Брекети – къде, какви, за колко? -тема 17

• 20 600
  • 432
  •   1
Отговори
# 420
Браво, наистина! Много често споделяме само лоши отзиви и впечатления. Хубаво е да споделяме, когато има и добри резултати. Поздравления!

# 421
  • София
Кой вид брекети са за предпочитане и изобщо какви са вариантите? Някакви керамични има, другите метални ли са?
Аз имам сапфирени на горна челюст и метални на долна. Относно бързина на действие и функционалност не виждам никаква разлика, а и не виждам причина да има, тъй като самите брекети са просто държачи на дъгата и другите елементи. Дефакто същинската работа идва от дъга, ластици, пружинки...
Металните брекети са най-малки и лично на мен са ми "по-удобни" от сапфирените, които са с една идея по-обемисти. Керамичните пък са още по-големи. Но ако трябва да избирам отново, пак бих избрала сапфирени горе, защото се забелязват много по-малко. Моят син беше с метални, защото естетиката не го вълнуваше изобщо. Като цяло за деца мисля, че са по-удачен вариант металните.
Относно издръжливост също няма разлика. Аз за две години не съм чупила нито сапфирен, нито метален. Другия често срещан въпрос е дали се оцветяват сапфирените. Не, не променят изобщо цвета си. Само ластиците си сменят цвета и ако са прозрачни или светли, придават вид сякаш самият брекет е оцветен.

# 422
Здравейте,
Бихте ли препоръчали ортодонт от София за поставяне на шини на деца?

# 423
Привет. След обмисляне и проучване посетихме Велина Климович от ismile. Смела готина и свежа мацка. Ще започнем с нея, другия път снимки, снемане на отпечатъци с апарат, а не с лъжици (моя младеж му е зор) и очакваме анализ и старт като каже докторката. Вече е подходящ, на 11г макар и с няколко млечни зъби.
Посрещнаха ни няколко млади хора доктори, много ми хареса отношението как всички обърнаха внимание.
Ами на късмет да ни е. Кабинетът е в Лозенец, много близо до Хотел Хемус, пряка на Черни връх отдясно посока Кръста. Аз се притеснявах за локацията,но мисля е ок.

# 424
  • SF
Пишете ми на лично за ортодонта.

# 425
Здравейте, имам отворена захапка и ортодонта ме насочи към логопед за коригиране на езика. Някой посещавал ли е такъв специалист и можете ли да ми предложите някого в София?

# 426
Здравейте, имам отворена захапка и ортодонта ме насочи към логопед за коригиране на езика. Някой посещавал ли е такъв специалист и можете ли да ми предложите някого в София?

Мога да препоръчам отличен специалист зад Мол София, но май работи само с деца

# 427
Doro, и аз се интересувам така, че моля дай име и координати.

# 428
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали ортодонт в Пловдив за вероятно поставяне на брекети на тийнейджър,. Има дълбока захапка.
Имате ли мнение за Фабрика за усмивки и д-р Сехер Йозгюр?

# 429
  • Пазарджик
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали ортодонт в Пловдив за вероятно поставяне на брекети на тийнейджър,. Има дълбока захапка.
Пациенти сме на д-р Йозгюр вече от 3 години и засега сме доволни.  Захапката на дъщеря ми също беше дълбока,но вече се регулира и изглежда по-добре.

# 430
А каква е цената при д-р д-р Йозгюр в Пловдив?

# 431
  • Пазарджик
А каква е цената при д-р д-р Йозгюр в Пловдив?
Когато започнаха май 2022 бяха 3500,сега предполагам  са повече.

# 432
Здравейте!

Здравейте,
на 33г съм. От препоръки се лекувам при Др Хунджев. Започнах Лечението си тази година.
Лечение на дълбока захапка. Струва ми около 5 000лв. Ще трае 2г и малко може би.

Тук можете да разгледате и примери от пациентите му. https://www.facebook.com/breketi.plovdiv
Аз лично съм страшно доволна за момента. Имах доста криви зъби на горната челюст, а вече, три месеца след поставянето на брекетите те се наредиха смея да кажа на 99%. Повдигането на челюстта също вече се усеща. *скоро ще ми слагат и на долната челюст.

Общи условия

Активация на акаунт