “аз съм прав и никой друг”.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 15:10 от Mateah

# 327
Ами, съжалявам, но екстравагантното за Вас, за мен е кич.
...........
Точно в това се състои и определението за кич. Grinning
Всъщност няма определение, кич не е нещо конкретно - дреха или детайл, творба, предмет..., а конкретното ни лично отношение/виждане за него. Simple Smile

Към бялата рокля бих добавила контрастен цвят за де не изглеждам като булка.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 16:03 от Sysly

# 328
  • София
За абитуриентския бал тази година на дъщеря ми купихме обувки с брокат на Джими Чу, които не се закачваха за дългата й рокля въобще. Може би зависи и от модела на дрехата, както и от нейната дължина. Единственият недостатък на брокатените обувки беше, че докато се учеше у дома да ходи на токове - имаше брокат навсякъде из апартамента. Не искам да взимам страна в спора, споделям опит.

# 329
Bria, каква е материята на роклята и на теб до земята ли стои или като на модела?
Дългите рокли си изискват висок ток, но ето нещо приятно, бюджетно и с 8 см:
Скрит текст:
При всяко положение бих си избрала първо обувки и тогава чанта. И то някакъв клъч.

Общи условия

Активация на акаунт