Leep конизация в доверие

• 658
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, много се радвам, че всичко е минало успешно и сега сте здрава!🤗 Моята първа цитонамазка след конизацията беше миналият месец 2 група съм, клетките са в здраво без никакви възпаления. Стискам палци и вярвам, че вие също ще бъдете добре, нека минем успешно една година през 3 месеца и вече да бъде всичко по старо му през повече време! Ще чакам с нетърпение добрият резултат от цитонамазката!

# 16
Здравейте, много се радвам, че всичко е минало успешно и сега сте здрава!🤗 Моята първа цитонамазка след конизацията беше миналият месец 2 група съм, клетките са в здраво без никакви възпаления. Стискам палци и вярвам, че вие също ще бъдете добре, нека минем успешно една година през 3 месеца и вече да бъде всичко по старо му през повече време! Ще чакам с нетърпение добрият резултат от цитонамазката!

Ще те държа в течение, след конизацията имах леко възпаление, но мисля че отмина.
Ще кажа какви са резултатите и дано генферона да изчисти чпв инфекцията.
Искам да те попитам какви неща взимаше за силна имунна система.
Аз като пия Ahcc, честно казано ми става лошо на корема и не мога да го пия.

# 17
Мога ли да попитам къде направи операцията в доверие ли, както спомена или взе решение за някъде другаде? На мен лично абсолютно нищо не ми каза да пия, обясни ми, че организма сам трябва да го пребори. Попитах го за изопринозин, каза ми тогава да го пия в порядък на 6 месеца, но, ако е добра първата цитонамазка няма нужда да се продължава. Правят
я течно базирана и ако имаше някакво възпаление, дали от чпв инфекцията или друго щеше да бъде пояснено в цитонамазката за предположение, когато ми беше излязла 3б, дори беше написал hsil и наистина биобсията потвърди тогава. Сега, когато клетките са в здраво и няма възпаления никакви спрях да пия каквото и да било. За тези 3 месеца преди първата цитонамазка след манипулацията пиех изопринозин два месеца, след което го спрях и започнах един месец биобран. Биобрана е малко скъп близо 200 лева е с по 30 прахчета. В него има само естествени вещества, без химиите, които слагат в лекарствата. Мощен имунностимулант е, може да го пиеш един месец и да спреш, щом не ти се отразява добре, това което си пила със сигурност биобрана няма да ти навреди. https://www.maxlife.bg/imunomodulator-biobran-mgn-3-sasheta-1000mg
Също така знам от моята дерматоложка, която се занимава с папиломчета да гори, че не е добре да се пият каквито и да е добавки в дълъг срок от време, защото могат да отключат автоимунно заболяване.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 17:57 от Kseniq244

# 18
Аз операцията я направих при Д-р Делчев в доверие. Бях ходила в Токуда, но ми казаха, че техния лазер е счупен и каза ако иска директно на стола да ми го прави с местна упойка, но отказах.
Реално ако искате да правите такава процедура препоръчвам ви с пълна упойка в болница. На едното момиче в стая преди години така са направили в лекарски кабинет и после е била получила кръвоизлив.
Реално може би е процедура за 5мин, но нека да е както трябва.
Аз иначе имам проблем с корема и целулозата ахцц помага но ме боли корем.
Питах лекаря за Изопринозин каза ми да зная, че товари черния дроб и му увеличава чернодробните показатели.
Реално искам да пия изопринозин но не знам как се приема, нито схема 50кг съм 163.

Мога ли да попитам къде направи операцията в доверие ли, както спомена или взе решение за някъде другаде? На мен лично абсолютно нищо не ми каза да пия, обясни ми, че организма сам трябва да го пребори. Попитах го за изопринозин, каза ми тогава да го пия в порядък на 6 месеца, но, ако е добра първата цитонамазка няма нужда да се продължава. Правят
я течно базирана и ако имаше някакво възпаление, дали от чпв инфекцията или друго щеше да бъде пояснено в цитонамазката за предположение, когато ми беше излязла 3б, дори беше написал hsil и наистина биобсията потвърди тогава. Сега, когато клетките са в здраво и няма възпаления никакви спрях да пия каквото и да било. За тези 3 месеца преди първата цитонамазка след манипулацията пиех изопринозин два месеца, след което го спрях и започнах един месец биобран. Биобрана е малко скъп близо 200 лева е с по 30 прахчета. В него има само естествени вещества, без химиите, които слагат в лекарствата. Мощен имунностимулант е, може да го пиеш един месец и да спреш, щом не ти се отразява добре, това което си пила със сигурност биобрана няма да ти навреди. https://www.maxlife.bg/imunomodulator-biobran-mgn-3-sasheta-1000mg
Също така знам от моята дерматоложка, която се занимава с папиломчета да гори, че не е добре да се пият каквито и да е добавки в дълъг срок от време, защото могат да отключат автоимунно заболяване.

# 19
Аз моята си я направих в Плевен под пълна венозна упойка, всичко продължи половин час и се събудих. Нямах болки, изписаха ме след час и половина-два. Дори след операцията, освен зацапването 2 седмици, което е нормално нищо не усещах. Много малко е рязал и прецизно, поради факта, че нямам дете, а искам да имам след някакво време. За изопринозина, както казах има своите странични ефекти, както всеки един медикамент. За това потърсих в интернета и избрах биобран, поради тази причина, че е изцяло на естествен продукт. Може да пиеш изопринозин две седмици, след това да спреш за толкова и да го продължиш от 3 до 6 месеца, ако това искаш да приемаш.

# 20
Здравейте, момичета! Видях какво сте си писали и понеже и на мен ми предстоят биопсия и вероятно конизация, съм се насочила също към д-р Делчев. Искам да попитам авторката в крайна сметка остана ли да спиш там 2 дни? Ужасява ме тази мисъл, защото изпитвам ужас от болнични стаи, дори да ви звучи смешно и странно, наистина не се чувствам добре и се депресирам много. В момента си търся много добър лекар за процедурата, а знам и че нямам време за губене… но и в същото време някой, който да ме пусне на деня 🙁 щом не е сложна операцията.
Бях се насочила към Делчев, но ми изглежда доста незаинтересован и сега обмислям да отида и при д-р Иван Димитров от Адела.

Също искам да попитам авторката как мина биопсията при Делчев, защото той ми предлага и за нея да остана в болница?

# 21
Няма да се притеснявате, всичко ще бъде наред! Минава и заминава лошият спомен, когато е активна ще ви отговори. До колкото престоят зависи може би и от сложността, също и от състоянието на пациентката след манипулация. Както написах горе, мен ме изписаха на вторият час, защото бях в добро състояние, всичко е строго индивидуално, поне според мен. Но аз не бях при този доктор, за който питате, момичето ще ви отгори.

# 22
Kseniq244, благодаря за окуражаването! Hug

# 23
Разбира се, за това сме тук, трябва да си помагаме!🤗 При вас какви са обстоятелствата, коя група сте, чпв изследвахте ли?

# 24
Изследвала съм ЧПВ преди 8-9 години, защото имах кондиломчета. Тогава активни бяха 6,11. Преди 3 години изследвах пак, 6 и 11 бяха отрицателни, но 16 беше положителен. Дълго време приемах АНСС и правих изследвания, но все си беше положителна. Година по-късно забременях и не съм изследвала. Преди 2 години родих и съм посещавала АГ профилактично 2-3 пъти от тогава до сега, нямах проблем. Предпоследната ми колпоскопия беше края на май месец и беше чиста. Миналата седмица посетих нов за мен АГ и се оказа, че имам някакво малко изменение на колпоскопията. Пуснах МБ изследване и се оказа, че имам Уреаплазма. Цитонамазката ми онзи ден излезна 1-ва група 🤦🏻♀ Но лекарят ми писа, че първата група не отменя биопсията… Днес съм на преглед да коментираме лечение на Уреаплазмата и вероятно да ми вземе биопсия.

