Родителите ми не харесват приятеля ми

• 3 892
  • 54
  •   1
Отговори
Здравейте, момиче на 20 години съм имах една по-сериозна връзка преди 3-4 години детската любов, наще го познаваха и одобряваха, но се разделихме знаят колко страдах, но въпреки това до ден днешен ме попитват за него. Е от 1 година си имам приятел, вярно не им го споделих моментално, но и него криех, в крайна сметка решиха, че той е циганин (нищо общо, просто има една супер лигава снимка и няколко татуса на врата), категорично са против да имам каквото и да е било общо с него, дори майка ми ми сподели, че ако мисля да имам нещо общо с него да забравя за тях. Супер много си го обичам, не мисля да се разделям. Та въпросът ми е дали някоя от вас е била в подобна ситуация само да добавя, че него познават лично, видяли са само една снимка общо взето.

# 1
Tи тук си поредната с подобен проблем. И ние какво да кажем, като нищо не знаем? Но форумът е пълен с жени, които от подобна любов са си разбили живота. Разбира се, може вашите да не са прави, но за съжаление много често са.
Иначе не тъмният тен прави циганина, а начина на живот, ценностната система, средата му... Твоят човек какво образование има, какво работи, къде живее, от каква социална среда е?

# 2
Супер много си го обичам, не мисля да се разделям. Та въпросът ми е дали някоя от вас е била в подобна ситуация
Била съм и съжалявам, че ги послушах нашите. Момчето (вече мъж) си беше много добър и до ден днешен е такъв. Много сълзи ми отидоха, през много нерви и криеници минахме, за да се срещаме, докато родителите ми не ми промиха мозъка. Едно от малкото неща, за които съжалявам е че ги послушах тогава. Щом си обичаш момчето бъди с него пък времето ще покаже.

# 3
Ако е дабър човек и се обичате не се разделяте ако ще и авганистанец да е ,тук расата не е от значение ,важно е само какъв човек е . Ако вашите са расисти да гледат своя живот!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:39 от Radii :)

# 4
Ако вашите са радисти да гледат своя живот!
Баща й е радист. Майка й е снайперист.

# 5

И така трябва да бъде! Коя майка ,не е снайперист за детото си ,А!

# 6

И така трябва да бъде! Коя майка ,не е снайперист за детото си ,А!

Но и с радист, и снайперист, девойчето се е изстреляло самО, където сърцето иска. Какво тук значат някакви родители? 🤔

# 7
  • Down south
Цитат
Но и с радист, и снайперист, девойчето се е изстреляло самО, където сърцето иска. Какво тук значат някакви родители?
Девойката е съвсем млада, дано радист и снайперист успеят да се намесят, а най-добре в армията да се включи и  някоя леля свързочник, задължително под прикритие.

# 8
Tи тук си поредната с подобен проблем. И ние какво да кажем, като нищо не знаем? Но форумът е пълен с жени, които от подобна любов са си разбили живота. Разбира се, може вашите да не са прави, но за съжаление много често са.
Иначе не тъмният тен прави циганина, а начина на живот, ценностната система, средата му... Твоят човек какво образование има, какво работи, къде живее, от каква социална среда е?

Нито е циганин, нито нищо, техните са уважавани хора, доста е възпитан, има си собствен бизнес на 26 е здраво стъпил на земята

# 9
Е, значи трябва да ги запознаеш и това е.

# 10
Еее,човек да не обърка една буква и се почва ...

# 11
А какво те спира вече година да не ги запознаеш?
Все има някаква причина.
На 20 г. вече си голяма да си криеш връзките и да се съобразяваш с родители при изборите си

# 12
Наистина, защо го криеш? Изгледа, сякаш се притесняваш от него.

# 13
Три варианта:
1. Тя се притеснява от него.
2. Той се притеснява от тях.
3. Тя се притеснява от тях.
Има нещо недоизказано.
Уж уважаван, собствен бизнес, стъпил здраво, популярен, пък родителите- против. Защо?
Сетих се за още един вариант:
4. Те се притесняват от него.

# 14
Наистина, защо го криеш? Изгледа, сякаш се притесняваш от него.

Никога не съм била близка с родителите си, постоянно е имало нападки от двете страни, затова съм се затворила твърде много в себе си като става дума да говоря с тях, не съм го крила, но не съм го и споделяла отворено, знаеха че е в живота ми, но не знаеха колко сериозни са нещата от 15 годишна си изкарвам парите, за да избегна скандали с тях (финансово са много добре), никога не съм мислила, че ще уважат моето мнение, те си имат идеали, които не мисля, че съм длъжна да гоня, не сме в добри отношения, но не са ми и безразлични не искам да ги трия от живота си.

Общи условия

Активация на акаунт