Аз също по време на бременността ползвах Бетадин и мисля че гино-певарил(не съм сигурна за второто дали беше това), но бях два пъти на лечение, заради течение. Микробиологията ми беше чиста през цялата бременност и не знам това течение от къде се вземаше. Знаете ли, преди да забременея си мислех "ех, само веднъж да стана бременна, няма да ползвам превръзки, чашки и тем подобни, ще ми е леко само с памучно белъо" хаха! 9 месеца съм с ежедневна превръзка
е, не точно 9, щото по някое време почнах да пия пробиотик (сама си го назначих) и течението намаля.Китана, много се радвам за вас и да ти кажа, си ми голямо вдъхновение! От вчера започнах да пия чай от малинови листа и направих масаж на перинеума (много трудно ми се видя). Знам, че е малко късно да почвам в края на 36г.с. но преди това бях със серклаж и може би нямаше да посмея. Аз също много искам да родя естествено и знам че ще се случи

Да ви кажа – отново чувам, явно възпалението в ухото ми е било много малко, защото си сложих капки само 3 пъти и май ми мина