Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 850
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Street of Dreams
Много са красиви и романтични тапетите в този сайт Heart

# 331
  • София
Едно трикче - в началото може да не изхвърляте кашоните, а да ги използвате за въображаеми мебели. Поне дават някаква представа кое колко място ще заеме, особено в малки помещения!

# 332
  • София
Въпросче, който има клинкер подови плочки вън, каква фугираща смес ползвахте?

# 333
В крайна сметка поръчах от този сайт. Да видим какво ще дойде. И кога. И дали Grinning

# 334
  • Street of Dreams
В крайна сметка поръчах от този сайт. Да видим какво ще дойде. И кога. И дали Grinning

Държа на отзив и особено на снимков материал, когато им дойде времето. Кой модел поръча?

# 335
  • София
Ще измрънкам накрая - Икеа ме подлудяват. Таман си харесам нещо и не мога да го поръчам онлайн. А съпорта им е на ниво първокласник.

# 336

Държа на отзив и особено на снимков материал, когато им дойде времето. Кой модел поръча?

Ще дам, задължително. 2-4 седмици е доставката, защото точно тези не са налични за експресна поръчка.
Спрях се на тези, както и това.

# 337
И аз така! И от монтажите им също, но да не разводняваме темата 😒
Ще измрънкам накрая - Икеа ме подлудяват. Таман си харесам нещо и не мога да го поръчам онлайн. А съпорта им е на ниво първокласник.

# 338
  • София
Брат ми се хвана за главата, като видя как са монтирани мебелите в магазина.
Но въпреки това, много модели ми харесват, отговарят на бюджета ми и ще продължа да пазарувам от там.
Поръчах розова спалня!

# 339
  • SF
От Икеа ли? Тапицирана ли е?

# 340
# 341
  • SF
Супер е! Но аз не искам да е на крачета. И за мене трябва 140х190 или на 200.
Искам да ми споделиш как се спи на нея.
Аз съм харесала едни от ергомебел, но първо искам да намеря кой да ми направи ремонт.
Аз съм от тези, които само мрънкат, но нищо не правят.

Кажи ми, че за нощни шкафчета ще имаш само масички. Представям си ги кръгли.
Много кокетно, много!!!
Това е моят цвят!

# 342
  • София
Да, тази е. И аз поръчах 140 ширина, тъй като стаята ми е 240.  Ще има едно нощно шкафче, вероятно лекичко някакво. Искам първо да сложа леглото и да видя колко реално разстояние остава в стаята.
Аз пък искам всичко на крачета!

# 343
  • София
Има така с ракла без крака. Супер е спанята, нашата е като горната в сиво на 160.
Иначе в магазина ги монтират 5за 4,често половината болтове са недозатегнати😅

# 344
Розовата спалня е прекрасна..чудесен избор, Рокстар!

Общи условия

Активация на акаунт