Предстои голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ носи ни мома или младеж! Тема 5

• 37 618
  • 776
  •   1
Отговори
# 270
LionMamma мина ли ти настинката? Какво пиеш?

# 271
Мен така ме боли от три дни по цяла нощ, през деня по-малко. На тоновете нямах и една мижава контракция онзи ден. Попитах за тези болки и казаха, че са подготвителни. Дали значи че момента наближава не знам. Моят термин е на 26ти. Моля ако някой е изпитвал същото да сподели!

Поздрави на всички бебчета!

Да ии.. Абе нещо ме приболява като менструална болка.. Тъпо, но неприятно.. Под корема от дясно. 😒😒😒😒 Не искам да раждам днес хахаха сега следя да видя на какъв интервал ще е тази болка.

# 272
Списъка от сайта гледах аз. Спокойно, винаги може да ти се донесе каквото трябва. Аз утре ще ходя до Шейново на контролен, ако имаш път натам да се видим ти предлагам Grinning
Кит, ясно,значи същата работа. И моя го сряза, но пък нищо не съм видяла да пада обаче. Grinning

Роузес, честит да е Алеко! Здрав и щастлив Heart

Марти днес път натам слава богу нямам.  Но с удоволствие друг път 🤍

Относно подготвителните моя термин е 22.09 и аз имам но аз като цяло мисля,че и по рано ще се роди девойката както другата ми 🤣 За това съм подготвена от рано хаха

# 273
Аз минах контролен днес. АГ каза, че съм готова за 4то Grinning всеки момент ще ми дойде.
За проблема с уринирането каза, че ще се възстанови.

# 274
На мен днес ми е 18 ден и си мисля, че от вчера ми дойде...не знам възможно ли е🤔

Някой бебеносил ли е? Искам да си взема раница,виждам, че на ergobaby имат от новородено, но ми се ще някой с опит за сподели мнение.

# 275
Ами мисля, че е възможно.
За бебеносенето не мога да кажа, някой по - запознат да се включи.

# 276
В началото ползвах слинг.  След 6тия месец минах на раница .

# 277
На мен днес ми е 18 ден и си мисля, че от вчера ми дойде...не знам възможно ли е🤔

Някой бебеносил ли е? Искам да си взема раница,виждам, че на ergobaby имат от новородено, но ми се ще някой с опит за сподели мнение.
Не съм, но съм си купила слинг и имам голямо желание! Поръчала съм за подарък на роднини и раница, но им казах да не бързат, че обмислям след 3-ия месец да започна с раницата. Но проучването ми доведе до там, че Исара, Тула и Ергонейби са най-добрите и предпочитани брандове.

# 278
Аз днес добре се пораздвижих... Не съм имала същата болка от сутринта в 06:30.
Утре ще ходя до Майчин дом, че моята е на смяна до 13:00ч да ме прегледа. Моите и двамата са с 10-11 дни по-рано, та и аз съм подготвена да се случи преди термин.... Ама да ви се оплача... Излязоха ми резултатите и имам еритроцити в урината 60 от норма 17 и плоски епителни тела 108 от норма 28....
АГ каза, че всичко било наред щом няма бактерии в урината. 😒😒😒 Според вас дали ми има нещо... Досега не ми се е случвало 😵‍💫😵‍💫

# 279
На мен ми изглежда като да има инфекция.
Пусни стерилна.

# 280
На мен ми излизиха бактерии в урината, а ми нямаше нищо и повторих изследванията. Този път вече както си трябва - средна струя. Т.е. пишваш в страни ( в тоалетната) после в чашката. По - добре си я повтори, LionMamma, за да си спокойна. Ти секцио ли си, или нормално?

# 281
  • София
Утре ще ходя до Майчин дом, че моята е на смяна до 13:00ч да ме прегледа. Моите и двамата са с 10-11 дни по-рано, та и аз съм подготвена да се случи преди термин.... Ама да ви се оплача... Излязоха ми резултатите и имам еритроцити в урината 60 от норма 17 и плоски епителни тела 108 от норма 28....
АГ каза, че всичко било наред щом няма бактерии в урината. 😒😒😒 Според вас дали ми има нещо... Досега не ми се е случвало 😵‍💫😵‍💫

Да, нормално е да са завишени, АГ миналата бременмост ми обясни, че са от влагалището, каквото и да значи 😀. И много познати покрай мен са били с толкова завишени.
Има ли някоя, която са й вливали окситоцин, дали прави по-болезнени контракциите?

# 282

Да, нормално е да са завишени, АГ миналата бременмост ми обясни, че са от влагалището, каквото и да значи 😀. И много познати покрай мен са били с толкова завишени.
Има ли някоя, която са й вливали окситоцин, дали прави по-болезнени контракциите?
Прави ги бая по-болезнени... Абе кошмар да не те плаша 🤣🤣🤣... Затова слагай упойка.
Иначе аз нормално ще си раждам живот и здраве.
Бях до МД и бебето е около 2.800.. След 2 дни влизам в 38 г.с... Яд ме е, че не е по-голямо, ама Кот такова.
Нямам ново разкритие, на 1 см съм си и водите са си супер.
Дано пък изкара до 39-та поне. Да стане хубаво, голямо бебе като бате.
И другото,което е : АГ казва, че това не били контракции дето ме боли под корема, но да ви кажа аз.. Като контракции ми се струва щото си продължава болката по 30-60 секунди.
От както съм излязла от МД в 13ч - до сега, си ме боли на някакъв интервал от време.
Така не знам дали ме е боляло с батковците, но на моменти е много гадно.. Едвам го търпя 😒

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 15:30 от LionMamma

# 283
На мен ми пуснаха окситоцин ама на  8-9см разкритие, за да стане по-бързо и да не се мъча та не съм много сигурна дали от него болеше повече. След 10 минути бях в родилна зала. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 23:09 от Kitana666

# 284
Аз относно системата с окситоцин гледам да не мисля много много. Дали боли повече или не, тя се слага когато трябва и нямаш много избор. Освен епидурална упойка разбира се. Та няма смисъл от излишен стрес.

Аз както бях много спокойна до преди седмица, то тази седмица почвам леко да се филмирам за някои неща. Разбрах, че нямаме право на свиждания и бебето може през някакво прозорче просто да го покажеш, та явно таткото ще гушне бебето на 4тия ден чак... просто си представях как от семейство от 2ма човека ще станем скоро 3ма, а сега 4 дни ще сме сами с бебето.

На родилите мами, как сте вие, как са бебчетата?

Общи условия

Активация на акаунт