Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ако искате да помогнете...

  • 961
  • 3
  •   1
Отговори
  • Sandhausen, Germany
  • Мнения: 4 724
Момичета, по долу ви копнах едно писмо което получих на сл. пощта и си мисля че колкото повече гласност толкова по добре. Идеята според мен е много добра, така че който иска....

"Драги приятели,

С това писмо търсим вашата подкрепа за инициатива, чиято цел е да спасим живота на десетки деца. Амбицията на Дарик радио е в държавния Фонд за лечение на деца винаги да има достатъчно средства, за да могат всички нуждаещи се да получат възможност за лечение.

Ние в ДАРИК РАДИО решихме: от месечната заплата на всеки да се удържат по лев-два /в заисимост от желанието/, като счетоводството внася тази сума по банковата сметка на Фонда. Преценихме, че по този начин - чрез редовно отчисляване от ежемесечния ни доход на определена сума, „по ведомост” – ще можем с най-малко усилия да подкрепим Фонда.

Изчислихме, че ако 3 млн. работещи хора даряват на болните деца  всеки месец по левче, за една година ще съберем 36 млн. лева. Мотото на нашата инициатива е „Понякога малкото може да означава всичко...”

Ако и вас ви боли за десетките тежкоболни деца /които с години търсят средства за лечение в чужбина и с неимоверни усилия пробиват в медиите, молейки за помощ/, ви предлагаме да се включите в нашата инициатива. ДАРИК РАДИО ще даде гласност на отзивчивостта ви, което, надяваме се, ще мотивира и други фирми и организации да ни последват. Можем да се чуем на телефоните на радиото - 984 984 0 или 984 984 9.

Очакваме вашия отговор с надежда от името на болните деца и техните семейства. Предварително ви благодарим.

Банковата сметка на Фонда за лечение на деца в чужбина е:  
Българска народна банка – Централно управление
Банков код: 6619661 – 1
Банкова сметка: 3000128907
БИН: 730201000 - 1"

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 678
Чух за това по радиото. В моята работа е факт от заплатите за януари. По 1 лв. удържат на всички съгласни. А всчки са били съгласни. Значи ние сме 25 човека= 25 левчета. Капка в морето, но все пак е нещо.
Който може да го направи нека го направи.
Да не дава Господ, но всеки от нас може да е нуждаещ се.

# 2
  • Sandhausen, Germany
  • Мнения: 4 724
Мисля, че и в моята ще е факт много скоро че се народиха страшно много дечковци през последните 2 години, а ние сме 80 човека. Дано повече хора да откликнат!

# 3
това е наистина хубава идея, аз също се надявам в моята работа да започне инициативата и съм готова да отделям  и по пет лева, стига да съм сигурна (поне малко), че парите от този фонд отиват наистина за лечението на болните дечица, а не за луксозни коли, сгради и високи заплати на тези, които ще го управляват. какво по-хубаво от това да допринесеш, макар и съвсем мъничко, за здравето и усмивката на дете!

Общи условия

Активация на акаунт