Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 870
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Режем нов ако се сплеска 😃. Аз го знам от мама.

# 301
  • София
Хех, това с картофа и аз за пръв път го чувам. Иначе с черга/пътека/килимче сме влачили мебели.

В Юск има хубави намаления на интериорни мебели и текстил, за който обзавежда! Hands V

# 302
  • София
Юск са зле с наличностите, да си знаете!

# 303
  • Майничка
Пазя си на тавана две черги точно за суркане на тежки мебели. А тежки по-дребни неща (като печка Раховец, например) много сгодно се пренасят със стари дънки.😄

# 304
Обаче ако мебелите имат крачета, много успешно могат да прецакат пода, пък било върху черга.Докато картофите обират това и тежестта се разпределя на голяма повърхност.

# 305
Обаче ако мебелите имат крачета, много успешно могат да прецакат пода, пък било върху черга.Докато картофите обират това и тежестта се разпределя на голяма повърхност.

Потвърждавам. Но и с парчетата кече е същото. Обаче и двете не стават за мокет. За мокет стават капачки за буркани Simple Smile

# 306
Лека полека ще започваме да обзавеждаме.
И съм много раздвоена как да процедирам е дневната.
Понеже кухнята ни не е готова още,въпреки, че имам мостри и от двата цвята се чудя дали  и как да комбинирам цветовете на ТВ шкафа и холната масичка.
Задължително ли трябва да го свържа с цветовете на кухнята? Или с някой друг цвят, който ще присъства?
Изключително трудно ми е да съчетавам цветово нещата.
Не ми се иска всичко да е еднакво.
Кухнята е цвят кашмир и дървесно, както вече казах.
Диванът е бежов,много светъл цвят, дори май върви по-скоро към сиво.
Столове купих бежови, защото ще се открояват много хубаво на масата, която е средно тъмно дърво.
И сега се колебая за ТВ шкафа и малката масичка. Това ще са единствените мебели(плюс някоя табуретка в акцентния цвят).
Мисля, че трябва да изчакам да ни монтират кухнята и тогава да преценя. Но все пак е добре да имам някаква идея.
Гледам, че много ги съчетават тези бежови цветове с черно и тъмно кафяво.
Но знам ли как ще изглежда. Принципно бих искала да присъства черното.
Мислех си,че е лесно -гледаш в Пинтерест и копираш, ама изобщо не е така.
Все повече се убеждавам, че както под си една съфорумка наскоро тук-това, което гледам не мога съвсем да го приложа.
Ако ще ви е полезно, ще дам линк към диван,маса и столове и ще кача отново цветовете на кухнята за да може да ми дадете някакъв акъл 😊

# 307
  • София
Аз лично ще изчакам кухнята, тъй като и аз имам същия казус.

# 308
Аз лично ще изчакам кухнята, тъй като и аз имам същия казус.
Ами да, защото така ще видим цялата картина.
И кои цветове реално преобладават като сложа и дивана, масата и столовете(те ще дойдат след две седмици).
Обаче този с кухнята доста се позабави.

# 309
При мен кухнята е кашмир и тъмно дърво, същото съм използвала за панели за скрита врата към хоум офиса и шкаф за тв, защото не исках да имам няколко цвята дърво в една стая.

# 310
  • София
Аз нарочно изчаквам с дивана и завесите.
Имам налична бяла маса и бели фотьойли.

# 311
По принцип е мн.приятна комбинацията на няколко цвята дърво, но трябва внимателно да се подбере цвета им.

# 312
Здравейте! Предстои ми ремонт и обзавеждане на ново жилище. Преди години тук мисля, че бях срещнал препоръка за апп, който без да имаш професионална квалификация, можеш да начертаеш жилището си, за да добиеш представа на идеите си. Дали някой се сеща какво се опитвам да намеря? Simple Smile) Благодаря

# 313
По принцип е мн.приятна комбинацията на няколко цвята дърво, но трябва внимателно да се подбере цвета им.
Точно това ме притеснява.
Аз така или иначе ще имам маса, която ще е различна от съответното на шкафовете.
Рокстар, не помня дали те питах за завесите откъде ще вземаш?
По поръчка ли са или готови?

# 314
  • София
Много вероятно ще взема готови. Искам от тези с пришитите халки. Но те зависят от дивана, а дивана зависи от кухнята. 😁

Моята ще е - долни шкафове - индиго.
За горните се чудя - Кашмир или някое светло сиво. Не мога да преценя как ще изглежда на вечерно осветление, тъй като ходя само през деня на обекта.

Общи условия

Активация на акаунт