# 25
Това е напълно възможно за 1вата група, дори знам едно момиче, което в порциото е била 2ра, към канала 1ва, видели са “раничка”, взели са от нея за биобсия и излязъл инвазивен карционом, много жени тук казват, че не всяка цитонамазка е напълно на 100% показател. Също така има такива, които са дори 4та група и от биобсията излиза едно просто възпаление, без никакъв Цин дори. Искам да бъдете спокойни, самата цитонамазка и колпоскоп, когато се видят по тях някакви отклонения, различни от нормалното, именно тогава се взема биопсия, за да потвърди или отхвърли. Всичко ще бъде наред, аз съм на 23 години, не съм раждала все още, а бях с Цин 3-тежка дисплазия. Сега съм добре-клетките са ми в здраво на цитонамазките, проблемът ми сега е, че развих кандида, не от някого, а вероятно от храна или някакво лекарство. От едно се оправяме, друго ни хваща, а сме такива нежни същества, както се казва по “мъките”, но силно вярвам, че ще спре всичко това и ще бъдем добре. Мислите сега за детенцето, как иска една силна и здрава мама, а именно ще бъдете!🤗

# 26
Здравейте аз ви препоръчвам Д-р Делчев следи ме от няколко години. В София попадах на страшни измамници.
Казваха, че няма да имам деца и какво ли още не. И ми взимаха парите тогава бях на 23години, сега съм на 27.
Д-р Делчев ми препоръча да си пусна за чпв и излезе нещо страшно 5 високо рискови.
Винаги Д-р Делчев ме лекувал и от инфекции и съм доволна дори ми отговарял по Вайбър и на празници.
Когато ми излезе цитонамазка бях ужасена пап 3А. Писах му в 23ч и ми отговори, че всичко ще се нареди.
Когато ме приеха в болница мислих,че след процедурата ставаш и тръгваш.
Но останах една нощ и на следващия ден пожелах да си тръгна, когато лекарите те прегледат.
Реално приеха ме в петък останах една нощ и в неделя се върнах да ме изпишат официално.
Махнаха ми засегната част и директно се носи за биопсия.
На следващия ден те преглеждат махат тампонадата и си готова.
1м без полови контакти, душове, басейни.
След 10дни излиза хистология и епикриза.
Хубаво е да останеш една нощ, всичко се случва може и кръвоизлив рядко се случва, но чух и такива случаи.
Ти избери къде и при кой, но като съвет избери да ти го направят както трябва в болница и престои. Не се доверявай да те режат в кабинети и такива неща.
Той ми препоръча Генферон руски глобули, които лекуват инфекции чпв и още много други неща. Беше трудно да го намеря, но успях сега AHCC ми е трудно да го пия,защото имам проблем с корема и не ми понася.
Затова попитах схемата за Изопринозин.
След два месеца съм на колпоскопия, чпв тест и цитонамазка.
Пожелайте ми успех 😊
Не се притеснявай всичко ще мине, аз два месеца не можех да спя от притеснение и накрая не беше страшно.
Тук сме да се подкрепяме, аз ви разказвам всичко това да знаете.
Интересна случка като бях в болницата мислих, че ще стана да си ходя .. хаха нямах вода нищо.
Медицинските сестри бяха много мили и вода ми дадоха, всичко както трябва.

Здравейте, момичета! Видях какво сте си писали и понеже и на мен ми предстоят биопсия и вероятно конизация, съм се насочила също към д-р Делчев. Искам да попитам авторката в крайна сметка остана ли да спиш там 2 дни? Ужасява ме тази мисъл, защото изпитвам ужас от болнични стаи, дори да ви звучи смешно и странно, наистина не се чувствам добре и се депресирам много. В момента си търся много добър лекар за процедурата, а знам и че нямам време за губене… но и в същото време някой, който да ме пусне на деня 🙁 щом не е сложна операцията.
Бях се насочила към Делчев, но ми изглежда доста незаинтересован и сега обмислям да отида и при д-р Иван Димитров от Адела.

Също искам да попитам авторката как мина биопсията при Делчев, защото той ми предлага и за нея да остана в болница?

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 18:58 от kalanhoeee

# 27
Пожелавам успех и на двете ви, бъдете здрави и никога повече да не изпитаме това, само хубави моменти и добри резултати!🌹

Общи условия

Активация на акаунт