Модни консултации - 77

• 57 119
  • 666
  •   2
Отговори
# 435
къде се намира този магазин?

# 436
На мен лично някои от показаните боти ми изглеждат тип туристически, като за преходи.
Момичето иска да ги носи с рокля, като че ли не са много подходящи за аутфита.
От българските брандове Бианки имат някои сполучливи модели, няма никакви джунджурии по тях.
Джи Ани също предлагат модели около 200 и малко над тях.
Дано си избереш нещо скоро, че вече си идва същинското захлаждане.

Ето още едни на Rieker, с лек ток ( не точно като показаните от питащата, но онези със сигурност имаха ток).

https://www.sisi-bg.com/shoes/damski-obuvki/damski-boti/2030ch

# 437
И от мен един глас за Тамарис, страхотни обувки имат (най-доброто съотношение качество/удобство/цена, на които съм попадала). Онлайн имам страхотни попадения за под 150лв (в Amazon особено). Имат много модели, сходни на търсения.

къде се намира този магазин?

Виждала съм в мол Paradise в София (на първия етаж до 100гр. сладки), може да има и други. Марката я има в много онлайн магазини, ако не намерите офлайн.

# 438
Rieker и Caprice са по-добри, за съжаление от пандемията насам свалиха качеството.

# 439
Магазини на Тамарис има на Витошка и в Мол България.
Вчера взех и едни мокасини на висок ток за костюми и рокли, намалени.

# 440
Може и някъде да е питано, за което се извинявам.
Питането ми е за чанти VERA. Ако някоя мацка е притежател ще се радвам да сподели мнение. 😊

# 441
  • FRANCE
Aз съм им върла фенка. Цена качество са перфектни. А и много ме радва, че има много цветове. Скучно ми е само нюанси на бежаво и черно. 
Доставката е много бърза и са супер коректни.

# 442
Плюс за Тамарис. Много съм доволна от тях.
Поръчах това палто. Какво мислите? Марката е Only.

# 443
Не е лошо. Поне на снимка. Дано ти хареса и като пристигне.

# 444
  • в пералнята
Зависи от каква материя е. Обикновено тези, които са изкуствени не топлят и започват да увисват доста бързо.
Плюс за Тамарис. Много съм доволна от тях.
Поръчах това палто. Какво мислите? Марката е Only.

# 445
Здравейте, момичета. Бихте ли споделили мнение за тази марка обувки? Качествени ли са, удобни, издръжливи? Не съм имала. Заглеждам някои кецове, ежедневни и лесно комбинативни ми изглеждат с дррехите, които имам. U. S. Polo Assn е марката

# 446
Здравейте, момичета. Бихте ли споделили мнение за тази марка обувки? Качествени ли са, удобни, издръжливи? Не съм имала. Заглеждам някои кецове, ежедневни и лесно комбинативни ми изглеждат с дррехите, които имам. U. S. Polo Assn е марката

Имала съм само един чифт кецове на марката, ето тези:

Бяха умалени с един номер, но това го имаше в отзивите за продукта, така че бях поръчала един номер по-големи. Удобни бяха, но много бързо се съсипаха - вярно, че са бели кецове, но съм имала и по-издръжливи модели, а и не съм ги носила в екстремни условия. Дано се включи някой с повече опит с марката.

# 447
Под съсипване искаш да кажеш, че цвета се захабява, или нещо друго се е амортизирало по тях? Имам бели кецове на друга марка и си иска често почистване.

# 448
Аз я харесвам тази марка. Имам едни сникърси вече четвърта година. Много леки и удобни. Номера ми е точен, явно зависи от модела.

# 449
  • Благоевград
И от мен + за Тамарис.
Имам ниски боти, подобни на показаните по-назад, топлят страшно много и са ми удобни.
Имам елегантни боти с дебел ток - чудесни.
Имам стилето-топа на топа.
Аз съм с много проблемни крака, много ми оттичат, всичко ми е тежко и трудно си намирам обувки. Но Тамарис ми пасват на краката. Стилето нося по официални поводи, но тези си ги взех за работа. Не усещам, че имам обувка на крака си. Напролет ще си взема и други цветове от този модел. Нямам опит с други скъпи марки, но няколко години поред купувах обувки за зимата от магазините срещу ВСС, на "Екзарх Йосиф". Имало е и добри попадения, и не чак толкова.
Догодина мисля да пробвам с Bianki, колежките си купуват и ги хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт