Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 871
  • 984
  •   1
Отговори
# 225
  • На изток от Ада
Аа съгласна съм с теб по повод Надежда.

# 226
Ми не ,не съм Теди ,но наиситна имам фикс идея,признавам си го и не мога да се владеят с тестването . Може една консултация с психолог да ми помогне . Наиситна детства натоварващо . А колкото до чхг,негативен е и ми дойде днес.  Повече тестове преди закъснение не. ☹️ Едва ли съм единствената с правенето на толкова тестове,вижте в ютуб влогърите какво правят ,ще се хванете за главата . От 5 дена след О до към 15 ден след нея всеки ден по 5 теста .

# 227
Момичета излезе спермограмата, всичко в норма! Simple Smile

118 млн концентрация, 43% добра подвижност, 5.5% морфология! Simple Smile

Толкова се успокоих, пак казвам, не за резултата, а заради него ❤

# 228
Файър аз не писах преди това, но си знаех че всичко е наред! Разбирам го защо го е страх от лошо резултати, навсякъде пишат много страшни неща и всяка от нас знае като има нещо извън норма и като го напише в нета и какво излиза... Дано това да му дойде отрезвяващо...  на мен винаги в главата ми е най-лошият сценарии, но в моментите когато той не се осъществи си давам сметка колко нерационална съм и как не мога да живея живота си в постоянен страх от неосъществили се страхотии... Смело напред, стискам палци всичко друго да е също ок!

# 229
Ама не е пуснал фрагментации магарето. Ходил е явно на собствена консултация с репродуктивен без да ме предупреди, тя му казала ДНК фрагментации при лоша спермограма и аз да си направя базовите изследвания дали имам овулация и такива неща. Ако ме беше слушал докато му говоря щеше да знае, че основни хормони, проследяване, фоликули, щитовидна са направени, ама явно не е запомнил какво съм му обяснявала да ѝ каже. Казала, че е изключено да е нещо сериозно и да де успокоя.

Аз пък днес бях на цитонамазка, ама при нормалното ми АГ, не репродуктивната, споменах с едно изречение там за драмата. Каза същото като репродуктивната, основните базови изследвания аз съм направила и след спермограмата отивам на проходимост. И тъй.

Ох, че ми олекна ❤

# 230
2402, и аз съм за второ мнение след като не си съвсем ок с този развой на нещата.
Файърбърд, супер новини!

# 231
  • Be realistic - plan for a miracle.
Файър, доста яко, браво. Simple Smile
Малко е притеснителна частта, в която ходи при репродуктивен тайно от теб, на мен ми е странно това скриване... но не знам каква е динамиката ви и какви са му мотивациите, че да го направи. Аз бих го изговорила на твое място...

# 232
Ами той ми прати във вайбър резултата, може и като е отишъл да дава проба да е говорил с някоя лекарка, ние часа го записахме края на миналата седмица, не е като да е имал много време нещо да направи. Той ми каза още тогава, че иска да отиде сам и да се консултира с лекар по мъжката част, просто писа сега какво му е казала. Според мен просто не е искал да си отваря устата преди да знае, така си го обяснявам и не ме притеснява. Вчера цял ден дума не обели, беше много притеснен.

# 233
Радвам се, че всичко е наред Firebird. Отпуснете се сега и двамата с ТМ Simple Smile

Имам някаква идея за второ мнение, да видим дали ще се получи. Ама от 01.2023 съм била при Савова, Гогова, Калчев, Тихомирова като репродуктивни, отделно при АГ-та за профилактика, към които ако броя и спешните прегледи поне са 6 на брой, ако не и повече. То почти не остана някой който да не ме е гледал Grinning
А срастванията са от предишни операции, наскоро разбрах от лекар и че кръвта в корема при извънматочната също е предпоставка за сраствания. Калчев потвърди, че имам, ама и аз си ги усещам. Така че и това някак ме влече към операция. Обаче пък те могат после пак да се завърнат...

П.с. в един чат писаха, че от днес/утре Цветков вече няма да е част от екипа на Надежда. Не знам колко достоверна информация е (май е, защото са се обадили на пациентка да си избери друг, а е имала час за утре), ама да си знаете тези при него или насочили се към него.

# 234
Мъжете не са като над ,разбирам го,че е ходел скришом  . Те са плашливи и имат голям страх да не е в тях проблема и да им се нарани егото и мъжкото достойнство . Едно време не се е говорело ,такива теми са били табу и единствено жената е била "виновна", това са вярвания насадени от поколенията през годините ,че винаги проблемът е в жената ,за това така реагират мъжете . Напълно нормално е и ги разбирам ,тва са глупости насадени през годините . Едно време мъжът е бил глава на семейството ,самочувствие ,жената е била подчинената ,и винаги за всичко е била обвинявана от родът на мъжът. Израсла съм на село и много неща съм видяла . Такива станаха сегашните мъже ,само да ги галиш с перце и да не ги закачаш за нищо ,щото последват викове , агресия , хиляди моления от години да иде да си направи една спермограма.

# 235
Радвам се, че всичко е наред Firebird. Отпуснете се сега и двамата с ТМ Simple Smile

Имам някаква идея за второ мнение, да видим дали ще се получи. Ама от 01.2023 съм била при Савова, Гогова, Калчев, Тихомирова като репродуктивни, отделно при АГ-та за профилактика, към които ако броя и спешните прегледи поне са 6 на брой, ако не и повече. То почти не остана някой който да не ме е гледал Grinning
А срастванията са от предишни операции, наскоро разбрах от лекар и че кръвта в корема при извънматочната също е предпоставка за сраствания. Калчев потвърди, че имам, ама и аз си ги усещам. Така че и това някак ме влече към операция. Обаче пък те могат после пак да се завърнат...

П.с. в един чат писаха, че от днес/утре Цветков вече няма да е част от екипа на Надежда. Не знам колко достоверна информация е (май е, защото са се обадили на пациентка да си избери друг, а е имала час за утре), ама да си знаете тези при него или насочили се към него.
Firebird, браво за резултата! 

2402, уау..къде пък да хукне Цветков предвид, че е шефа на центъра в мола. Супер странно ми се вижда…

# 236
  • На изток от Ада
Аз чакам да ми дойде утре да видим . Взех да се нервирам вече.

# 237
В Надежда всички репродуктивни специализират и хирургия. Някои имат повече интерес, други по-малко, но не са съвсем боси.
Дими, говори и другия път с нея, някой път е премислила между прегледите.

За дуфастона, един път отдавна го пих за предизвикване на много забавил се цикъл нещо 70 дена и докато пиех ме боля всичко между коленете и кръста. Обадих се и ми намалиха дозата. След този случай пак съм го пила по различни поводи, ма не е имало такова нещо.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 21:03 от Одри ♡

# 238
  • Be realistic - plan for a miracle.
Одри, точно днес чак към коленете се спускаше болката и обръч към кръста. Ужасно.
Пия 2х1, ще го издеяня още два дни и за в бъдеще ще имам предвид.

# 239
Firebird Радвам се, че всичко е наред. Дано се успокои ТМ.

Общи условия

Активация на акаунт